- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Légies iPhone halvány színei
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
Xiaomi Redmi 4A/Pro
Keresni/kínálni/hirdetni tilos itt a topikban! Legyen az telefon, kiegészítő vagy szolgáltatás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
SZIGMA
aktív tag
válasz
ccs2929 #5075 üzenetére
Szia!
4-5 dollár egy edl kábel, rendeltem egyet vész esetére, mert az első romcserénél 1,5 órát szívtam, hogy visszahozzam az életbe a telefont.Nem én bénáztam,egyszerűen olyan napja volt, hogy a bootlogonál állva maradt.Már a kábelt is kinéztem,amit szétvágok majd, mire a 3. MiFlash-es frissítés után elindult.
Amúgy meg melyik nagyobb macera? Szétvágni egy 1-2 dolláros kábelt és testre zárni a zöld adatvezetéket pár másodpercre vagy szétszedni a telefont tesztpontokat összekötni?
Részemről a kábellel kezdeném és ha végképp nem megy,csak akkor bontanám meg a telefont. -
trialboj
őstag
válasz
ccs2929 #5073 üzenetére
Lehet tudni hogy mit nem csináltál jól az elején? Vagy ez teljesen véletlenül jött ilyen szerencsétlenül össze? Továbbra sem értem hogy lehet szofveres mókázással kinyírni egy telefont, miért nincs benne olyan mint pcn a win újrahúzás, és ez bármikor megoldható mind1 mit rontottál el.
Ez téged nem vigasztal, de nekem pl annyi tanulság van a sztoridból, hogy ne próbáljam felgyorsítani a frissítések érkezését, mert nem nagyon értek hozzá, és ha valami balul sül el, dobhatom ki az egészet.
Van aki már megkapta a telefon által javasolt 9-es miui-t?
-
trebrona
nagyúr
-
trebrona
nagyúr
válasz
ccs2929 #5038 üzenetére
Olvasd el az összefoglalót, ha eddig még nem tetted meg, abból kiderül, mit hogyan és mi micsoda.
Amit kérdeztél 8.2.8, az a developer rom.
-
p.t.r
aktív tag
válasz
ccs2929 #4979 üzenetére
Na én hasonló probléma miatt tettem fel a Pixelphonet. Sajnos amit most lehet letölteni az nekem nagyon nem jött be, úgyhogy a v3.9.9.10-et használom, azt viszont imádom, szignóztam.
-
-
bb71
őstag
válasz
ccs2929 #4107 üzenetére
Ez nem mindenkinél működik, bármennyire is hihetetlen!
Sajnos én nem úsztam meg ezt:
use root explorer app. There is a file named, build.prop
open it with text editor. now add these lines at the bottom of it.ro.adb.secure=0
persist.adb.notify=1
persist.service.adb.enable=1
persist.service.debuggable=1
persist.sys.usb.config=mtp,adbnow save and exit. now delet the build.prop bak file. restart your device.
Ezt nem próbáltam, de ígéretes:Yesterday I solve this problem by full unroot from SuperSU (this is problem) and after that, from TWRP install magisk https://forum.xda-developers.com/apps/magisk/official-magisk-v7-universal-systemless-t3473445, SuperSu block MTP file transfer thru USB and phone is not visible from PC.
Magisk works like charm. (You have rooted phone and MTP works)Annyit én is tapasztaltam, hogy egyszerűen a SuperSU okozta, miután uninstalláltam, mindig jó volt az MTP kapcsolat.
Ha lehet ne a megcáfolással gyertek most. -
trebrona
nagyúr
válasz
ccs2929 #2723 üzenetére
Beállítások=>Rendszeralkalmazások=>Telefon=>Tiltólista=>lent új mód
Létrehozod a kívánt szűrés módot (Magántelefonszám Tiltás pl)=>fent ok
Úgy hangolod, ahogy szeretnéd, felesleges külső alkalmazás.
(#2724) joci86:
Úgy van. Ez esetben Biztonság alkalmazás=>Tiltólista=>jobb fennt fogaskerék és ugyanúgy. -
evilskati
aktív tag
válasz
ccs2929 #1925 üzenetére
Szia!
Most nincs előttem a telefon, de az Akkumulátor beállításoknál ki lehet kapcsolni, hogy mely alkalmazást zárjon be a háttérben az akksi kímélése miatt. Itt a Messengernél ki kell kapcsolni ezt a funkciót, ezután megjavult nálam.
Btw, első MIUI-s telóm, eddig TouchWiz-t és CyanogenMOD-ot/LineageOS-t használtam, azok ehhez a rendszerhez képest faék egyszerűséggel működnek. Ez nem leszólás a MIUI felé, csak pöppet lehetne felhasználóbarátabb.
-
-
-
válasz
ccs2929 #1851 üzenetére
Lehet, hogy túl régi a SIM kártyád, és nem 4G-s, és az is lehet, hogy az előfizetésedben sincs 4G. Első körben a szolgáltatónál érdeklődj.
(#1856) batai15: a Vodának a legjobb a 3G lefedettsége az országban, a Telenornál meg a Telekomnál viszont egyre több helyen nincs 3G, helyette viszont van B20-as 4G. Ja igen, én Telenoros vagyok, és bizony nem ritkán találkoztam olyan helyekkel, ahol csak 2G volt, amíg Redmi Note 3 Pro-m volt ugyancsak a B20 nélküli verzió.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- iPad topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xbox tulajok OFF topicja
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Mini 64Gb, Szép Állapotban, Akku:91% 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Mini 128Gb, Újszerű Állapotban, Akku:100%, 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Pro 256Gb, Újszerű állapotban, Akku:90%, 12 hónap Garancia, Kék Színben
- Apple iPhone 15 128Gb, Akku:90%, 24 hónap Garancia, Fekete Színben, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB ,Akku 100% 26 Töltés, 2026.02.26-ig Apple Garancia Makulátlan állapotú
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ AMD Ryzen 5600X 5700X 5800X 5900X processzor 3 év garancia 27% áfa termékbeszámítás
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
- Dell P2419H P2419Hc Full HD LED IPS 24" + P2719H 27" LCD monitor (vékony keretes)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest