- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- Telekom mobilszolgáltatások
- Magisk
- Samsung Galaxy Ring - gyűrű-kúra
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Hetekig bírják töltő nélkül a Huawei sportórái
- Kényelmes vezérlés és testreszabható megjelenés jellemzi a Nothing Headphone-t
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iOS alkalmazások
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
csabulaxi
senior tag
játszottam a témákkal több mint egy órát és hááát egyikkel sem vagyok előrébb nagyon
ami mindnél zavar, ha most hínak csak egy vékony sáv jelenik meg a telefonon (felül), régen az egész képernyő volt a hívás, fotónál ez nagy előny
az óra tök fekete lett, (hányás, láthatatlan, nagyon zavaró) az időzítőnél eltűntek a beállított, mentett visszaszámlálók, nekem pl be volt állítva spagetti idő, tojás idő, activiti idő
nem vagyok boldog, mert minden témában fekete volt az óra
olyan mikor lesz, hogy a híváslistában más színű a bejövő és más színű a kimenő hívás
örülnék, ha az sms kicsit jobban elkülönülve jelenne meg
ja és az sms-nél külön jelölő hangja lenne más más küldőnek
nagyon szeretném beállítani, hogy mikor fizetek akkor felcsendülne a "én a sok pénz nem sajnálom" sláger
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3563,100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3555,100% Akkumulátor
- Apple iPhone 14 Pro Max Gold Dynamic Island, 120 Hz ProMotion, 48 MP kamera-128 GB-100%
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3552,100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3551,100% Akkumulátor
- Creative Sound BlasterX G6 7.1 USB külső hangkártya
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3283
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X250 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
- iKing.Hu - Samsung Galaxy Tab S8 Graphite Használt, karcmentes állapotban
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest