- iPhone topik
- Műholdas AI chippel fedné le a bolygót a Samsung
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
lócitrom
őstag
párhuzamosan nem fog tudni mindkettő 4G-n lenni. már nem emlékszem, hogy 4X esetében pontosan mi az akadálya, de talán az, hogy dual standby.
(#27086) Lackooo84
azért az komoly lenne, hogy LED miatt alkatrészekkel bizniszelnénk. sötét sikátorokban értékesítenénk
régen amúgy tényleg többen erősködtek, hogy kijelzőhöz van a LED, de hát marhára nem így van. egyébként valamiért sikeresen lebutították az újabb MIUI kiadásban a LED színeinek beállítását és mivel másodlagos telefonom, nem sok mindenre használom. valaki esetleg meg tudna abban erősíteni, hogy ettől eltekintve az alkalmazásokban beállítva engedi a szín beállítását? -
lócitrom
őstag
így ~13000 hozzászólás után ebben semmi új sincs. de ez a fájás nem kéne újra. az akksi meg még mindig polimer. a kommersz alkalmazás pedig azt mutatja meg, amit amúgy nélküle is meg lehet tudni.
más is tapasztal stabil EU rom alatt hotspot problémát? egy bit sem megy át. csatlakoznak az eszközök, de forgalom az nincs.
-
orso0355
őstag
De ott tuti valami más is lesz, ezek az adatok, még ha küldözgeti is, az tuti hogy nem 5 megásak.
Nekem 500 mega a havi alap netem, és ennek fele is bőven elég szokott lenni, oké, hogy mindenhol van wifi, de elég sokat megyek ide-oda, bkk menetrend, vonat, waze, stb, és nem szokott elfogyni.Az meg bakker, hogy HELYETTEM MÁS állítgassa be az ÉN dolgaimat...???? Hát azt hogy????

Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- PlayStation 4
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Formula-1
- iPhone topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG B450 R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4060Ti 16GB Zalman S2 TG Enermax 650W
- Samsung Galaxy A55 5G / 8RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12 Hó Garanciával
- Új! AKRacing Premium Master gamer szék
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

régen amúgy tényleg többen erősködtek, hogy kijelzőhöz van a LED, de hát marhára nem így van. egyébként valamiért sikeresen lebutították az újabb MIUI kiadásban a LED színeinek beállítását és mivel másodlagos telefonom, nem sok mindenre használom. valaki esetleg meg tudna abban erősíteni, hogy ettől eltekintve az alkalmazásokban beállítva engedi a szín beállítását?

a fenti összefoglalót mindenképpen olvasd el, mielőtt bármit is csinálnál!