- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Erős specifikáció, kompakt formában
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Balikaa #31297 üzenetére
.. pedig nem nagy trükk a kijelzőcsere sem, ha akkut cseréltél már a telefonban akkor ez is menni fog.
Nekem is cserés volt, vettem egy használt de jó állapotú 4X-et, átraktam a kijelzőt a saját telefonomba, azóta is hibátlan és akkor csináltam ilyesmit először.Egyébként én sem tudom mire cserélni, a tepsikkel nem tudok kibékülni, a piacon lévő kicsi telefonok pedig az árukhoz képest nem eget rengető cuccok.
-
törölt tag
válasz
Alemida #31163 üzenetére
Köszi a linket, rendeltem egy ilyen akkut, ma jött meg.
[kép]
Még nem került a helyére, de kíváncsi vagyok a hosszabb távú teljesítményre. A jelenlegi akkut minden nap töltöm.
Meglepett hogy a csomagban nem csak az akku volt hanem a szereléshez szükséges cuccok (csavarhúzó, SIM tű, ragasztócsíkok, "pengetők") is, ami pozitív. -
törölt tag
válasz
orso0355 #31186 üzenetére
Az adatvesztés mindig kellemetlen. Különösen ha nem is pótolható.
Egy párhuzamos univerzumban az emberek megálmodhatják milyen telefont szeretnének, mekkora kijelzővel/mekkora háttértárral/milyen kamerákkal/mekkora akkuval/milyen appokkal és rendelés után pár hét alatt meg is kapják.
De sajnos nem ott élünk.#AiRLAC: köszi a linket, egyelőre marad a 4X, ha rendbe tudom rakni.
-
törölt tag
válasz
orso0355 #31183 üzenetére
Adok még egy esélyt. Öt év alatt sem kellett hard reset, együtt tudtam élni a MIUI hülyeségeivel is, de most jutottam el odáig hogy nem használható megfelelően a telefon.
Lehet feldobok majd egy minimáldroidot, és megnézem mit lehet kezdeni vele.
Lecserélni nem akarom egyelőre, nincs új telefonra eltapsolható 200-300k-m. És nincs is a piacon ilyen kézreálló, 140x70mm-es telefon, értelmezhető áron. -
törölt tag
Sziasztok!
Egy kis segítséget kérnék adatmentéshez/használt appok adatainak visszaállításához. Egyre több alkalmazás közli hogy "állandóan leáll" (html megtekintőtől kezdve a telekomig, gmail, mi cloud sem használható) gondoltam csinálok egy gyári resetet. Hogy érdemes ezt művelni, hogy semmit ne kelljen kukáznom? (mentett hívások, app adatok stb) ?Minden segítséget előre is köszönettel!
-
törölt tag
válasz
gelbelex #31115 üzenetére
Nem is a származáson volt a hangsúly nálam sem (hiszen mind kínai).
Aztán szembejött egy helyi hirdetés, egy fehér előlapos nem globál B20 chip nélküli 4X, arra le is csaptam, mert a kijelző érdekelt belőle (és az feltételezhetően gyári)
Összepakoltam a sajátommal, tökéletesen működik. Most van egy b&w 4X-em.
[kép] -
törölt tag
Sziasztok!
Sikerült pókhálósítani a 4X-emet, tehát akkucsere után folytatódik a felujítás.
[kép]
A kijelző egyébként is foltos volt már körben, mert egyszer sikerült kint hagynom napsütésben és kapott egy fél órás hőkezelést.
Itthon ilyen LCD-ket találtam, ezek között akad "OEM" cimkés is, van ezekkel tapasztalata valakinek? Nincs kedvem heteket várni egy kínai importos kijelzőre, ezért gondolkodom hazai beszerzésű kijelzőben, kerettel. -
törölt tag
válasz
siddis #31097 üzenetére
Köszönöm, próbálkozom mint kiskutya az ugatással, de azóta sem változott.
Állandóan leáll.
Egyelőre böngészőben nyitom meg a fiókjaimat.4X kérdésem is felmerült: akkut cserélnék mert a jelenlegi (harmadik) akku már nem bír egy napot. Tud valaki linkelni egy bevált, nem Kínából érkező hanem itthon pár nap alatt beszerezhető verziót?
-
törölt tag
Sziasztok!
Technikai kérdésem lenne: gmail fiókomat egyáltalán nem tudom használni a telefonon, konkrétan "állandóan leáll" üzeneten kívül semmi.
Tapasztalt más ilyesmit? Milyen megoldás jöhet szóba?
Qrva idegesítő hogy csak asztali gépen tudom csekkolni a leveleimet és küldeni sem tudok semmit. -
törölt tag
-
-
törölt tag
Nem volt türelmem kivárni egy kínai szállítási processzust, adtam egy esélyt egy greencell akkunak.
Kiváncsi vagyok a teljesítményére. Ma délután dobtam bele, egyelőre működik..43% volt a töltöttség átvételkor, 85%-ra töltöttem első körben. Most mobilnetes wifi-hotspot feladattal dolgozik, 66%-on van jelenleg.
-
törölt tag
Sziasztok!
Nemrég (aug.6..) akkut cseréltem a telefonban, itt vettem , de ez a cirka három hónap használat ki is végezte az eredetinek titulált akkut, most fél napot sem bír.
Tud valaki megbízható forrást, ahol nem ipari hulladékot árulnak?
Köszi! -
törölt tag
Sziasztok.
Cserés lesz az akku a 4X-emben, itthoni beszerzésű, megbízható minőségű akkut tudtok ajánlani?
A beszerelést megoldom, de nem tudok heteket várni egy kínai akkura, s.o.s. kellene. Sajnos nemrég kint hagytam a napon a telefont, a fél órás hőkezelés ki is végezte az akkut. Ha 20% alá merül, egyszerűen kikapcsol szegény.. és persze már egy napot sem bír töltés nélkül.Köszi!
-
törölt tag
-
törölt tag
válasz
#27070592 #29973 üzenetére
Valaki erre a hsz-re?
Közben letiltottam a google hangkeresés hozzáférését a mikrofonhoz, de ezzel a probléma nemhogy megszűnt volna, hanem ugyanúgy megszakad a zenelejátszás és egy unott vénasszonyhang kezd monológba a google hozzáférésről. Csak annyi kell hozzá hogy megmozdítsam a jackdugót.
A másik kikapcsolhatatlan és idegesítő kéretlen beavatkozás az, amikor szintén a zenelejátszás kikapcsolásával jelzi a telefon hogy ne takarjam le a telefon hangszóróját.. Kérdésem: mi a fax köze van a hangszóró letakarásának a fülessel történő zenehallgatáshoz??? (amikor - meglepő módon - a zsebemben tartom a telefont, mert csak annyit szeretnék tőle hogy zenét játszon nekem, borzasztó..)
Már nem xiaomi-nak hanem xiaofuckyou-nak hívom a telót.. és azt hiszem háromszor vettem xiaomi telefont: először, utoljára, és soha többé. -
törölt tag
Hello és üdv Mindenki!
Hasonló problémával küzdök, nálam zenehallgatás közben (headsetről) ha csak hozzáérek a jackdugóhoz, leáll a zene és a Google hangalapú keresése jelentkezik. Mikrofonos és mikrofon nélküli headsetnél is.
Hogyan tudom ezt az idegesítő faxságot véglegesen letiltani és kitakarítani a telefonból? -
törölt tag
Sziasztok!
Kérdésem: van jelenleg olyan stabil rom amivel elviselhető teljesítményű a telefon?
Global 11.0.2 van fent, ezzel nagyon idegesítő használni. Állandóan laggol, többször a falhozvágás határán voltam már.
Köszönöm -
törölt tag
válasz
Lackooo84 #28762 üzenetére
Bocs, lehet úgy tűnik hogy lusta voltam öt centit görgetni az oldalon..
de az itt ajánlott "adattörlés" nálam nem volt opció, mert túlságosan tele van a belső mem ahhoz hogy ilyet csináljak, menteni pedig most nem tudok.Egyelőre annyit tudtam tenni, hogy váltottam swiftkeyre (amit már hónapok óta nem használtam) és így sikerült playben frissíteni a gboardot. (egyébként play szerint tegnap frissült a gboard
)
Majd frissítés és visszaváltás után újra gboardon vagyok, jelenleg jó. Swiftkey nélkül még mindig szenvednék vsz. -
törölt tag
Sziasztok,
nem tudom találkozott-e már valaki ezzel a hibaüzivel:
A(z) Gboard alkalmazás állandóan leállhiába nyomok a jelentés gombra, és persze hiába nyomok a mégse gombra, nem változik semmi, nagyjából öt-tíz másodpercenként újra felugrik. Újraindításokon már túl vagyok, nem tudom mit tehetek ezen kívül.
A telefont nov 24én frissítettem, de csak ma jött elő ez a problem. -
törölt tag
Sziasztok, kérdésem lenne az új 11es frissítéssel kapcsolatban:
Megmaradt az automatikus hívásrögzítés?
Valahol azt olvastam hogy kivették. -
törölt tag
válasz
#65675776 #25186 üzenetére
Szerintem nem nagyon.
A xiaominál is sikerült átvenni az apple tempót..
Lásd az idevágó video-t. -
törölt tag
Sziasztok
Bocs ha láma a kérdés: ha két SIM van a telefonomban, hogyan tudom a kontaktokat legegyszerűbben másolni a SIMek között?
-
törölt tag
Sziasztok.
Felraktam a legújabb frissítést, mert hát mindenkinek jár egy esély..
De szerintem nagy hiba volt. Félelmetes sebességgel merül az akku, az új állapothoz képest (bő két nap) most már egy teljes napot sem bír ki. De nem is ez a leglényegesebb, hanem a tetűlassú töltés. Most kikapcsolt állapotban töltöm, másfél óra alatt húsz (20) százalékot töltött a gyári két amperes töltővel.Valaki tapasztalt hasonlót? Kezd az agyamra menni a miui faszság.
-
törölt tag
válasz
fradi81 #22971 üzenetére
Nálam aztán kap hideget-meleget. Az előző tok is elég viharvert volt, amikor ma kukáztam..
Az eddig használt fólia szintén. Végtére is csak egy használati tárgy.
#trebrona: szerintem itt szivárványosság alatt a bayer-szűrő okozta moire-effektre gondolsz, ami inkább a képfeldolgozás hibája lesz. Én legalább is semmi ilyesmit nem tapasztalok használat közben, sőt, az előző olcsó védőfóliához képest egy élmény használni.
Szerk: off
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BestBuy ruhás topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Motoros topic
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- AliExpress tapasztalatok
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- További aktív témák...
- Apple Iphone 13 - 128 GB (éjjfekete) Garanciális
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Asus Rog Strix G16
- AKCIÓ! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RTX 4070 12GB ZALMAN S2 TG EVGA 650W
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged