- Azonnali mobilos kérdések órája
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Ringbe száll a Xiaomi a mobilchip piacon
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
Xiaomi Redmi 4A/Pro
Keresni/kínálni/hirdetni tilos itt a topikban! Legyen az telefon, kiegészítő vagy szolgáltatás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
-
helixP
nagyúr
-
joci86
senior tag
Ilyet rendeltem nemrég, pont az általad említett probléma miatt.
Még nem érkezett meg, szóval nem tudok tapasztalatokról beszámolni... De a 4A-t kiválasztva már a képen büszkén hirdeti, hogy ennek bizony rendben vannak a sarkai.Egyébként az éppen rajta lévő tempered glass a bal felső sarkánál felrakástól kezdve (2018. január) levegős volt, de mostanra magától megoldódott a dolog, szépen illeszkedik. Nem érem, hogy javult meg...
-
internetezoo
senior tag
A Xiaomi? Volt a fórumon belül egy szerb aki random kapta frissítésként, felrakta a képet. Én találtam linket amit nem lehet megosztani egyelőre. De volt aki mégis megosztotta. Aztán jöttek a többi fórumos hozzászólások, hogy ő is megkapta random frissítésként.
Én is így kaptam a MIUI 8.5-t random. MIUI 9re nem, letöltött manuálisan. -
bb71
őstag
Ezt találtam vele kapcsolatban:
BTW there are little bugs but that are bearable enough. I hope they will fix it in near future.
Brightness bug mainly. MIUI 9 is dimmer than MIUI 8.1 thing to note:- After flash it manually, I did a factory reset to clear all the cache & I want a Fresh MIUI 9. So if you're updating/updated, I'll recommend everyone to do a FACTORY RESET (take backups surely).
-
-
pimi50
aktív tag
Én a következőket tenném:
Felraknék egy PC-teló programot. ( pl. MoboRobo, Wondershare MobilrGo)
Készítenék egy biztonsági mentést a teljes rendszerről. Ez TWRP-vel könnyen kivitelezhető egy csatolt USB eszközre. Kimásolnám és törölném az összes "felesleges" dolgot a pc-re. (Képek, doksik, stb)
Esetleg egy Backup a fenti programok egyikével sem ártana. Csinálnék egy takarítást a memóriában a beépített eszközzel. Na és most kezdenék el foglalkozni az appokkal...
Egyébként előfordult, hogy a törölt, a MI fiókba szinkronizált képek a beépített galériában láthatóak, pedig fizikailag már nincsenek ott. -
trebrona
nagyúr
-
trebrona
nagyúr
-
Dhampir
félisten
-
-ZeeZee-
senior tag
-
Új hozzászólás Aktív témák
- iPHONE 14 128GB STARLIGHT .:FÜGGETLEN:..:BONTATLAN:..:1év:.
- Samsung Galaxy A56 5G 8/256GB White
- IPhone 14 Pro max 256GB kuriózum! 98% akku 2027.08.28. Jótállás
- Kopottas állapotban lévő Apple iPhone 14 256GB 84%-os akkuval kábellel, dobozzal, fekete színben
- iPhone 14 Pro 128GB Független Mint Az Új/1-3 hónap gar./Akku 91%/p4257
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Google Pixel 9 Pro Fold - Obsidian - Használt karcmentes
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest