- Huawei Watch 5 - okosóra érintőlegesen
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Magisk
- LG V50 ThinQ Dual Screen - az 5G ára
- LG Velvet (4G) - megelőzte a híre
- Mobilhasználat külföldön
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
ntomka
nagyúr
-
-
siddis
őstag
válasz
siddis #24878 üzenetére
...hát akkor..
- Omnirom
- 3.18.125 Jaguar v 2 kernel (nov22)
- Chromium benne
- root benne (fejlesztői beállítások)
- egész jó beszél magyarul
- kerekített sarkak
- ujjlenyomat érintésre feloldja a zárat
- mobilnet alapból tiltva
- legalább annyira testre szabható, mint az RR
- MatLog, OmniClock, Spectrum, Phonograph, valami equalizer benne
- kamera = 0 -
Jakuu
őstag
válasz
siddis #24820 üzenetére
A sima santonit, recovery modban (redwolf) visszairtam a clarity kernelt amivel ment, de nem indul ujra csak az MI felirat jon be es nem tortenik semmi csak alul megy az android feliratnal a kis pottyos folyamatjelzo de mar kb 40 perce nem tortenik semmi.
Es az a gaz, hogy tolteni se tudom a telot, az valamiert nem ment mar korabban sem csak ha felvolt teljesen bootolva. Igy most parazok, hogy le fog merulni elobb vagy utobb mert 40 szazalekon voltam.
-
szazbolha
addikt
válasz
siddis #24640 üzenetére
Ezt a cuccot már próbáltad vagy használtad?
Érdemes feltenni vagy van jobb ajánlat olyan usernek aki leginkább csak telefonál.
.
A régi telómhoz volt egy takarékos oS, minden fekete és kb zero app. 4x-hez még nem piszkáltam hozzá.
De kijelző csere után már úgy érzem, mehetne rá valami érdekes OS. Nem sajnálom, nem féltem.
A MUI nem nyerte el a tetszésem.... -
bb71
őstag
válasz
siddis #24613 üzenetére
Feldobtam - eddig funkcionálisan hibátlan, az akkuidő is jónak tűnik.
Nincs ez a marha SIM aktiváció minden reboot után.
Maradt az Android rendszeben belső hiba kiírás reboot után, de ez nem számít.Moddolt gcam hibátlan, nem úgy, mint a Sberia project alatt.
Köszi a javaslatot!
-
RAZR_v3
tag
válasz
siddis #24491 üzenetére
Írhattam volna Lineage OS-t is, vagy stock androidot. A lényeg változatlan.
A MIUI bekapcsolt képernyő mellett, aktív wifi kapcsolattal sem enged egy csomó alkalmazást szinkronizálni a háttérben. Nálam hetekig nem szinkronizálta a fotóimat a Google Fotók alkalmazás, csak akkor kezdett neki, amikor megnyitottam.
Stock androidnál amint bekapcsolod a képernyőt, és van aktív wifi kapcsolat, meg se kell nyitnod a Google Fotók alkalmazást, egyből szinkronizálja a fotókat.Ügyesen használja ki a Xiaomi szoftveres részről az akkumulátor üzemidejének növelését, de nem hátrányoktól mentesen. Cserébe a Biztonság alkalmazásban mindent testre lehet szabni.
-
bb71
őstag
válasz
siddis #24425 üzenetére
Bluetooth Windows 10 és android fájl átvitel
Csak hogy meglegyen:
Enter services.msc in search window
Click services.msc
Right click on Bluetooth Support Service then choose "stop" then do as in the answer from "Dan Dar3"
Right click on Bluetooth Support Service then choose "property"
Choose log on tab. Then do as in the answer from "SANDEEP"
Right click on Bluetooth Support Service then choose "start"
If you want to send a file from PC to Android, you should right click bluetooth icon then choose "send a file " -> double click at android device icon -> choose file in PC -> then choose "open" -> it will show message in android -> in android choose "accept file" -> finish
If you want to send a file from Android to PC, you should start on PC side first by right clicking bluetooth icon, -> choose "receive a file" to wait for a file from Android -> then you work on Android side by selecting a file from Android to PC -> share -> bluetooth and select PC. Then it will appear in PC to receive file in PC -> finish. -
cerka
csendes tag
válasz
siddis #23978 üzenetére
a /data partíciót -- belső tárhelyet az első indulás után már nem fogd tudni elérni TWRP-ből (encrypt.)
Én elérem, a forced encryiptiont ki lehet elvileg kapcsolni, nem tudom hogy csináltam
Eddig úgy tűnik hogy kicsit jobban merül mint a júniusi build, illetve van még nálam egy érdekes hiba: ha a power gombot megnyomom és behozza a lockscreent, utána úgy marad sztem bármeddig, és csak a power gombbal tudom "elaltatni".
-
beef
őstag
válasz
siddis #23921 üzenetére
Múlt héten próbáltam Havoc Pie-t, sírva menekültem vissza OmniROM-ra. Nagyon hiányos és bugos volt még. Szerintem 1-2 hónap még biztos kell, hogy stabil legyen.
Próbálkoztam még Bootleggers-el is, de éjszakánként, óránként 3-4% merülés az elfogadhatatlan, a random telefonálás közbeni újra bootolásról nem is beszélve. Bár gyanús, hogy a hozzá ajánlott firmware okozta problémákat, de nem volt már kedvem kísérletezgetni vele. -
siddis
őstag
válasz
siddis #23855 üzenetére
Jobban mondva most látom, hogy van egy 09.14-i Havoc Final is, az sem szokott rossz lenni..
-
siddis
őstag
válasz
siddis #23850 üzenetére
RR-O-v6.2.0-20180915-santoni-Final benne a Clarity 4.1 kernel. Megy hiba nélkül.
-
kerobi
senior tag
válasz
siddis #23735 üzenetére
A Legújabbról +Batik recovery.
A jaguart nem veszi, de valami jobb clarity-vel is kiegyeznék, csak nem tudom hol találom. -
bunnyhu
senior tag
válasz
siddis #23713 üzenetére
Az ilyen alapvető funkciókban se működő romokkal tök jól el lehet érni, hogy nem csak egy átlaguser de még egy képzettebb is úgy van vele, hogy cseszekedjek a rom-olással akinek hét anyja van. Emlékszem azért a ZTE blade-es időszakomban ha kijött egy új ROM annak örültünk és nagyon ritka volt, amikor valamiért le kellett venni. Itt meg komolyan inkább marad az ember a hivatalos-általam amúgy ki nem állt- MIUI ROM-oknál, mert nem hogy beta de még alfa verzióban lévő romokat is publikálnak aztán nesze b+ teszteld.
Az a baj, ha az embernek egy telefonja van, akkor azt szeretné működőképesen látni, és nem fér bele hogy szar, összefércelt kísérleti rom-okkal kísérletezgessen. Azért meg nem fogok fentartani egy telefon, hogy teszteljem más trehány munkáját. -
F.B.I.
veterán
-
bb71
őstag
válasz
siddis #23343 üzenetére
Mindenki másnak: amióta megszabadultam a miui-tól, nekem semmi problémám... van HAVOC 8.1 mentésem, eddig az vált be legjobban. Ja és az LTE/WCDMA a legjobb beállítás itthon. Aki fentebb TDSCMA-t ajánlott, az tudja, hogy kínai frekvenciára állíttatja a telefont...? Ja, és HAVOC alatt ha beállítom, akkor reboot után is ugyanaz lesz, nem úgy, mint miui-n...
-------
Most a 9.0 van fent, 4-ik nekifutásra most használható állapotba vasaltam. Vannak hiányai, de a mindennapi használatra jónak ítélem. Talán a melegedés miatt fogok visszamenni Havoc-ra...
------
Egy Arnova-s kamerakép: -
bb71
őstag
válasz
siddis #23175 üzenetére
Android 9.0 összefoglaló:
Na, Havoc visszament - de ehhez TWRP-t is vissza kellett tennem -, Redwolf nem ismeri ugye a TWRP mentést.
A navbar problémára ezt találtam, de nem próbáltam ki:
+you have to activate the new navbar in Settings> Gestures+Az ujjlenyomat olvasóval sem volt valami kerek, elsőre jó volt. reboot után is, de a 2. reboot után már nem...
Minden boot után a SIM-et akarta frissíteni valamiért adatkártya szempontjából, nem értettem, mert nincs is netem.
Egyszerű volt, mint a Pixel Experience.
A root hiány miatt kellett most váltanom, de van benne még ráció...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Toshiba P300 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- TP-Link Archer C1200 Router eladó (1200 Mb/s Wi-Fi)
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest