- iPhone topik
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- MIUI / HyperOS topik
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Macrodroid
- Légies iPhone halvány színei
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
-
Mobilarena
Xiaomi Redmi 4A/Pro
Keresni/kínálni/hirdetni tilos itt a topikban! Legyen az telefon, kiegészítő vagy szolgáltatás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
borges7
aktív tag
-
mazda83
csendes tag
válasz
szucstom #5987 üzenetére
Szia
Végül sikerült javítani,de nem tudom mitől javult meg Régebbi verziót raktam fel,talán miui 9 kezdetűt. Ekkor sorba dobta a hibaüzenetet sms, galéria ,stb leállt vagy vmi ilyesmi.
Utána a miui 10es T raktam fel,ekkor már jó lett
Most a legfrissebb van rajta,
Köszi a segítséget -
Halo
senior tag
válasz
szucstom #5946 üzenetére
Nálunk lefedettség van - ezzel nincs gond. Második kártyának tökéletes - netezésre pedig ideális így.
Ha be tudnám állítani
Hanghívás van - kivettem a másik sim-et, ezt beraktam elsődlegesnek. De egyelőre nem tudom életre kelteni rajta a netet - kijelzi, hogy 4G hálózat, de hálózati sebesség nulla - és nincs is rajta net... -
trialboj
őstag
válasz
szucstom #5725 üzenetére
Biztos vagy benne hogy kell ilyennek lennie? Én nem találom. Illetve ezt írták a miui forumon: "The developers have removed the lite mode feature in MIUI9 has it was a less used feature by users in MIUI 8 and to make a faster MIUI 9 less used features have been removed"
Több hazai boltban is találtam ilyen aksit, remélem az egyiknél van stockon, szóval megúszom a postázgatást.
-
joci86
senior tag
válasz
szucstom #5616 üzenetére
Ja, a Xiaomi vonal miatt azt hittem, konkrétan a márkával, vagy MIUI-val van gond.
A telefon már lassan 2 éves konstrukció, ezen nincs mit szépíteni, és már megjelenésekor is a kínálat alján képviseletette magát.Az olyan beállítási lehetőségek miatt, amit a Biztonság app nyújt, + ha szükséges lenne, mindenféle plusz alkalmazás nélkül, egy gombnyomásra rögzíteni lehet a hívásokat, használhatom távirányítóként a telefont, a MIUI-ban szinte mindent testre tudok szabni, stb, stb, továbbra is ebben a márkában gondolkodom.
-
trialboj
őstag
válasz
szucstom #5379 üzenetére
Ilyen útvonalat rajzolt nekem ma a strava. [link] még az útat is méterekkel elkerüli a vonal, de mikor rajta van is össze vissza ugrál.
Van rajta egy új tok, műanyag gumi keverék, az csak nem bolondíthatja így meg. Eddig tök precíz volt a teló, visszaváltani nem tudom előző miuira, nem lehet semmit csinálni vele?
-
trebrona
nagyúr
-
Benfact
csendes tag
válasz
szucstom #5242 üzenetére
Ma jött meg a vadonatúj cserepéldány a Sandisk-től... Szóval inkább ne használjam? Vagy a 7 év garancián belül cserélgessem ha írásvédetté válik? Egyébként nem hinném hogy ennyivel jobb lenne egy Samu vagy Sony kártya, tudtommal a sandisk sem egy kifejezetten sz@r márka...
-
M@cika
őstag
válasz
szucstom #5242 üzenetére
Nekem nem nagyon van szerencsém a memóriakártyákkal, általában bármilyen kártya bármilyen eszközben működik első berakásra. De utána kivenni már nem lehet, mert soha semmi többet fel nem ismeri, csak az az eszköz, amiben először volt. Sokféle kártyát sokféle eszközben próbáltam és mindenhol ez volt a tapasztalatom.
Nyilván ettől még ez nem általánosan van így, de a memóriakártyák jóval hajlamosabbak erre nálam, mint pl. pendrive vagy SSD. -
st6969
őstag
válasz
szucstom #5206 üzenetére
Úgy érted, hogy hívás közben a hangerő fel fizikai gombbal növeljem a hangerőt? Ez nekem is eszembe jutott, majd kipróbálom. De sokkal előrébb sajnos nem leszek vele, mert azt gyakran állítgatom: van hívó, aki alapból nagyon hangos, más meg nagyon halk, vagy én vagyok zajos környezetben...A kocsiban meg általában a zsebemben van a telefon, szóval nem férek hozzá, hogy ott állítsam a hangerőt.
-
stojesz
tag
válasz
szucstom #4865 üzenetére
Szia,
Köszi! Ezt megtaláltam a 2-esnél, de az 1-esnél csak a következő lehetőségek vannak:
Engedélyezés
-
SIM kártya neve
SIM kártya száma
-
MobilszolgáltatókViszont, amikor manuálisan keresek az 1-es helyen hálózatot, akkor csak a 2G hálózatokat dobja fel. Ugyanez a kettes helynél nem így van, látom a 3G-t is. (Itt a 4G ki van kapcsolva.)
-
borges7
aktív tag
válasz
szucstom #4757 üzenetére
Na most vettem észre, hogy nem volt bejelölve a "rejtett eszközök megjelenítése", így már látszik a teló, DE, a memóriakártyát még mindig nem mutatja se itt, se az intézőben, ennélfogva nem is tudok rá másolni semmit...a belső tárhelyre igen, de az meg kevés.
Más ötlet?
-
jambiyya
őstag
válasz
szucstom #4317 üzenetére
No tegnap egy hirtelen ötlettől vezérelve kikapcsoltam a telót, töltőre dugtam, majd 100%-nál levettem.
Reggel bekapcsolás után 68%-on állt!
Régebbi samsung telómnál (trend plus talán) ilyenkor valami akksi statisztikai fájlt kellett törölni (root), de itt lövésem sincs mit kéne.
Arra meg nem is merek gondolni, hogy rossz az akksi, mert mitől lenne?! -
joci86
senior tag
válasz
szucstom #4270 üzenetére
A Play Zene alkalmazással tudod letölteni telefonra.
Nálam is előjött a kérdés, linkelem az Android alkalmazások topik vonatkozó részét. (tomy86 hozzászólásait érdemes olvasni, nála volt a megoldás.) -
razzorr
őstag
válasz
szucstom #4239 üzenetére
Köszi de ezeket már átnyálaztam. Sajnos azóta sincs semmi fejlemény.
Indítom az appot, szépen naplóz, menübe kirakom középső gombbal, fent a status baron ott van egy ideig, utána meg eltűnik. Belemegyek az appba, hidegindítást csinál és az elvesztett kapcsolatot próbálja újracsatlakoztatni. Valamiért mintha nem futna a háttérben. Nem értem, mindenhol beállítottam már, de csak eltűnik -
justice84
aktív tag
válasz
szucstom #4214 üzenetére
Én edigital 2szer jártam meg, 2 nap után megadta magát a médialejátszó,vissza vittem és mondták küldjem el a gyártó helyi szervizbe önköltségen.Szerviz közölte szó sem lehet róla edigital köteles átvenni és nekik kell elküldeni, 40nap múlva kaptam vissza a pénzt max30 helyet és kötelezni akartak a levásárlásra.Úgy hogy kb 15 nap alatt jött egy levél a szervizből, hogy javíthatatlan, cserét nem tudnak adni vagy beszámítják a gyártó más termékébe vagy visszakapom a vételi árat.
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gyúrósok ide!
- TCL LCD és LED TV-k
- Elképesztően drága az új Ryzen Threadripper PRO generáció
- Renault, Dacia topik
- iPhone topik
- Elektromos autók - motorok
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- E-roller topik
- Energiaital topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Mini 64Gb, Szép Állapotban, Akku:91% 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Mini 128Gb, Újszerű Állapotban, Akku:100%, 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Pro 256Gb, Újszerű állapotban, Akku:90%, 12 hónap Garancia, Kék Színben
- Apple iPhone 15 128Gb, Akku:90%, 24 hónap Garancia, Fekete Színben, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB ,Akku 100% 26 Töltés, 2026.02.26-ig Apple Garancia Makulátlan állapotú
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- Epson Workforce DS-530II Dokumentum szkenner
- Részletfizetés , Acer Nitro V 15 minimálisan használt uj állapot sok garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest