- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Mobil flották
-
Mobilarena
Xiaomi Redmi 4A/Pro
Keresni/kínálni/hirdetni tilos itt a topikban! Legyen az telefon, kiegészítő vagy szolgáltatás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
re-d-evil
tag
Nálunk a frissítés utáni első éjszaka több mint negyven(!) %-ot merült...
Reggel azt hittem, agyvérzést, vagy infarktust kapok.
Aztán egy jópár appnál beállítottam energiatakarékosságot, amit szinte alig, vagy nem is használok, azokat a legalacsonyabb energia igényre állítottam.
Így már majdnem 3 (2,5-ig hagytam 30%-ig) napig bírta az akksi (úgy, hogy a mobilnet folyamatosan be van kapcsolva).
Most már készenlétben 1-2 óráig nem merül 1%-nál többet.
Igazából a Google maps-nél vettem észre, hogy nagyon aktív, és nagyon szívja az akksit még üresjáratban is...
Hát egyelőre ennyi. -
joci86
senior tag
Ha nem is ennyire drasztikusan, de érezhetően csökkent az üzemidő. A 2. nap végén eddig 30-40% környékén tettem töltőre, most meg majdnem izgulni kell, hogy kibírja a második nap végéig. Természetesen azonos felhasználás mellett...
@ sunavlys
Jogos kérdés: 9.2.6.0(NCCMIEK) a verzió, kb egy hónapja jött OTA-n.
Nemrég letiltottam az automatikus frissítéseket, mert problémás volt egy ettől újabb... -
joci86
senior tag
Célszerű csak a Google fiókot megadni a megjelenítendő névjegyeknél, akkor eszébe sem jut máshová menteni. A kontaktot szinkronizálja, és bárhonnan eléred. A telefonról, SIM-ről én töröltem mindent, hogy ne zavarjon be.
Nekem így van beállítva, és alapból oda menti. Amúgy felül középen ki lehet választani a mentés helyét (pl a MI fiókot lehetne még választanom)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen
- Samsung Galaxy S24 Ultra / Kártyafüggetlen / 12/1024GB
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 13 mini 5G 128GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- iKing.Hu - Samsung Z Flip 7 - Újszerű, kipróbált
- ÖRÖK GARANCIÁVAL - OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - LicencAruhaz.hu
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I NBD Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest