- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Légies iPhone halvány színei
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Google Pixel topik
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
-
Mobilarena
Xiaomi Redmi 4A/Pro
Keresni/kínálni/hirdetni tilos itt a topikban! Legyen az telefon, kiegészítő vagy szolgáltatás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
pimi50
aktív tag
válasz
trebrona #6097 üzenetére
Sikertelen az unlock, az MI Unlock állapot-nál a fiók és készülék hozzáadása wifin nem megy, mert a Dominómon nincsen mobil adatforgalom.
Már eszembe jutott, hogy egy "mobilos" (az eredeti) sim-mel próbálom meg, de az egész folyamat alatt annak a sim-nek kellene benne lenni, de hát ez nem nagyon megy. -
re-d-evil
tag
válasz
trebrona #5936 üzenetére
Lehet, hogy így van, de nekem ez úgy nem sikerült. Mindent leválasztottam, mindent töröltem, reszeteltem, csak a szoftvert nem húztam újra. Lehet, hogy valami mégis kimaradt, mert amikor a vevő be akarta állítani az ő fiókját, addig nem engedte tovább, amíg "egy korábban már (valaha) bejelentkezett felhasználó" ezt jóvá nem hagyta.
Mellesleg ez az iPhone esetén is így működik, és mint tudjuk, a Miui elég sok mindenben másolja azt.
Én csak azt mondom, hogy jobb felkészülni erre, mint pl. Debrecenből Nagykanizsáig utazni... -
st6969
őstag
válasz
trebrona #5695 üzenetére
Mi lehet ennek az oka? Hogy zenehallgatás közben is nézzed a reklámokat? Ettől én még nem látok több reklámot, mert lerakom valahová és mondjuk BT hangszórón meg szól a zene. Persze minden második zene után (újabban zene közben is) bead reklámot, de látni nem látom, tehát nyugodtan működhetne a képernyőzár. Persze lehet, hogy más oka van...
-
trialboj
őstag
válasz
trebrona #5610 üzenetére
Nekem is a PRO van, a 32gbal semmi gond.
De nem lehet valahogy játszani a MIUI optimalizációval, ami jelenleg OFF, hogy csak azokat az appokat nyírja ki amiket nem listázok? Vagy hogy éjszakánként mindent kilőjön, és akkor nem fordul elő, hogy 10 app gyűl össze mikor nem figyelek...
Lehet mégis az a legjobb vég egy telefonnak ha leejtjük 1-1,5 évente mert akkor kötelezően újat kell venni és haladunk a korral, így meg hogy vigyázunk rá, elavul, értéktelenné válik, de nincs meg a végső lökés hogy lecseréljem.
-
trialboj
őstag
válasz
trebrona #5523 üzenetére
ilyet sem hallottam még, de lehet hogy ez volt a gond, nem sok söszmösz jött ki belőle, de talán pont emiatt nem lehetett teljesen rádugni... Mondjuk akkor is fura hogy ha már érintkezik akkor hogy töltheti éppen csak.
A lényeg h megoldódott, mondjuk 3 féle másik töltőt és egy power bankot is kipróbáltam, most a régi töltővel is szépen tölt.
-
p.t.r
aktív tag
válasz
trebrona #5337 üzenetére
Korábbi félelmem szerencsére nem igazolódott be, b3 és b20-hoz is egyaránt csatlakozik. Akkor csak annyi van, hogy hamarabb eldobja a 4G-t s akkor jön az umts. Az umts meg sajnos kb. nulla netet biztosít, marad az edge-re váltás kézzel. Frissítés előtt nem dobálta le magát a 4g-ről. Ha visszaküzdöm a 4g-t repülőmód ki-be kapcsolással, akkor pár percig rendben van. Okozhatja ezt tényleg a frissítés?
-
trialboj
őstag
-
trialboj
őstag
válasz
trebrona #5308 üzenetére
Van ötlet miért kéri tőlem hogy aktiváljam a sim kártyát? Másképp nem frissíti vissza az smsket...
Nem találok rá opciót a telefonban, ha az sms nél elküldöm a kódot nem érkezik meg. Ezt böngészébél kell intézni?
Egyszer már használtam ezt az opciót, mondjuk akkor backup restoret választottam a factory reset után, és lehet azért töltött vissza mindent. -
-
trialboj
őstag
válasz
trebrona #5124 üzenetére
CSak akkor megy háttérben ha bekapcsolom a a rendes webes böngésző megjelenítést? Mert így elég nehéz bármit is keresni, de mondjuk legalább működik.
Kár h egy ilyen alap dologhoz is külön app kell, nem értem miért olyan ördögtől való dolog, hogy a YT app nem engedi. Amúgy sem nézném a reklámokat mert podcast megy csak, és eleve olyan tartalmat fogyasztok amit nem szakít meg reklám, szóval 1 krajcárt sem buknak azon hogy világít a képernyőm vagy sem.
-
ccs2929
senior tag
válasz
trebrona #5096 üzenetére
Aha, ennek a deepflash kábelnek a használatáról tudnál pár szót mondani, hogy hogyan kell használni.
pl. kikapcsolt telefon, aztán pcbe bedug, gombot nyom, telefonba bedug, gomb elenged.... esetleg közben kell parancssorból edl módba rebootolni!?
Köszi, hogy ennyit segítettél -
ccs2929
senior tag
válasz
trebrona #5093 üzenetére
Értem!
És hogy jutok el edl módig? A minimaladb telepítve, látja adb eszközként, de mikor adb reboot edl-t nyomok, simán újraindítja a telefont és elindul a rendszer.
Ezt írja egyébként. Szóval esélytelen lesz a bl nyitás
-
ccs2929
senior tag
válasz
trebrona #5091 üzenetére
Igen, fastbootban próbáltam, akkor azért nem jön össze...
Most edl-ben megpróbáltam a kínai flash programmal, úgy, hogy a hangerő fel + bekapcs gombbal léptem be, de ezt a hibát dobja
Az angol pc suite meg nem reagál semmit a telefonra...
Ezzel a deep flash kábellel nem boldogulok....A jelenlegi 8.2.8-as developer rommal lehet bl-t nyitni?
-
ccs2929
senior tag
válasz
trebrona #5085 üzenetére
Amit az előbb linkeltél kínai miflashes leírást....
Addig jutok, hogy telefon fastbootban elindít miflash fut-->rádugom a kábelt és felvilllanik az általad is linkelt kép, majd ez jön be. A recoveryre hiába kattintok, a felső gomb meg a miui unlock oldalra irányít, szóval gondolom így nyitott bl kell hozzá.Deepflash kábeles leírás is van valahol? Köszi minden eddigi segítséget.
-
ccs2929
senior tag
válasz
trebrona #5064 üzenetére
Megpróbáltam ismét, de nem csinál factory resetet, még a frissítés előtti állapot jelenik meg, még az értesítési sávon is ott marad a letöltött fájl...szóval ez eredménytelen ez a módszer.
Vannak imei visszaállításra módszerek, de jobbára csak root-al.
Meg van a QPST-s megoldás, de mivel mentésem nincs, ezért nem tudom visszaállítani. találtam egy "elvileg mindegyikre jó" qcn-t, de írja, hogy nem egyeznek meg a fájl és a készülék adatok, szóval nem nyomtam rá. -
ccs2929
senior tag
válasz
trebrona #5060 üzenetére
Ezzel az edl módszerrel nem teljesen világos, hogy "Csatlakoztatod a telefont bekapcsolt állapotba(lehetőleg alaplapi usb-be). Ekkor megjelenik egy felugró ablak a telefonon. Bepipálod, a kört(Always allow) és az OK-ra mész.
Unbrick esetén kikapcsolod a telefont, majd Fastboot módba rakod (hangerő le + bekapcsológomb egyszerre) és úgy csatlakoztatod."
Unbrick rész nem világos. Egyelőre még nem tégla a telefon, mert működik rajt az android. -
ccs2929
senior tag
válasz
trebrona #5040 üzenetére
Köszi neked is, illetve internetezoonek is.
Már többször átfutottam az összefoglalót, de ezek szerint ezen átsiklottam:
"Global romverziók váltása oda-vissza (stable-developer):
Beépített updater (frissítés) alkalmazással lehetséges, kivéve, ha downgrade-elni szeretnénk. Minden adat elvész, előtte mentés ajánlott. Recovery romok letöltő linkjei lentebb."Most akkor a korábban linkelt rom elvileg egy Global developer rom
, még, ha béta is. A telefonon meg a Global stable 8.5.7 van.
Szóval, ha jól értelmezem, akkor simán a beépített updaterrel mennie kell a frissítésnek. Ilyenkor is elveszik minden adat, vagy csak downgradelésnél? Az belső tárhelyet is legyalulja(képek, videók, stb.) Bocs a sok láma kérdésért, de nem akarok szívni...viszont szeretném az új rendszert.
Köszi -
Ubul86
őstag
válasz
trebrona #4783 üzenetére
szerintem nem
hölgynek lesz, sose volt még androidos telefonja, lumia 530a tört most be nemrég, és váltania kellene...
a lényeg, hogy mint olyan hogy romcsere, bootloader nyitás, stb... nem fog menni (max általam, ha szükségesnek ítéltetik az ilyen), tehát úgy lenne érdemes vásárolni, amihez nem kell hozzányúlni (rom, nyelv terén pl, bár nem tudom, hogy a xiaomi-k mennyire vannak magyar nyelvvel felszerelve) -
Lacpac
őstag
válasz
trebrona #4687 üzenetére
Aha, köszi.
Az utolsó sorok így néznének ki:379 - üres
380 - üres
381 - import/blablabla
382 - üres
383 - import/blablabla
384 - üres
385 - import/blablabla
386 - persist.service.adb.enable=1
387 - persist.sys.usb.config=mtp,adbJó lesz így? Nem küldöm örök vadászmezőre a rendszert?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Everest / AIDA64 topik
- Nyaralás topik
- BestBuy topik
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 3***(X) "Zen 2" (AM4)
- Futás, futópályák
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- További aktív témák...
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezeskonzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest