- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Honor Magic V2 - origami
- Megérkezett Európába a Moto G55 5G és Moto G35 5G
-
Mobilarena
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
s.adryen
csendes tag
Sziasztok! Van olyan lehetőség a telón, hogy magántelefonszámot letiltsak?
-
s.adryen
csendes tag
Üdv ismét!
Nem tudjátok, miért csinálja a telefon, hogy egy 80 karakteres sms-t két sms-ként küld el, és egy hosszabb sms-t mms-sé változtat át? Hogy lehet ezt átállítani? Vagy a szolgáltatónak rágjam ezzel a fülét? Előre is köszi!
-
s.adryen
csendes tag
Hello! Valakinek tippje arra, hogy miért találja meg mobilneten keresztül a b04-es frissítést és miért nem találja wifin keresztül ugyanezt? Nem akarom a mobilnetemet rápazarolni.
Még egy kérdés: mindenkinek úgy rezeg, mintha egy légy zümmögne a szobában? És nem zörög valami nálatok a telefonban telefonálás közben?
Köszi előre is a válaszokat! -
s.adryen
csendes tag
válasz
#40993792 #1490 üzenetére
Persze. Wildfire S, épp ma adtam el (4 és fél óra volt az átfutása a hirdetés felrakásától az átadásig)
, hogy eme gyönyörűséget meg tudjam venni. 512 mega belső tárhellyel (amiből 120 telepíthető) 2 vagy 3 hónap után nem sok mindent tud kezdeni az ember, ha megszokja az androidot.
Háromhavonta gyárira vissza kellett raknom a telefont h használni tudjam, a net is lassú volt rajta meg akadozott meg nem jött be az oldal meg betelt a tárhely szóval inkább ne is beszéljünk róla
Tudom, hogy a Grand X-el ilyen gond már nem lenne, csak már a fene tudja, milyen problémákkal találkozhatok, én már semmiben sem bízom. Remélem, ő marad még két évig legalább.
-
s.adryen
csendes tag
Halihó mindenki! Csak azért írok, mert csendben érdeklődve olvasom a fórumhozzásokat és szeretném megköszönni mindenkinek az információkat, amikkel eddig és ezután szolgálni fogtok. Ma rendeltem meg a T-nél a telót, kicsit félek tőle, hogy elhamarkodtam - gondolván az előző telefonvásárlásomból - de ennyi jó tapasztalat után úgy gondolom, nem ronthattam el a választást. Remélem, így is lesz. Továbbra is figyelni fogom a topicot, úgyhogy még több hasznos infot kívánok mindenkinek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- MSI CreatorPro Z16P - i7-12700H, RTX A5500, értintőkijelző
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- 12.000 ft tól elvihető ELITRO Bankmentes , kamatmentes vásárlás .Cooler Master GM2711S Monitor
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest