-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
lócitrom
őstag
párhuzamosan nem fog tudni mindkettő 4G-n lenni. már nem emlékszem, hogy 4X esetében pontosan mi az akadálya, de talán az, hogy dual standby.
(#27086) Lackooo84
azért az komoly lenne, hogy LED miatt alkatrészekkel bizniszelnénk. sötét sikátorokban értékesítenénkrégen amúgy tényleg többen erősködtek, hogy kijelzőhöz van a LED, de hát marhára nem így van. egyébként valamiért sikeresen lebutították az újabb MIUI kiadásban a LED színeinek beállítását és mivel másodlagos telefonom, nem sok mindenre használom. valaki esetleg meg tudna abban erősíteni, hogy ettől eltekintve az alkalmazásokban beállítva engedi a szín beállítását?
-
lócitrom
őstag
így ~13000 hozzászólás után ebben semmi új sincs. de ez a fájás nem kéne újra. az akksi meg még mindig polimer. a kommersz alkalmazás pedig azt mutatja meg, amit amúgy nélküle is meg lehet tudni.
más is tapasztal stabil EU rom alatt hotspot problémát? egy bit sem megy át. csatlakoznak az eszközök, de forgalom az nincs.
-
orso0355
őstag
De ott tuti valami más is lesz, ezek az adatok, még ha küldözgeti is, az tuti hogy nem 5 megásak.
Nekem 500 mega a havi alap netem, és ennek fele is bőven elég szokott lenni, oké, hogy mindenhol van wifi, de elég sokat megyek ide-oda, bkk menetrend, vonat, waze, stb, és nem szokott elfogyni.Az meg bakker, hogy HELYETTEM MÁS állítgassa be az ÉN dolgaimat...???? Hát azt hogy????
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen TV-t vegyek?
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Delta Force (2024)
- Hyundai, Kia topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Formula-1
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kompakt vízhűtés
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- ÚJ aktiválatlan Apple iPhone 16 Pro Max 512GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- Samsung Galaxy S23 256GB (garis)
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- iPhone 12 Kék 128GB
- Apple iPhone 16 Pro 1TB Fekete Titán Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix GTX 1080Ti 11GB GDDR5X Videokártya!
- Samsung DM48E 48" LED Monitor
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Dell G15 5530
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest