- iPhone topik
- Mindenkire rálicitál az új Oppo kameratelefonja
- Tasker
- Kezünkben a Xiaomi 17 sorozat telefonjai
- Nem kamera gomb, kérem, AI-gomb! Kezünkben a Honor Magic8-ak
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- LTE frekvenciák
- Lecsap az S26 Ultra az Exynos 2600-ra
- Honor Magic V2 - origami
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
#27070592 #31184 üzenetére
Én Mi 11 Lite 5G NE-re cseréltem, 3.7mm-el hosszabb, cserébe könnyebb és vékonyabb, jobb akkuidő és gyorsabb. ~200€ körül már lehet használtan venni itt Németországban (ez néha új telefont jelent, sokat kiadtak szerződéshosszabbításhoz).
-
Gynt
tag
válasz
#27070592 #31184 üzenetére
Én is megvoltam eddig hard reset nélkül, bár néha már tényleg eléggé be tud lassulni a telefon. Gondolkodtam azon, hogy lecserélem, de nekem is az a fő problémám, hogy ilyen normális méretű telefon nincs éppen a piacon. Néha használom barátnőm telefonját, de felüdülés utána a sajátom.
-
beef
őstag
válasz
#27070592 #31179 üzenetére
Ahogy Gynt is írta, a MiCloud is tud menteni, de a Google is. Nézd meg a beállításokban a Google menüpont alatt a biztonsági másolatnál, ott tudod beállítani, hogy miket mentsen és hogy mikor mentette utóljára vagy indíthatod kézzel is.
Egyébként ment mindent (hívásnapló, sms, névjegyzék, stb.).
A telefon gyári visszaállítás után pedig meg fog kérdezni, hogy vissza akarsz-e állítani google biztonsági mentésből. -
gelbelex
őstag
válasz
#27070592 #31114 üzenetére
Ezek is Kínából jönnek, van is kockázata egy gyengébben sikerült/hamarabb elromló/akármi példánynak.
Én két kijelző+érintő+keret kombót rendeltem innen, nem tudom, azonos vagy különböző helyről/gyártótól jöttek-e...
Az egyik bő féléve megy rendben, a másik kb uennyi után, de még az egyéves garanciaidőn belül megfőtt (még a töltést se vette fel miatta a telefon...), kaptam helyette másikat, azt még nem üzemeltem be.
Mindkettőt, amit használtam, szét bírta feszíteni egy-egy élete végén felpúposodó akksi (amiket nem innen rendeltem), pontosabban elvált a kerettől a kijelző+érintő egyben, de ez egyrészt nem a kijelző+keret hibája, másrészt elég egyszerű volt visszaragasztani...
-
válasz
#27070592 #29991 üzenetére
Cseréld ki a jack foglalatot, mert kontakthibás. Nem kellene érzékelnie a telefonnak, hogy hozzáértél a dugóhoz. Megszakad a kapcsolat és erre indul a zeneleállítás, google keresés.
A google keresést, ha jól tudom el lehet indítani a fülhallgatón lévő gomb gyors dupla megnyomásával, ami valószínűleg a mikrofon kapcsolatát bontja és így "küld" jelet a telefonnak, a kontakthiba ezt szimulálja.ui.: ezek csak feltételezések, mert az én foglalatom jó és nem is gyári MIUI-t használok. De emlékeim szerint, az első napokban amikor a vastag tok miatt néha kicsúszott a dugó a foglalatból és még gyári szoftver volt rajta, voltak hasonló gondjaim.
-
törölt tag
válasz
#27070592 #29973 üzenetére
Valaki erre a hsz-re?
Közben letiltottam a google hangkeresés hozzáférését a mikrofonhoz, de ezzel a probléma nemhogy megszűnt volna, hanem ugyanúgy megszakad a zenelejátszás és egy unott vénasszonyhang kezd monológba a google hozzáférésről. Csak annyi kell hozzá hogy megmozdítsam a jackdugót.
A másik kikapcsolhatatlan és idegesítő kéretlen beavatkozás az, amikor szintén a zenelejátszás kikapcsolásával jelzi a telefon hogy ne takarjam le a telefon hangszóróját.. Kérdésem: mi a fax köze van a hangszóró letakarásának a fülessel történő zenehallgatáshoz??? (amikor - meglepő módon - a zsebemben tartom a telefont, mert csak annyit szeretnék tőle hogy zenét játszon nekem, borzasztó..)
Már nem xiaomi-nak hanem xiaofuckyou-nak hívom a telót.. és azt hiszem háromszor vettem xiaomi telefont: először, utoljára, és soha többé. -
válasz
#27070592 #23408 üzenetére
Ennek nem sok köze lehet az új frissítéshez. 2napja rányomtam, mert nem kellett a teló, 3-4 óra alatt lejött a frissítés, most ír 2 nap 7 óra használat alapján 40%-ot.
Maga a letöltés majd 20%-ot levett a 100-ból. Nincs multimédia használat, napi 2-4 óra wifis telózás volt csak, mobilnet nem aktív. Éjszaka is ugyanúgy van hagyva, mint nappal, hogy elérhető legyek wifin. (tölteni azóta még nem kellett, majd azt is megnézem holnap ilyenkor, hogy megy)
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Fujifilm X
- sziku69: Szólánc.
- Milyen RAM-ot vegyek?
- OLED monitor topic
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Mindenkire rálicitál az új Oppo kameratelefonja
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- További aktív témák...
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- HIBÁTLAN APPLE WATCH ULTRA 2 NATURAL TITANIUM 49MM -1 ÉV GARANCIA - MS3711, 100% AKKUMULÁTOR
- Apple iPhone 16 Pro Max Desert Titanium Titán dizájn, Pro kamera, 120 Hz ProMotion,90%,3 hó gari
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
- Corsair K100 RGB Optix (CH-912A01A-FR) (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest