- Akciófigyelő: 30% kedvezmény az Earfun új fejhallgatójára
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Yettel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Ringbe száll a Xiaomi a mobilchip piacon
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
Xiaomi Redmi 4A/Pro
Keresni/kínálni/hirdetni tilos itt a topikban! Legyen az telefon, kiegészítő vagy szolgáltatás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
duo
addikt
válasz
-ZeeZee- #5943 üzenetére
Nem letiltható és eltávolítható appok eltüntetése ROOT jog NÉLKÜL
Igen, lehetőség van arra hogy a borzalmasan irritáló What's New, Amazon Áruház és egyéb bloatware szemetektől úgy is megszabadulhassunk, hogy nem nyitunk BL-t.
A módszer a következő:1. Play áruházból telepíted az App Inspector nevű alkalmazást.
2. Ha még nem aktiváltad a Fejlesztői Módot, akkor most megteszed Beállítások -> Rendszer -> A telefonról -> Build számra böksz 5x.
3. Beállítások -> Rendszer -> Fejlesztői beállítások -> Hibakeresés/USB hibakeresés mezőt bekapcsolod.
4. A telefonod összekötöd a PC-vel, majd a telefonon megjelenő USB debugging részt engedélyezed.
5. Felmásolsz a gépedre egy ADB csomagot, majd indítasz egy parancssort abban a könyvárban amibe telepítetted.
6. Teszteled hogy a telefon és a számítógép szépen látja-e egymást, beírod a parancssorba hogyADB devices
és valami hasonlót kell látnod:
7. A parancssori ablakban a következő utasítást adod ki:
adb shell
8. Ha minden okés, akkor a következő fog megjelenni a kurzor előtt: G8441:/ $ (ez a sony teló kódneve. a redmi mást fog kiírni)
9. A telefonodon elindítod az App Inspectort, és kiválasztod azt az alkalmazást, amitől megszabadulni vágyódsz, legyen ez a mi példánkban a Sony telefonokon méltán rühellt hulladék What's New alkalmazás.
Az App Inspectorban kivásztod az említett programot, és a Package name mezőben találod a rendszer szintű fájl nevét, amelyre a következő parancsban kell hivatkoznod. Az eltávolításra vonatkozó parancssort az ADB shell $ jel után kell beírni:pm uninstall -k --user 0 com.sonymobile.entrance
Amennyiben sikeres volt a művelet egy szolid "Success" üzenetet fogsz kapni.
értelemszerűen a mipay csomagnevet kell kikeresni.
Az adb shellből kilépés nélkül a többi általad feleslegesnek tartott appot hasonló módon ki tudod gyomlálni, akár rendszer alkalmazásokat is, szóval ésszel és óvatosan! Ha mégis szükséged van az eltávolított appra, play áruházból visszatehető, azonban a rendszer appok esetén csak Factory Reset fog megmenteni a bootloop és FC cunamitól. Okosan, óvatosan!
megjegyzés: ha bootloopos lesz a teló valami miui hülyeség miatt, akkor hard reset és elölről.
én biztos rámegyek vele a rendszerre.
az asszony redmi 4A proját sikeresen kikönnyítettem vele.forrás: sony xperia xz1c topik összefoglalója.
-
duo
addikt
köszi mindenkinek! egyelőre a stable-t laktam be neki megint.
(viszont, nekem meg szükségem lenne egy deepflash kábelre. kölcsönbe. - tégláztam a Katét- van itt szeged környéki kollega?)
-
duo
addikt
Sziasztok!
Feleségem 4a pro-ja nem frissul sehogy sem. (zárt bl) semmi hókuszpókusz. global 8.5.7 stable van neki. leszedtem a korábban linkelt 8.5.10-es zipet. nem tudja feltelepíteni. az adatok lekérésénél elakad.
"Nem sikerült a frissítőcsomag ellenőrzése"
"a legújabb verzió újratelepítése is sikertelen."
rendszer visszaállítás volt. pont utána vagyok. hátha ez volt az oka eddig hogy nem ment. de nem így sem jó.(a bl nyitás nem opció. sajnos a redmi Kate-mon sem ment.-de ott legalább zárt bl-re mehet twrp és root. (ráadásul windowsom sincs)
valakinek volt e hasonló? és ha igen mit csinált?
-
duo
addikt
egy próba erejéig volt fent, a miui9. olyan semlegesek voltak az érzéseim. pár dolog tetszett, programozható hardveres gombok. de pl nem találtam animációk letiltását.:/ fejlesztői menüből igen, de azért maradt benne animáció. engem zavar. ne animáljon. pattogjon.
ment vissza a LOS. várom az oreot. az officialt. -
duo
addikt
sziasztok! van e mód, tud e valaki olyan témát esetleg ahol a zárképernyőn látszik a naptárbejegyzés?
elég hasznos lenne. -
duo
addikt
válasz
Viktor0610 #2120 üzenetére
nyeheh
(debian+openbox+lxpanel+pcmanfm)
@trebona: nos, igen, valószínűleg az lesz. mármint hogy újra megigénylem. de mostmár alkalom kell hozzá, mert annyukom kicsvarta kezemből és használja. sürgős volt, mert a régi teló halott gyk. (azt képzeltem -a note3-as analógiámból kiindulva- hogy közjátékok nélkül twrp->root->eu-stable. de nembaj. majd ha úgy állnak a csillagok és megvan a zengedély akkor lenyúlom egy délutánra és úgy.
(activity launcherrel a saját megnyugtatásomra letiltottam amit tudtam.) kb 10X gyorsabb a lumia640től. meg megjön az értesítés..
-
duo
addikt
igen. be vagyok lépve az accountommal. ha számít, a böngésző firefox. ahogy írtam korábban kértem már nyitási engedélyt. valamikor februárban. de ráhagytam. note3 se-n zárt bl mellett is flashelhető twrp, szóval nem érdekelt.
most elmentem a megadott linkre, az unlockra kattintva újratöltötte az oldalt. ugyanaz jött be ismételten. bezártam a fület. a leírás alapján újra ellátogattam az oldalra. na ott újra végig akart vinni az engedélykérési procedúrán. ez inkább skippeltem. (ezután termeltem egy kis GDPt) majd harmadszor is megpróbálkoztam. akkor látom hogy a már említett security-s fasság, 50%-os. mondom nosza, pótoljuk ki az adatokat. ott meg az add gombra kattintva nem történik semmi.
namost én innen nem tudok nyerni.igazság szerint azért kérdezek, mert arra vagyok kiváncsi hogy itt is tényleg ennyire keserves-e ez a nyomorult BL unlock. és esetleg van e vmi alternatíva. de sajnos úgy láttam nincs.( ha beleolvasol a topikunkba ott azért nem volt mindenkinek természetes a mosolya, e téma kapcsán)
egy biztos, idegesíteni tényleg nem akarok senkit. csak kérdeztem.
-
duo
addikt
sziasztok ismét!
na itt van a kezemben a telefon. bejelentkeztem a developer menüben az mi unlock statusnál az én accountommal.
most hogyan tovább? hogy tudom megnézni hogy engedélyezve van e a valamikor februári kérelmem?
az unlockos oldal mintha ismét véviv akarna vezetni a folyamaton. idegesítő. -
duo
addikt
Ja, jó, ezt már így értem, köszönöm szépen!
azonban az "utána" érdekel még. mi után? merthogy én kérni kértem de nem tudom hogyan áll az ügy. vélhetően sehogy, ha nem reagáltak se bút se bát.
ha megérkezett a telefon, még jövök kérdezni ezügyben (úgy szeretném átadni a cuccot hogy már kicsit finomhangolva van.(meglepetés lesz- egy lumia640-et fog váltani)köszi!
ollie: oda is egy nagy köszönöm!
-
duo
addikt
sziasztok! rendeltem az asszonynak az eustocktól egy 4A pro-t. eu stable romot szeretnék rá hogy kicsit ki lehessen könnyíteni. szénné heckelni nem akarom, semmi szín alatt, de az eu rom tisztább szárazabb biztonságosabb érzés. olvastam hogy nyitott BL kell hozzá. nem tudom mennyire problémamentes ez. ugyanis. nálam note3 SE-n nem sikerült. de ott lehet custom romolni zárt bl mellett is.
van ugyankkor egy flashelhető zip ami nem hivatalosan de nyitja a bl-t. ilyesmi nincs errefelé?
Új hozzászólás Aktív témák
- Akciófigyelő: 30% kedvezmény az Earfun új fejhallgatójára
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Apple MacBook
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Gumi és felni topik
- Yettel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB // BONTATLAN // Számla // Garancia //
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 14 Pro 128GB Független Mint Az Új/1-3 hónap gar./Akku 91%/p4257
- Kopottas állapotban lévő Apple iPhone 14 256GB 84%-os akkuval kábellel, dobozzal, fekete színben
- Vivo x200 Pro 16/512GB (Új)
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- OLCSÓBB!!! Lenovo Thinkpad T480S üzleti i5-8350u 8th gen. 8-24Gb RAM 256GB-1TB SSD, több db, gar.
- Csere-Beszámítás! Asus Dual RTX 4060Ti 8GB GDDR6 Videokártya!
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- Samsung Galaxy S24 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest