- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy Z Flip6 - színt lép
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Huawei Watch 5 - okosóra érintőlegesen
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
jgreg
csendes tag
Szia! Nálam szívás ezzel a telóval az android auto. Barátnőmnek is ilyen telója van a legújabb rom al de neki se megy csak a Google maps fut szépen de a Waze nem. Az se mindegy melyik APK verzióját teszed fel a telóra mert valamelyikkel nem fut. Játszani kell vele. Nálam pl a 4.0.590437. Bár lehet a kocsi szoftvere nem kompatibilis a tieddel.
-
jgreg
csendes tag
Sziasztok! Valaki használja ezt a telót úgy hogy 2 kártyásan? Az egyik kártya a második slotban csak 3 G adatot tud mert csak az van engedélyezve. A fő kártya az csak hangra van állítva de az is 3 G t mutat. Ez miért lehet amikor az fullra tudna 4 G t is és engedélyezve is van? ( itt van minden hálózat maxon nálunk)
-
jgreg
csendes tag
Sziasztok! Szokott valaki ezen a fajta telón online rádió adót hallgatni? Nekem az a problémám hogy csomó appot letöltöttem már rá de mindegyiken kb 5 p után megáll az adás és csak homokórázik az app mintha nem lenne adat vagy wifi kapcsolat holott van nagyon is és még hozzá jó is. Adat kapcsolaton (3G,4G) meg jó wifin is ezt csinálja. Bezártam minden programot rajta, tisztítás meg minden azt tessék. A barátnőmnek is ezt csinálja ugyanez a típusú teló de még web oldalon is ha úgy hallgatná. Neki frissebb szoftververzió van de hiába... Előre is köszönöm szépen ha valaki tudna segíteni mi lehet a probléma.
-
jgreg
csendes tag
Sziasztok! Én az AccuBattery programot használom ezen a telón. Szerintem nagyon jól mér. Nagyok sok adatot meg tud mutatni az akku felhasználásával kapcsolatban. Érdemes kb 80 % ig tölteni és 20% ig lemeríteni mert így igencsak megóvjuk az élettartamát. Neten ha rá kerestek hogy mobil telefon li lon akksi töltése akkor látni fogjátok hogy sok oldal foglalkozik ezzel és ezt írják amit én a töltéssel kapcsolatban. Ennél a telónál meg be van építve az akksi szóval elég macera a csere meg szerintem drága is mivel nagy kapacitású. Nameg a beszerzés....
-
jgreg
csendes tag
válasz
JohnDoeHun #12539 üzenetére
Hi! Na igen... Valahogy az lenne az ideális. :-) Nekem pár óra és már 5 mb el is ment ezáltal egész napra már be se merem kapcsolva hagyni az adat hálózatot. Kis csomagom van ezért is baj ez. Meg nekem ne küldözgessen semmilyen adatot googlénak. Hát de nem? Hát de de :-)
-
jgreg
csendes tag
válasz
JohnDoeHun #12533 üzenetére
A google szolgáltatások keret rendszere szerinted arra is vonatkozhat? Az a baj ha azt letiltom akkor a gmailt is beoffolja.
Neked-nektek ha azt megnézitek nem fogyaszt sok mb ot egy nap? Ha igen akkor megnyugodtam. Csak ezzel az a baj hogy nagyobb net csomagot kell vennem. De előbb ha minden kötél szakad újratelepítem aztán meglátom.
-
jgreg
csendes tag
Sziasztok! Nekem ez a legjobb telóm idáig! Pont jó hogy 5 colos a kijelzője így egy kézzel is lehet kezelni. Az akksi idő is fantasztikus. Rengeteg mindent be lehet állítani rajta. Órákat el lehet tölteni velem amikor az ember ismerkedik az új telefonjával. Viszont nekem úgy adták kézhez hogy már üzemkész volt a rendszer. Ami azért baj mert nem tudtam testre szabni így gondolom minden féle hülyeségeket bepipáltak. Ez azért rossz mert zabálja az adat forgalmat. Már nem győzöm minden alkalmazást tiltani de mégis... Ha részletes adatforgalom statisztikát lekérdezem akkor ott van hogy rendszeralkalmazások. Azon belül Google szolgáltatások keretrendszere. Ezeket ha tiltom nem fog normálisan működni netezéskor. Van valakinek ötlete hogy mi a francért visz el ez több megabájtot ha full nem netezek vele?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pure RX 7900XT 20GB Videokártya! Bemutató darab!
- Nike Airmax 720 43-as sneaker eladó
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest