- iPhone topik
- Magisk
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Fotók, videók mobillal
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Xiaomi Redmi 4A/Pro
Keresni/kínálni/hirdetni tilos itt a topikban! Legyen az telefon, kiegészítő vagy szolgáltatás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ccs2929
senior tag
válasz
y300fire #5056 üzenetére
Sziasztok!
Még mindig szenvedek a telefonnal.
y300fire linkelt leírása alapján próbálkoztam utoljára, el is jutok a 6-7 pontig, látja az eszközkezelő, viszont mikor az adb reboot edl-t nyomom, akkor újraindítja a telefont, és újra elindul a rendszer, viszont így a Miflash nem csinál semmit vele.Mit nem csinálok jól?
-
ccs2929
senior tag
válasz
y300fire #5056 üzenetére
Köszi!
Ezek szerint még nem menthetetlen a helyzet.
Hirtelen meg is próbálkoztam vele, de a Miflash nevű program nem reagál nagyjából semmit. Betallóztam, de nyomkodhatom a refresh gombot, no reakció. Lehet fastboot-al kell megcsinálnom!? Viszont azzal csak a gyári global romot tudom feltenni elvileg, amit le is töltöttem targzipben van, kicsomagolás után 4 gb...
Szóval még nem tudom mi lesz a megoldás...Az eszközkeresést kikapcsoltam a mi fiókomban, így már be tudtam lépni a telefonban, ami most már mindenre jó, csak telefonálni nem lehet vele.. -
trebrona
nagyúr
válasz
y300fire #4954 üzenetére
1. Romok letöltőlinkjei az összefoglalóban, többek közt ez is.
2. Ha már direkt a letöltő linket teszed be, legalább írd oda, hogy azonnal indul a letöltés, különben mobilnetesek nem fognak szeretni.
3. Olvass összefoglalót, mindez benne, amit most leírtál... -
aszti75
senior tag
válasz
y300fire #4538 üzenetére
En mar szombaton feltettem.
En eddig ketto dolgot vettem eszre hatranykent.
1,VoLTE opcio hianya
2,Gyari zenelejatszonal hiaba allitom a hangzas javitast,eq-t,nem mukodik.
Valoszinuleg ezek javitva lesznek es a Global Stabilban mar benne lesz,illetve mukodni fog.
A tobbiben egyet ertek veled. -
-
válasz
y300fire #2883 üzenetére
Jól fogalmaztál, a képernyőfedvényt kell visszakapcsolnod, mert lehet ki lett kapcsolva valamiért.
Ilyenkor nem fogja tudni feldobni az értesítéseket, és emiatt nem is jelez.
Pár napja volt ugyanez nálam is.
Appoknál nézd meg a felugró értesítést is , hogy engedélyezve van-e.
Beállítások - Telepített alk. - Messenger/Viber
Beállítások - Értesítések és állapotsor - Alk. értesítések - itt is nézd át.
-
-
kárátékutyá
őstag
válasz
y300fire #2326 üzenetére
Mondjuk ezt nem árt tudni, hasznos infó.
Nekem januárban volt egy ilyen telefonom, de rájöttem sem a rózsaarany sem a B20 hiánya nálam 'nemgyerebe így elbúcsúztunk. Most hogy van sötét színben B20-al ismét vettem, viszont kicsit elszomorított, hogy a FB és messenger értesítések a mint olyanok gyakorlatilag megszűntek. Látom ez sokaknál probléma. Nem faxa.
-
MrChef
aktív tag
válasz
y300fire #2062 üzenetére
Szia! Én már elég sok időjárás progit és widgetet próbáltam, nekem a Weather and clock widget jött be leginkább. Jó adatokat tölt be és hamar frissül.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen
- Samsung Galaxy S24 Ultra / Kártyafüggetlen / 12/1024GB
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 13 mini 5G 128GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
- Csere-Beszámítás!AMD Asztali számítógép PC Játékra! R5 5600/ RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Honor 400 lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dymo LabelWriter 400 - Hőpapíros címkenyomtató
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest