Hirdetés
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Bemutatta az Apple az iPhone 16e-t
- Zenés mobilokkal készülhet a HMD
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- iOS alkalmazások
- Bemutatta eddigi legkomolyabb fotós mobilját a Xiaomi
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Motorola Moto G54 5G Power Edition - nem merül le
- Mobilhasználat külföldön
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Logitech
aktív tag
-
rooland
senior tag
Sziasztok!
MIUI 10-hez kérdés. Hogy tudom lecserélni a kezdőképernyő (feloldás előtti) gyári színes képet? Csak a képet szeretném cserélni, nem az egész témát, mert az ikonok a hátterem minden megfelel, csak ez a kezdőképernyő kép nem kéne.
Illetve MIUI 10-óta a kezdőképernyőn fent nem mutatja az értesítéseket, csak a szolgáltató nevét, azt hogyan lehet vissza varázsolni? Nagyon zavaró.Köszi!
-
carr
őstag
frissítés óta nektek is belassult, mint állat, és jobban is merül? :/
-
cobranco
csendes tag
Ez a 10-es egy hulladék!
Van valami egyszerű megoldás downgrade-re,amihez nem kell pilótavizsga,vagy marad a sz@r...? -
orso0355
őstag
válasz
Dhampir #25272 üzenetére
Picit félreérthető volt, igen :-) sebaj.
Amúgy a vodafonnál volt a gond, tegnap estétől megérkeznek az sms-ek, most nem tudom, mit mondjak ;-)
Egyébként nekem tetszik ez az új dizájn, az értesítések megjelenítése, stb. de lehet, hogy csak mert nő vagyok? 😃
Még nem töltöttem azóta, de kíváncsi leszek, pl. lassabb-e a töltés, vagy változik-e az akkuidő. -
sharp007
tag
-
Repsol600
addikt
Feltettem a Gcam-ot, de (HDR kikapcsolva) sötétben amikor vakuzni kellene nem villant, úgyhogy csak egy nagy feketeséget fényképezek.
HDR-nél van fény, de akkor sem villant úgy mint a miui kamera. Lehet állítani valahol? Arthur féle van fent, de próbáltam másikat azzal is ugyan ilyen.
-
Soká
senior tag
Segíteni nem tudok, én nem is tudtam, hogy létezik ilyen tudása a Jegyzeteknek...
Megnéztem, a fiam telefonján (4x) tényleg nem működik a dolog, az én 3s telefonomon viszont igen. Persze így merje használni az ember az ilyen fícsöröket... Írni kell a MIUI-nak. Remélhetőleg ez másoknak is gondot okoz, és javítják a hibát. -
RpPRO
őstag
Bármelyik fényképezős app, ami nem használja a camera2 felületet (tehát nem fér hozzá a hardverhez közvetlenül), nem lesz jobb a gyárinál képminőségben. Max. szolgáltatásban, ergonómiában.
szerk: kijött Arthur legfrissebb (3.4.16) gcam verziója: [link]
[ Szerkesztve ]
-
mdraco
őstag
Egy miui-s camera mód: [link]
Még nem próbáltam ki, mikor időm engedi, kipróbálom. Bár nem hinném, hogy jobb lenne mint a gcam[ Szerkesztve ]
-
-
siddis
őstag
válasz
Dedó80 #25264 üzenetére
"Requirments:
You need a rooted phone
Magisk installed."Szóval nem.. Itt a link, nézd meg..
-
dvain
újonc
A tegnapi SD kártyás mizéria után a töltéssel akadtak érdekes gondjaim. Először is, szerintem sokkal-soooookkal lassabban töltődik fel, mint a frissítés előtt.
Valamint az ujjlenyomat felismerő, jaajjHa be van dugva töltőre, az istenért nem tudom feloldani az ujjammal, hibás ujjlenyomat.. Amint lehúzom töltőről, egyből érzékeli, minden esetben. Visszarakom töltőre, már nem..
-
keszo
őstag
SEGÍTSÉG!!!
Olyan gondja támadt az egyik kolégámnak, hogy a hetén jött a készülékére egy frissítés amit ő jóindulatuan fel is telepített. De innentől kezdve nem tudja elérni a beállított "Titkosított jegyzeteit"
azt mondja eddig az volt a metodus, hogy hosszan rátapizott, és utánna a telefon kérte az ujjlenyomatát
most nem reagál semmit erre a telo és nagyon fontosak azok a jegyzetek
hogy tudná ezeket újra elérniKöszönöm előre is a segítő válaszokat
Üdv
[ Szerkesztve ]
-
csabulaxi
senior tag
játszottam a témákkal több mint egy órát és hááát egyikkel sem vagyok előrébb nagyon
ami mindnél zavar, ha most hínak csak egy vékony sáv jelenik meg a telefonon (felül), régen az egész képernyő volt a hívás, fotónál ez nagy előny
az óra tök fekete lett, (hányás, láthatatlan, nagyon zavaró) az időzítőnél eltűntek a beállított, mentett visszaszámlálók, nekem pl be volt állítva spagetti idő, tojás idő, activiti idő
nem vagyok boldog, mert minden témában fekete volt az óra
olyan mikor lesz, hogy a híváslistában más színű a bejövő és más színű a kimenő hívás
örülnék, ha az sms kicsit jobban elkülönülve jelenne meg
ja és az sms-nél külön jelölő hangja lenne más más küldőnek
nagyon szeretném beállítani, hogy mikor fizetek akkor felcsendülne a "én a sok pénz nem sajnálom" sláger -
csabulaxi
senior tag
ez a gyári felkínált téma
a váltogatással az a bajom, hogy amíg lehetett simán menüből, akkor ráment 2 napom, mert valami gixer mindig volt ami nem tetszett, ami a legjobb volt, ott meg cirill betűk voltak a névjegyzéknél. :9végül a gyári alap lett, pedig lehetett volna akkor még simán bármi más is.
-
orso0355
őstag
válasz
csabulaxi #25248 üzenetére
Nincs jelentősége különösebben, de nem értesítő sms-eket várok, hanem internetes fizetős jóváhagyó kódot, hogy tudjak egyáltalán fizetni
De köszi amúgy a visszajelzést. Most pillanatnyilag a vodát hibáztatjuk.Nekem nem ilyen a hátterem, ez a gyári tárcsázó? Nekem is változott, pedig nem a gyárit használom, de nem ilyenre, csak picit halványabb lett.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz
#65675776 #25186 üzenetére
Szerintem nem nagyon.
A xiaominál is sikerült átvenni az apple tempót..
Lásd az idevágó video-t. -
-
orso0355
őstag
válasz
Bogyó bá' #25235 üzenetére
Nekem Unicredit van, és ők vezették be úgy 3 hónapja (én nem kértem...), hogy minden internetes fizetéshez küldenek egy ilyen hülye biztonsági kódot. Oké, semmi gond, eddig működött is. Most azért kicsit zavar, hogy minden fizetés előtt újra kell indítani a telót
Mindegy, visszahívást ígértek, hátha ott is van valami gebasz.
köszi a visszajelzést! -
bunnyhu
senior tag
válasz
orso0355 #25230 üzenetére
Részemről sem, mert már legalább fél éve azt használom
De a többség itt nyavajgott, hogy "mikóleszmánMIUI10" na hát tessék, itt van a kánaán lehet örülni
Pont ennyit ér, hogy "stable" verzióban jött ki, semmivel nem stabilabb mint az eddigi dev beta verziók, sőt.
[ Szerkesztve ]
-
wanted5
őstag
Mint minden frissítés után, most se árt egy full reset-et nyomni. Valószínű, hogy sok problémát megoldana. Bár egyelőre én se csinálok, túl macerás mindent visszacsinálni
Nekem az egyetlen problémám eddig, hogy jobban merül, valami ébren tartja mindig a telót, update előtt nem volt ilyen. -
bunnyhu
senior tag
Hehe, kellett nektek annyira várni a MIUI 10-et
-
orso0355
őstag
Van valakinek esetleg SMS-problémája?
Mindent megkapok, kivéve a banktól érkezőket, így nem tudok semmit neten fizetni. Felhívtam őket, ők azt látják, hogy megkaptam. Újraindítás után egyet megkapok, a többit nem. Szerintetek ez összefügghet a rendszerfrissítéssel? (Pontosan azóta nem érkezik meg, előtte működött.)
Ismerősöktől, stb. megjönnek az sms-ek. -
ddsteel
aktív tag
válasz
gyulaszu #25221 üzenetére
Mindenkinek: Most mentem végig a gmail mizérián, nem jelzett, de most már teszi!
Ezt csináljátok végig:1: Go to settings --> manage apps' battery usage --> choose apps. From there, pick all the apps you want to receive push notifications and select "No restrictions."
2: Go to settings --> permissions --> autostart. From there, pick the apps you want to receive notifications, and toggle the switch to turn it on.
3: Go to settings --> app notifications --> pick the apps you want to receive notifications, then turn the toggle for "Priority" on.
4: Lock the app in the "recent apps"/ "app overview" plane. Do so by first opening the apps, then press the "recent apps/overview button" (that's the square button on stock Android, or the button with three horizontal lines on the Mi Mix). From there, find the app you want to receive notifications, pull down on it to "lock it", so it never gets cleared.
5: This last step requires Developer Options privileges. To enable that, go to settings (man... I'm getting tired of typing "go to settings" ...) --> about phone
--> tap on MIUI version tab like eight times. You should then get a little message saying "you are now a developer." Then head back out to settings, go to developer option, scroll to nearly the bottom, find "memory optimization," and turn it off.
A lényeg az utsó pont, a memória optimizáció, ami a developer menüben legalul fut miui optimization álnéven. Azt kell kikapcsolni és voálá! (eddig az összes többi be volt állítva, mégsem kaptam értesítést, de most már megjönnek)
[ Szerkesztve ]
-
orso0355
őstag
válasz
ThePatriot #25107 üzenetére
Nekem mindkettő van, egyértelműen a 20-ast javaslom. Tök ugyanazt tudja mindkettő a kapacitásnak megfelelően, de miért vennél kisebbet, ha van nagyobb?
-
gyulaszu
senior tag
válasz
csferke #25218 üzenetére
Az óra előző verziója a 9.1.0.4 volt, a mostanié pedig 9.2.0.19
Én nem tudom, de hátha valaki ért hozzá: Lehet downgradelni?
A gmail-t nálam kipróbáltam és minden helyzetben (wifi, mobilnet, lezárt képernyő) kaptam értesítést.
Szerintem nézd át az app értesítési beállításait. -
csferke
senior tag
Sziasztok!
Szaporodik az eddig működő dolgok hiánya mióta frissült a 10-re.1. Óra aplikáció, Időzítő. Eddig lehetett tárolni több időt is a visszaszámláláshoz. Egy tap és már indult is. Most csak 1-et lehet.
Lehet ezen valahogy változtatni?
2. A Gmail nem értesített (se hang, se képernyőkép, se fény), hogy levelem érkezett. Csak akkor kaptam értesítést amikor beléptem a Gmail-ba.
Ez viszont nagyon zavaró mert várják tőlem a választ.
-
RpPRO
őstag
Instagram jól pörög másnak?
Pár napja vettem észre, hogy eszméletlenül szaggat, ha görgetek fel/le. A videók kb. 2 fps-sel játszódnak le.
Persze cache törlés volt, dalvik/cache is, uninstall/reinstall volt, újabb bétát is felraktam, netsebességtől függetlenül élvezhetetlen. Miuihu legfrissebb béta van fent, előző bétával is akadt már, más progi nem fut mellette, memória van bőven, az ajánlott akkukimélő van instához társítva.Eddig minden oké volt. Van ötlete valakinek?
-
nyunyu
félisten
Betettem a "sérült" SD kártyámat egy USB olvasóba, aztán asztali gépemen a chkdsk kijavította a fájlrendszeri és szektor hibákat.
Azóta a telefonom ismét olvassa.
Úgy tűnik az új szoftver háklisabb a fájlrendszeri hibákra, mint a régi, és meg sem próbálja olvasni a kártyát, ha olyat lát.
-
dvain
újonc
Mondjátok, hogy másnak is megölte az SD kártyáját a frissítés után, nem csak az enyémet... :') Frissítés után kiírta, hogy sérült sd kártya.. gratulálok Xiaomi
-
jgreg
csendes tag
Sziasztok! Szokott valaki ezen a fajta telón online rádió adót hallgatni? Nekem az a problémám hogy csomó appot letöltöttem már rá de mindegyiken kb 5 p után megáll az adás és csak homokórázik az app mintha nem lenne adat vagy wifi kapcsolat holott van nagyon is és még hozzá jó is. Adat kapcsolaton (3G,4G) meg jó wifin is ezt csinálja. Bezártam minden programot rajta, tisztítás meg minden azt tessék. A barátnőmnek is ezt csinálja ugyanez a típusú teló de még web oldalon is ha úgy hallgatná. Neki frissebb szoftververzió van de hiába... Előre is köszönöm szépen ha valaki tudna segíteni mi lehet a probléma.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A gyártó nem akart a Redmi 4A-nak konkurenciát állítani. A 4X ehelyett RAM-ban, processzormagban, biometrikus védelemben és üzemidőben több – pont annyival, amennyivel drágább.