- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- iPhone topik
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ilyen lesz a Fairphone 6
- LG V50 ThinQ Dual Screen - az 5G ára
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
dvain
újonc
A tegnapi SD kártyás mizéria után a töltéssel akadtak érdekes gondjaim. Először is, szerintem sokkal-soooookkal lassabban töltődik fel, mint a frissítés előtt.
Valamint az ujjlenyomat felismerő, jaajjHa be van dugva töltőre, az istenért nem tudom feloldani az ujjammal, hibás ujjlenyomat.. Amint lehúzom töltőről, egyből érzékeli, minden esetben. Visszarakom töltőre, már nem..
-
dvain
újonc
Mondjátok, hogy másnak is megölte az SD kártyáját a frissítés után, nem csak az enyémet... :') Frissítés után kiírta, hogy sérült sd kártya.. gratulálok Xiaomi
-
dvain
újonc
Sziasztok!
Új telefon vásárlása előtt állok, egy Huawei P7-eset szeretnék erre lecserélni. A kamera sajnos visszalépés lenne, de úgy gondolom, a telefon többi specifikációja nagyon jó
Rengeteget olvastam erről a márkáról, szerintetek képes lenne egy ilyen telefon 2-3 évet kibírni? (A meglévő P7-esem már több, mint 2,5 éve megvan, kicsit már belassult szegényke, de amúgy kitűnő állapotban van)
Továbbá, olyan kérdésem lenne, hogy ha megveszem eustockról, utána van valami beállítani való dolgom? B20-at támogatja, azzal nincs gond, de itt ilyen európai romokról olvasok, ezekről tudna valaki bővebben mesélni?Vagy csak elég, ha megveszem onnan, és már használatba is vehetem a telefont?
Előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Trollok komolyan
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Bluetooth hangszórók
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Amazon Kindle
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Pro 1TB Fekete Titán Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- új bontatlan iPhone 16 Pro 128GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia ajándék
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ aktiválatlan Apple iPhone 16 Pro Max 512GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- Samsung Galaxy Z Fold 4 256 GB, szürkészöld + S Pen tok
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
- Újszeru GIGABYTE G5 - 15.6" FullHD 144Hz - i7-13620H - 48GB - 1TB - RTX 4050 - Win11 - 1,5 év gari
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
- Csere-Beszámítás! Ryzen 9 9950X Processzor!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged