- Akciófigyelő: Jelentősen olcsóbban nyit az Ulefone új mindenese
- Xiaomi Watch S1 - szép az idő
- iGO Primo
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Android szakmai topik
- Magisk
- Mobil flották
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
shield
Topikgazda
válasz
Laris2 #37854 üzenetére
A youtubon több összehasonlító videót is megnéztem, hát nem vagyok eldőlve a "nagy felújítástól". Felemás érzete van az embernek. Ez hogy nagyobb területeken homályos vagy úgy meg van világítva, hogy szinte az árnyék is eltűnt. Sok helyen az eredeti kellemesebb a szemnek, mint a felújított. Egy szó, mint száz, ez így nem sokat ér.
Bele olvastam a hsz-okba, állítólag megváltoztattak dolgokat, fegyvert lecseréltek, már nem emlékszem miket írtak még. Egyenlőre hanyagolható, szerintem, mivel a honosítást is hozzá kell igazítani.Tudtál kezdeni valamit a Font generátorral?
Timstrike Jó is hozzá?
u.i.: Most láttam, hogy a Ficsoport elkezdte a honosítás illesztését. -
Laris2
senior tag
válasz
Laris2 #37792 üzenetére
Kicsit módosítok, a súlycipelést nem a ruha, hanem a hátizsák fajtája szabja meg. Van is a játékban több fajta. Felvettem egy taktikai hátizsákot, és megduplázódott a súly határ. Sőt, ha a két fegyverünket a "slot"-ban hordjuk, nem növeli a súlyt, ugyanez a műtárgyakra is érvényes. Csodálkoztam is fordításkor, miért ez a sok zsák.
-
Timstrike
tag
válasz
Laris2 #37763 üzenetére
Szerinten csak ehez van végigjátszás mert a másik kettő nem annyira komplex.
--"Túlélés" mód. Hardcore dinamikus játékmenet, véletlenszerű ellenségek és véletlenszerű felszerelések.
--"Memory" mód. Egy egyszerű, nem kemény történetmód 3 további helyszínen.
--„Utazás” mód, amely további 3 helyszínen nyit egy további történetszálat, számos további feladattal. -
' Tzs ,
senior tag
válasz
Laris2 #37763 üzenetére
Laris: Engem is!
[Return to The Zone]
Prypiat: Az egyiken PDA lesz. Öld meg a poltergeist és a zsoldosokat, vagy menekülj az utóbbiak elől. Menj vissza az apáthoz.Srácok! Itt azért szükség lenne egy kis javításra! Azok katonák és nem egyértelmű, hogy az Apáthoz vissza kell menni, mivel a marker végig sárgán villog a helyszínen. Vagy csak nekem nem volt az?
-
Timstrike
tag
válasz
Laris2 #37756 üzenetére
" ... Menj a bárpulthoz. Csevegj a szultánnal, majd öld meg a poltergeist az egészségügyi bárral. Menj fel az emeletre, és menj be a bal oldali szobába a széffel. Nyissa ki a széfet, hogy összegyűjtse a PDA-t és Beard notebookját. 18 355 rubelt és új helyet kap." -ez van a leirasban.
Sajnos meg nem vagyok ott a feladatokkal. Meg mindig a Farkas ugyet intezem. -
-
speki1982
tag
válasz
Laris2 #37732 üzenetére
A Járműtemetőbrn voltál?, a Szkadovszos mellékküldi-szál visz át oda, a föküldi markerje azonban mèg Zatonon van.
A jupiteri zsoldosirtashoz a zatoni mellekkuldetesek segitenek: harom rejtekhely rejti egy TRS-301-es flinta (a Szabadsagosok egyik fegyoja) darabjait, azt osszerakva es felfejlesztve a fegyomesternel eleg pontos es potens fegyo lesz.
A jatek nem halmoz el uj fegyokkal, fokozatosan kapod az ujakat. A mellekkuldiket erdemes megcsinalni, sok erdekes es csavaros feladat van. Vodkat Zatonon a rejtekhelyekrol lehet kinyerni, illetve a csapatodbol a Doki zsakjaban jelenik meg egy-egy uveg visszateroen, azt meg lehet venni.
Artikbol a szokvanyosakat lehet talalni, az egyedieket kuldetesekbol kapod: vannak melkektulajdonsagaik is, pl. plusz sebzest ad a gepfegyveredhez, jelzi a rejtekhelyeket, stb.
Erdemes a fegyver-es pancelkiteket gyujteni, fel lehet huzni a flintakat, ezek kozul tobb olyan van, ami plusz sebzest okoz, pl Likvidator AKSUAjanlom mindeninek a modot Laris forditasaval. Kisse zagyva neha, de van fent a youtun tobb vegigjatszas, segitenek sokat.
-
' Tzs ,
senior tag
válasz
Laris2 #37724 üzenetére
Kénytelen vagyok előkeresni a videót, de hogy az a rész hol lesz ahol én vagyok...agyborulás lesz. Látom van valami csaj kép is...a vodka meg...ekkora alkoholisták vagyunk ebben a részben? Gyakorlatilag 10 percenként lehet inni egyet mer' ha nem feketedik a képernyő. Kaja szinte nincs sehol. Ennyire rég aggódtam egy játékban a főhősért mint ebben a részben pff
-
' Tzs ,
senior tag
válasz
Laris2 #37714 üzenetére
A 2.ban is elakadtam sajnos... az elsőt kezdtem most újra, próbálok yt videó nélkül játszani, de sehol sem találom a lakat kulcsát ami kinyitja az azt ajtót ami a haranghoz vezet és meg kell kongatni. A mellékküldetéseket elvégeztem a lábatlan stalkertől, szal most itt állok jelenleg. Szal hol a kulcs?
Hol akadtál el? Pont itt?
A további fordításnak örülök!A 3. rész nagyon bejött! De a vége nekem furcsa, kettőt láttam. A 2. rész a szektások sztorirésze miatt eléggé is érdekes...
-
speki1982
tag
-
SaGa59
őstag
válasz
Laris2 #37674 üzenetére
A deepl olyankor jobb, mint a yandex vagy a google, ha valami spéci kifejezést keresel, és lehetőleg nem tükörfordítást akarsz kihozni belőle. Az több esteben eltalálja a megfelelő kontextust, bár azért a legtöbb orosz szólásmondásnál az is hülyeséget ad vissza, azokra csak az orosz anyanyelvűek fórumai adnak jó válaszokat. Mivel az ország nagy, ők sem mind értik a moszkvai, pétervári, vagy távolkeleti kiszólásokat, szlenget, így rengeteg olyan fórum van, ahol egymásnak magyarázzák. Egy-egy spéci mondattal néha akár két napot is el tudok tölteni emiatt, mire kijön a nekem is tetsző fordítás. Angol-magyra viszonylatban oda-vissza már egész jó a deepl, élőbeszédhez, de érdekesebb stílusú, nagy szókincssel és irodalmi műveltséggel rendelkező írónál ott se. Legutóbb egy amerikai bestsellert fordítottam, annál se adott sokkal többet bizonyos börtönszlengekre, amerikai büntetésvégrehajtási szakkifejezésekr és megszokott szófordulatokra, mint a google. Ennél is jobban képbe tudtam jönni az adott témával foglalkozó amerikai fórumokkal és szleng szótárakkal.
-
' Tzs ,
senior tag
válasz
Laris2 #37660 üzenetére
Szia! Nagyon is jól időzítesz! Megcsináltad? Nagyon örülök!
Háhá! Most szedem le és belenézek majd laptopról. Az utóbbi időben eltűntem kicsit, de ezt meg a Rebornt megnézem. Az utóbbit ajánlottam az Anomaly fordító csoport egy tagjának, kíváncsi leszek, hogy birkózik majd meg vele
Amúgy tagja lettem a csoportnak, szóval bármilyen infót első kézből tudok mostantól szállítani a fordítással kapcsolatban
Köszi a munkádat! Mivel nem a saját gépem elől nyomom ez önálló mod akkor ugye? Nem kell hozzá a CoP?
Ja és kötelező kérdés újra: A Stalker 2 fordítás esetleg Laris + SaGa?
Ahogy láttam van angol is benne, talán könnyebb lenne. Vagy nekiáll esetleg a F.I. csoport?
-
Milos136
csendes tag
válasz
Laris2 #37489 üzenetére
Jól hangzik, le is töltöttem. Nem a light editiont választottam, szeretem a kihívásokat
Az első azonban a játék indulása előtt jött velem szembe. Találtam egy angol fordítást az NLC-7 Build 3.0-hoz (ami ugyan az a verzió amit moddb-ről leszedtem), azonban ez tönkrevágja a játékot úgy, hogy mindenféle hibaüzenet nélkül crashel.
Oroszul sajna nem tudok, így ha nem találok rá fordítást akkor ki kell hagynom ezt a modot -
Antonius1978
addikt
válasz
Laris2 #37484 üzenetére
Persze, az ekezetes betuk hianya nem gond, en igy szoktam meg ekezetek nelkul, mivel igy gyorsabban tudok irni az angol billentyuzeten, szerintem masnak sem gond, mindenki tud ekezetek nelkul is olvasni es ertelmezni.
A vegigjatszast en fogom feszegetni, ha sikerul tampontot talalnom itt a forumon, szerintem volt szo errol a modrol, csak par dologra emlekszem, a verszivora az erdoben, a gyar elleni sztalkertamadasra a banditak ellen, a terkep felso felen levo helikopternel egy kuldetesre, es arra, hogy a sztalkerbazison elakadt a kuldetessorozat amikor jatszodtam, igy a modot nem fejeztem be, ennyi. Majd meg benezek, hogy lam masnak van-e valami hozzafuznivaloja...Elore is mindent koszonok. -
-
' Tzs ,
senior tag
válasz
Laris2 #37393 üzenetére
Laris: Ne vegyél mérget rá, hogy meddig tudom fenntartani
A TzsWeb nem azért szűnt meg, mert nem tudtam fenntartani, hanem mert más terveim vannak évek óta. A blog írás egy teszt volt, szerettem, de nem ez a tervem a továbbiakban.
Antonius1978: részben egyet tudok érteni veled. Én igaziból nem unom a stalker modokat, hanem alkalmanként kell szünet. Van hogy hetekig csak stalker modokat nyomok, mert magát a játékot szeretem, az utolsó pld a shield által fordított Diverzáns volt azt 4x játszottam végig. Az angol modokhoz nem tudok hozzászólni, neki sem állok és így sajnos sok élményen nem is esek át. A felesleges mászkálás idegtépő valóban -ne ezzel nyújtsuk ki a játék idejét- és " a SoC modok nem igazan vonzanak, valahogy nem tetszik a főhős menedzselese" nekem sem. Ha a menedzselős része hasonlítana a CoP-hoz akkor tetszene. Állítólag erre is van mod, hogy a SoC ilyen felülete a CoP-hoz hasonló legyen, de én még nem találtam rá. A szünet után pedig mindig nagy élvezettel vágok bele a Zónába.
Igen a fejléces dolog is jó lehet, de a már megírt tartalmakat nem fogom kidobniEgy ehhez hasonló fórumot akarok csinálni [link].
-
Dhampir
félisten
válasz
Laris2 #37393 üzenetére
Biztosan van, akinél csökkent az érdeklődés, ám más felhasználóknál akár nőhetett is rá. Akik gyakrabban játszhatnak, azok könnyebben ráunhatnak, ha a játéknak már minden zegét-zugát felderítették és kiismerték.
Szükséges egy megújuló vagy éppen felébredő "éhség" és a sajátságos környezetnek a vonzása, ami minduntalan képes visszacsalogatni a rajongókat. A Zóna folytonosan változó élettér, kétszer sohasem fordítja feléd ugyanazt az arcát.
Halottátok már? Egy Szula becenevű sztalker éppen tagokat toboroz az expedíciójába. Egy megfeneklett hajót kell felkutatni a zatoni körzetben, valamiféle Szkadovszkot. Nem könnyű a terep, az ismert földitől merőben eltérő azonosítatlan létformák is észlelhetőek.
A vezető egy Szultán nevű tapasztalt sztalker információjára hagyatkozik, aki remek terepismerettel rendelkezik. Ha gondolod, te is csatlakozhatsz ehhez az izgalmas expedícióhoz, a srácoknál kell előre befizetni. Képzeld, minden van náluk, egész úton csak lazán sétálni kell mellettük, olyan lesz ez, akár egy őrületes kalandtúra. (Csak jóval később szivárgott ki az információ: a Szula név valójában Szultánt takarja.) -
Antonius1978
addikt
válasz
Laris2 #37333 üzenetére
Szia, ma delutan epp vegigolvastam a SoC forumot, olvattam amiket irtal - a modokrol es a forditasokrol is, de nem sokat ertettem meg a felsorolt modokbol, mert nem nagyon ismerem oket, valoszinuleg SoC modok (amiket nem kedvelek annyira, mint a CoP modokat). A CoP modok, - a mostaniak - meg mind erre a Misery meg Anomaly modokra epulnek, azokat majmoljak, es en egyaltalan nem orvendek ennek, mert tul bonyolultta es nehezze tettek a modokat, ez mar egyaltalan nem szorakoztato szamomra, ruhellem, hogy annyira nehez, azaz rosszul beallitott 1 mod, hogy 1 het jatek helyett 1 honap mulva kapom meg ugyanazt a tortenetet, es ez engem nem vonz mar, inkabb a tortenet sem erdekel...CoP modokat is forditottal/forditanal? mivel nem emlekszem mar...
-
Laris2
senior tag
-
Sensut
őstag
válasz
Laris2 #37123 üzenetére
Láttam oldalakat ahol megrendelhető Magyarországról a Csernobili Eposz, de azóta meg is feledkeztem róla. Utána fogok nézni alaposabban...
Amúgy ennek a Stalker feliratnak a karakterei is majdnem ugyanazok, mint a játéké például, szerintem a kettő nagyon is összefügg. Egyébként ez valami hotel vagy motel neve lehet a Zóna belépőjénél, ahol megszálltak. A gyerekek pedig iskolabuszra várnakAzt hiszem én értettem félre az angol híradót amikor azt mondta, hogy a létesitmény működik máig is, de nem akkora kapacitással, vagy jelentőséggel(?), fene tudja..., de a lényeg, hogy valójában nem reaktor működik ott, hanem egy villanyhálózat központja. Az viszont már elég gáz ha elfoglalták, bár ezzel kapcsolatosan semmiféle hír nem terjeng azóta se, csak hogy megemelkedett a radioaktivitási szint a környéken, miután a harckocsik és a többi végig vonultak és felverték a port.
-
sklopp
őstag
-
Antonius1978
addikt
válasz
Laris2 #36508 üzenetére
En sem ertem az egeszet, ugyanis a videokban ott volt a tobbi ugynok kozott, azaz ot is ki kellett nyirni, nem pedig megtalalni valamerre csak ugy, a hullajat.
Es en lelottem az osszes faszit, es ez nem volt kozottuk.
Mellesleg nem emlekszel veletlenul, hogy mi a lenyege annak a magneses anomalianak?
En elszartam a leolvasast, igy nem folytatodhatott a kuldi... -
shield
Topikgazda
válasz
Laris2 #36474 üzenetére
A Priboi Story 2008-as kiadás, a grafika annak megfelelő. Én egy patchet használok hozzá, ami az 1.0005-ös alap játékhoz illeszti. A magyarítást most tesztelem, hamarosan közzé teszem az 1.1-es verzióhoz.
Sensut nekem GoG-os alap játékaim vannak, nem kérnek semmit. Még régebben kifogtam náluk egy ingyenes letöltést.
-
' Tzs ,
senior tag
válasz
Laris2 #36396 üzenetére
A munkádat (fordítást) köszi! A mod így ebben a formában sajnos valóban csalódás. Kár. Először is mert azt hittem, hogy ez valami nagy dolog lesz, meg új térkép, ezzel majd egy ideig el lehet szórakozni. Most lett vége. Sensuttal kell egyet értenem. Ebben bőven lett volna potenciál, de valahogy nem nagyon működnek a dolgok itt. A pálya viszont tetszik, szívesen látnám viszont még más modokban is. Ha a többi feladat is elérhető lenne, biztosan jobb lett volna. Így elég gyorsan végig lehet vinni, egy próbát azért mindenképp megér!
Egyet javasolnék: a végén a feliratokat szürkéről fehérre, vagy valami jobban átláthatóbbra lehetne állítani? Eléggé beleolvad a háttérbe, alig tudtam elolvasni.
-
Sensut
őstag
válasz
Laris2 #36373 üzenetére
Köszi szépen! Elindítottam, működik. A játék és a frissítés megtalálható a hivatalos orosz oldalon, a Google fordítja az oldalt.
-
Papa Joe
tag
-
Sensut
őstag
válasz
Laris2 #36371 üzenetére
Az javításlista gugli fordítása oroszból
:
Az 1. javítás listája:
1. Hozzáadott textúra a "Soldier of Fortune" színpadi ruhához.
2. Javítva egy stabil ütközés után a Basilisk-szel folytatott párbeszédet a "Fújás" témában.
3. A Gloomy kérése alapján rögzítették a vérszívó megölésének díját.
4. Javítva egy hibát a küldetések kézbesítésével, hogy a Basilisk tárgyait megtalálja.
5. Hozzátette a dolgok jelenlétének ellenőrzését a Gg-n, amikor a küldetéseket teljesíti.
6. Javítva helyesírási hibák a szövegekben.
7. A PDA és a dokumentumok csavarral való megemelése után távolítsa el a teleport Gg-t.
8. Egyes tárgyak rögzített ívása.
9. Textúra változások (A textúra törlődik, vagy valami más).
Az eredeti szöveg:
Список изменений патча #1:
1. Добавлена текстура к комбинезону "Солдат Удачи".
2. Исправлен стабильный вылет после диалога с Василиском, касательно "Одувана".
3. Исправлена награда за убийство кровососа, по квесту от Хмурого.
4. Исправлен баг со сдачей квестов по поиску артефактов для Василиска.
5. Добавлена проверка на наличие вещей у Гг при сдаче квестов.
6. Исправлены орфографические ошибки в текстах.
7. Убран телепорт Гг, после поднятия КПК и Документов у Винта.
8. Исправлен спавн некоторых артефактов.
9. Текстурные правки (Текстура будет удалена, или еще что-то). -
Sensut
őstag
válasz
Laris2 #36368 üzenetére
Biztos hogy játékhiba, mert többen is jelezték az orosz fórumon, hogy az elején, valahol a kereskedővel való duma után kidobál. Van egy 7 M-ás javítás, feltetted-e? Habár az nem említ ilyenféle javítást. De még mindig dolgoznak rajta.
-
Dhampir
félisten
válasz
Laris2 #36364 üzenetére
Kezdjük félreérteni egymást. Nem beszéltem arról, hogy egyáltalán nem kell a játékba lövöldözés, harc vagy bármi.
Harcos alkat vagyok, de a hangulat, a kaland, az érdekes küldetések jobban lekötnek, mintha csak az esztelen lövöldözésről szólna a játék, na én erre gondoltam.
Horrormeséken felnőni: A népmeséket nem tartom horror meséknek, egész másként épülnek fel, még ha akadnak is benne félelmetes dolgok.
Csuda sem hasonlítgatta a könyveket a játékhoz, de legyen szemünk arra, hogy mit és honnan vettek át, de mint már korábban is említettem, inkább hagyjuk. Ne tagadjuk le a valóságot.
Nem kell mindenben egyetértenünk. Szerintem inkább játsszunk és olvassunk.
-
Papa Joe
tag
válasz
Laris2 #35996 üzenetére
Laris, Sensut, Sklopp, Timistrike!
Tényleg nagyon köszönöm, de nálam van valami gond ezzel a küldetéssel. Ahogy fentebb is írtam, a beszélgetési előzményekben nem látom a Valerával történt diskurzust, és a "beszélj Valerával" feladat megnevezése sem ugrott át valami ilyenre, hogy pl: "keresd meg és vidd el Valerának a lőszerét". Ott villog, hogy "Beszélj Valerával". Ma reggel meló előtt kíváncsiságból visszamentem a bányába, - nem régi töltéssel, simán folytattam - és újra elmondta az egész monológot. Na mondom, most megjavult a dolog, de ugyanaz a sztori...Egyszerűen mondva, a hiba az én készülékemben van valamiért, és komolyan nagyon hálás vagyok, hogy ennyit ötleteltetek az én fa**ságommal... Részemről tényleg kiköpöm ezt a gumicsontot, inkább elkezdem keresni a következő kalandot. Mivel már nem nagyon van olyan magyarított mod, amit nem játszottam még, így talán megnézem az OLR 2.5-öt.... vagy újrakezdem ezt...
-
sklopp
őstag
válasz
Laris2 #35977 üzenetére
Ezek a "valahol van" feladatok párszor rákényszerítettek a végigjátszásban kikeresni a dolog fellelési helyét. Ilyen volt Leschin pisztolya, de még inkább Pripyatban Maruszja virága. Utóbbit egy lottó ötössel felérő szerencsével lehet csak úgy megtalálni, mivel csak akkor jelenik meg a fűben, ha pontosan rámutat a kurzor. Kevésbé nyugodt vérmérsékletűeknek marad az alábbi megoldás:
(#35967) lsc
A sisakot a Szabadság technikusa, Fantom készítette és némi munkáért cserébe adja ellentételezésként. Már nem tudom, hol is tanyázik, ráadásul, amint kipucolunk feladatként valamely területet, akkor beköltözik a megrendelő klán. De úgy dereng, mintha Erdész ajánlaná, kihez kell fordulni az Öngyilkos anomália ügyben kellő védőeszköz miatt. -
Sensut
őstag
válasz
Laris2 #35922 üzenetére
Annyira azért nem gonoszak, ne felejtsük el, hogy ebben a modban bandita vagy, aki mindenki ellensége, még ha be is nyalsz mindenkinek. Pld. az Anomaly/COC modban egész korrektül ki van hozva a zsoldosok pozíciója és semmivel se agresszívebbek a Szolgálatnál vagy a Szabadságnál, csak tartják magukat a szerződésekhez. De ha ott is banditaként kóborolsz, vagy ellenük teszel, mindegyik szó nélkül lelő.
-
' Tzs ,
senior tag
válasz
Laris2 #35849 üzenetére
Akkor most nálam romlott el valami vagy nem vágom mi van. Nem adtam az ősznek a lóvét ("pokolba a pénzzel" - akkor menj nézd meg mi lesz a sorsa a haverjaidnak) és az történt, hogy épp hogy kiléptem Janov-ból azonnal piros lett minden bentlévő és a semmiből sniperrel lelőnek
Mit rontottam el?
-
Dhampir
félisten
válasz
Laris2 #35837 üzenetére
hiányoznak belőle bizonyos megszokott szavak (dick, fuck) és hasonlók.
Megszokott?
Ilyeneket sosem hallottam avagy inkább olvastam, talán csak a Csernobili Krónikákban.
Legalábbis nem emlékszem rá más esetben.
Az alapjátékokban nem volt, vagy nem fordították le, nem tudom.Jól tetted, hogy a vagányságra mentél rá.
-
Sensut
őstag
válasz
Laris2 #35837 üzenetére
Engem maga a történet indítása keserített el kicsit az elején, az az apa-fia felállás, meg az az érzés, hogy csak azért vagy valaki, mert apád a főnök és kuss van a klánban. Aztán jött az az amazon csapat tele plázamacával, mintha valami Charlie angyalai elevenedne meg hirtelen, de szerencsére nem róluk szólt a történet
. Léna karaktere már egészen más, pozitív benyomást keltett, ő már egy igazi sztalker volt. De végül minden jóra fordult. A fordítás meg kiváló, pontosan illik egy ilyen bóklászó, benyali karakterhez, mint Pashka.
rétisün: semmiképp se hagyd ki!
-
Timstrike
tag
válasz
Laris2 #35821 üzenetére
Szerintem ritka az a Stalker játékos amelyik játék közben nem állítja át a gyári beállításokat (persze bizonyos kereteken belül), de nem csalás képpen hanem egy küldetés vagy esemény elvégzéséhez.Pl a karakterem ugrását minden játékban átírom, ha csak 6-os.
Szövetség ideje 3
Nem találtam még egy kereskedőnél sem eladó hálózsákot.Lehet,hogy csak megadott helyeken lehet aludni? -
shield
Topikgazda
-
Sensut
őstag
válasz
Laris2 #35808 üzenetére
Két helyen hiányzott a vessző a számok között, de a másodikra csak jóval később reagált valamiért. De amúgy nem nagy gond, mert az a fegyver se valami nagy cucc s meg lehet lenni nélküle. Amúgy baromira jó lett a mod így a végére s az a rengeteg kérés a szabad játékban se semmi. Valahogy mindig is ilyennek képzeltem el a free playt, nem csak puszta barangolásnak.
Isc: az kizárt, hogy regisztrálni kelljen a Megára, ingyenes. Itt szinte minden oda van feltöltve. A regular downloadot kell választani és miután letöltötte, rákérdez, hogy hova mentse. De ahogy gondolod.
-
sklopp
őstag
válasz
Laris2 #35783 üzenetére
Sajnos két nappal korábbi Autosave-em van csak. Ezzel már összefutottam vagy kétszer is. Az M203 gránátvető kiválóan öli, ha sikerül jól eltalálni, egyetlen gránát is elintézi. Kézifegyverrel napokig lehet lőni, semmi nem végzi ki. Utálom ezeket a mindenhol felbukkanó teleportereket.
' Tzs ,: kösz a felajánlást, megcsinálom újra az elvesztett játékot, legalább tovább tart.
-
' Tzs ,
senior tag
válasz
Laris2 #35754 üzenetére
Ja észrevettem, már bőven pirosban voltam, volt is stressz, hogy elérek-e egy helyszínt vagy nem. De megoldottam
Amúgy ha sokáig piros akkor előbb utóbb eldobod a kanalat?
A másik érdekes, hogy eleinte vissza akartam állítani a nagy ugrást és a túl gyors futást, de most már jó is, hogy valaki beállította, sokszor segített márt mind a 2. Vagy alapból is ilyen a mod? -
shield
Topikgazda
válasz
Laris2 #35744 üzenetére
"Végül is kicsomagoltam, megkerestem a feltett orosz billentyűzettel, át is írtam magyarra, de nem indult a játék, mert vissza is kellett volna csomagolni. Na ez nem megy."
Az átírt fájlt is berakod a gamedata mappába a helyes elérési útvonalon, mint pl. a fordításod fájljait, akkor jónak kell lennie. Nem kell visszacsomagolni, a gamedata mappába levő fájlokat részesíti előnyben a játék.
Ha egy fájlt több .db fájlban is megtalálod, akkor a nagyobb értékű a mérvadó. Pl. .db1 és .db5, akkor a .db5-ös beli a mérvadó.
-
Antonius1978
addikt
válasz
Laris2 #35691 üzenetére
Nem, elfelejtettem, hogy barmit is jelezzek, mert neki sem fogtam, akkor meg szerencse hogy szoltal, mert akkor nem is foglalkozom vele egyaltalan.Annyit csinaltam, hogy a Turul modhoz csinaltam par 2 perces videot, mert annyit enged az ingyenes FRAPS, de arrol is megfeledkeztem....
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Asus A15 FA506IU 15.6" FHD IPS Ryzen 7 4800H GTX 1660Ti 16GB 512GB magyar vbill gar
- i5-13600KF, RX 9070, DDR5 32GB, 1 TB M.2, Fractal North TG és sok garancia
- Logitech Combo Touch iPad Pro 11" (1., 2. a 3. gen), szürke - UK billentyűzet ipad tok billentyűzet
- újszerű iPad Pro 11" (3. generációs) (2021) M1 chip Wi-Fi 128GB silver ezüst Apple
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB desert titanium sivatagi titán független Apple 3 év garancia
- iKing.Hu - Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - Új, kipróbált
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG CROSSHAIR VI EXTREME alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 MAX 36GB RAM 1TB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Eladó szép állapotban levő Huawei P30 Pro kék 6/128GB 12 hónap jótállással!
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest