-
Mobilarena
Xiaomi Redmi 4A/Pro
Keresni/kínálni/hirdetni tilos itt a topikban! Legyen az telefon, kiegészítő vagy szolgáltatás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
szucstom
őstag
Valaki tud ajánlani egy jóféle custom romot? Lényeg a stabilitás
-
szucstom
őstag
Ha jól emlékszem be lehet állítani az automata váltást. Ha csak simán az LTE van kijelölve, akkor persze, hogy nem vált. Amúgy a gyenge 4G a Tréhóm egyik sajnálatos velejárója, hiába hirdetik a majdnem 100%-os lefedettséget. Felénk is van olyan terület, ahol szó szerint fekete lyuk van hálózatilag.
-
szucstom
őstag
Sziasztok!
Na, csak visszataláltam erre a helyre
Az lenne a kérdésem, hogy nem rootolt telefonon használ-e valaki TVGO alkalmazást?
Nekem ma csinálták meg, mert nem engedett belépni sehogy, aztán ahogy elkezdtem volna nézni rajta egy tévéműsort, egyből azzal jön, hogy az eszköz rootolt, ezért nem engedi a lejátszást.
Konkrétan hozzá se nyúltam a mobilomhoz, nincs rootolva. Tud erre valaki megoldást? -
szucstom
őstag
válasz
internetezoo #5696 üzenetére
Ez egy új fícsör (a.k.a bazi nagy bug)
-
szucstom
őstag
válasz
internetezoo #5628 üzenetére
Hm... velem ilyen talán egyszer fordult elő, azóta se. Kíváncsi vagyok, mi lehet az oka.
-
szucstom
őstag
Semmi bajom a márkával, ahhoz képest hogy kínai, lassan a Samsungot is utoléri. Ha pénzt adnának mobil helyett valszeg maradnék a Xiaomi vonalnál egy frissebb mobillal. Így viszont a fentebb említett előfizetéses előnyök miatt a sajátot meg fogom szüntetni amint lejár a hűség.
-
szucstom
őstag
Konkrétan nincs vele bajom, de ez a cégeshez képest kismiska. Hardverileg, kamerában, jobb az A5.
Nem azt mondom hogy rossz, sőt, a maga kategóriájában nagyon is jó. Egyszerűen csak tapasztalom, hogy jobban boldogulok a samuval mint ezzel.Akkumulátor terén is jobb. Igaz most csak egy tartalék A3-ast használok, aminek kisebb az akksija, 2350-es csak, viszont olyan jó az optimalizáltsága, hogy kenterbe veri az A4-et. Tapasztalatom szerint ugyanolyan használat mellett gyorsabban merül a Xiaomi, mint a Samsung.
Félreértés ne essék, semmi bajom a mobilommal, kezdő szintű mobilnak tökéletes, kihasználtságra viszont már kevés, mivel kezdünk átállni teljesen az elektronikus aláírásra, meg a mobilos ügyintézésre és ahhoz egyelőre csak az A5-öt adják, ami a topikjában való kérdezősködés alapján is azt mondom, hogy megéri arra átváltanom.
(mellette ingyen beszélek, plusz 7 giga mobilnet, amit nem használok el egy hónap alatt egyáltalán még úgy se, hogy otthon is csak arról netezek). -
szucstom
őstag
Hát, srácok én el fogom hagyni a Xiaomi vonalat. Annyira maradok, hogy lássam, ha van fejlemény, de váltok a céges Samsung Galaxy A5 (17)-re. Jó ez a telefon, de csak kezdő szintre. Azon meg már rég túl vagyok.
-
szucstom
őstag
válasz
internetezoo #5598 üzenetére
Utólagosan is bocsánatodat kérem, ha sértésnek vetted a hsz-emet.
-
szucstom
őstag
válasz
internetezoo #5598 üzenetére
Kb. Ha nem baszogatod a telefont akkor persze hogy gyorsabban tölt
Egyébként én már egy univerzális töltőt használok, azzal jobb. Plusz ha este teszem fel tölteni, ráteszem a repülő üzemmódot, azzal is nyerek némi időt. -
szucstom
őstag
válasz
gyulaszu #5403 üzenetére
Az 5a valamivel jobb. Legalábbis ami a külsőt illeti, faternak olyat vettem. A 4a tokja perfektül fekszik neki. A rendszer egyelőre stbailan működik a legutóbbi verzió van fent MIUIból és persze alapból 7es droid. Erre a készülékre elvileg ki fogják dobni augusztusban a 8as droidot.
Hardver szinten nem tudom milyen különbség lehet, de sztem nem sok.
-
szucstom
őstag
Sziasztok!
Offolós kérdés/kérés: lesz a családban egy Redmi 5A telefon, ahhoz keresnék üvegfóliát és vmi bazierős tokot. Van esetleg valakinek ötlete, hol nézelődjek?
-
szucstom
őstag
válasz
solidarity #5162 üzenetére
appok áthelyezése egyik asztalról a másikra: több appot egyszerre tudsz mozgatni kijelöléssel pl. hirtelen csak ennyi jut eszembe
-
szucstom
őstag
válasz
internetezoo #5127 üzenetére
ha jól látom telefonról még nem válaszoltak a kérdésedre. bár nekem spec egyértelmű volt, de a lényeg, hogy megadhatod, hogy reggel és este mikor kapcspljon ki és be a telefon. (ha meg csak irónia akart lenni, akkor nem írtam semmit
)
-
szucstom
őstag
Heh, egész fasza lett a MIUI 9 app áthelyezős része. Már nem kell egyesével baszakodni, hogy áthúzgálod. Kijelölhetsz többet is, majd alul ráhúzod arra a képernyőre, ahova át akarnád helyezni. Náááááájsz
-
szucstom
őstag
Még egy dolog, ami foglalkoztat: ha van 2 sim a telefonban és létrehozok egy második asztalt, azt meg lehet oldani, hogy asztalváltáskor mindig csak az egyik SIM legyen aktív? Két T - s kártyáról van szó egyébként.
-
szucstom
őstag
válasz
internetezoo #5023 üzenetére
köszi!
-
szucstom
őstag
sziasztok!
Tud valaki egy jó konverter programot a telefonhoz? Elkezdtem újra nézni egy animét, de valamiért minden videolejátszóban kibaszottul csúszik az audio.
-
szucstom
őstag
válasz
internetezoo #5017 üzenetére
khm... ne zavarj funkció? asszem az kikapcsolja a SIM-et, előre beállított időre.
-
szucstom
őstag
válasz
internetezoo #5002 üzenetére
na, talán akkor a hétvégén már mi is felpakolhatjuk
-
szucstom
őstag
válasz
internetezoo #4957 üzenetére
Jah, akkor lehet, hogy hétvégén megpróbálom én is
-
szucstom
őstag
válasz
internetezoo #4955 üzenetére
Magyarán elvileg kellene hozzá developer felhasználói szint is nem?
-
szucstom
őstag
válasz
internetezoo #4846 üzenetére
de az, csak a magyar köznyelvben szimplán üvegfóliának hívják. (bár gondolom ezzel újat nem mondtam
)
-
szucstom
őstag
Sziasztok!
Tud esetleg valaki egy olyan mobiltöltőt ajánlani, ami minőségileg nagyon jó és nem gond, ha Xiaomi-n kívül mást is töltök rajta?
Tudom nem ide tartozik, de pont ide vetett a sors -
szucstom
őstag
Bah, hátha én erről az appról tudok... Eléggé megkönnyíti az olvasgatást és keresgélést
-
szucstom
őstag
válasz
KamuMazsola #4543 üzenetére
a hivatalos rom majd frissül magától, nem kell mindig keresgélni.
-
szucstom
őstag
válasz
internetezoo #4492 üzenetére
Megtörtént... egyszer benyomta, hogy a frissítés letöltéséhez wifire van szükség, ami poén, mert a routertől kb. 5 méterre vagyok... aztán megint nem talál semmit.
-
szucstom
őstag
válasz
role_of_72 #4489 üzenetére
nálam MIUI 8.5.7.0 global stabil van, egyenlőre nem talál frissítést. A Xiaomi pár hete kiadott egy blogbejegyzést, amiben le volt írva, hogy melyik típus mikor kap 7.1-es droidot és MIUI 9-et, a 4A vmikor december elejére volt írva. Szóval próba cseresznye, ha neked már felajánlotta
-
szucstom
őstag
Keresd meg az egyszerű módot a beállításoknál. kiteszi a képernyőre a kapcsolatok + üzenetek appot, plusz 6 névjegy alapból kirakható, mint gyorshívó gomb. Minimális alkalmazás hozzáférés, minimális fogyasztás. Ez a mód ideális idősebbeknek, akik már nem látják normálisan a kis kijelzőket.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor 200 , 8/256GB , Kártyafüggetlen
- Samsung S25 Ultra 256GB Csak kipróbált!! Jótállás: 2028.06.19.-ig
- Xiaomi 11 Lite 5G NE 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 7 5800X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest