- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- LG V50 ThinQ Dual Screen - az 5G ára
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
-
Mobilarena
Xiaomi Redmi 4A/Pro
Keresni/kínálni/hirdetni tilos itt a topikban! Legyen az telefon, kiegészítő vagy szolgáltatás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
-
helixP
nagyúr
-
joci86
senior tag
Ilyet rendeltem nemrég, pont az általad említett probléma miatt.
Még nem érkezett meg, szóval nem tudok tapasztalatokról beszámolni... De a 4A-t kiválasztva már a képen büszkén hirdeti, hogy ennek bizony rendben vannak a sarkai.Egyébként az éppen rajta lévő tempered glass a bal felső sarkánál felrakástól kezdve (2018. január) levegős volt, de mostanra magától megoldódott a dolog, szépen illeszkedik. Nem érem, hogy javult meg...
-
internetezoo
senior tag
A Xiaomi? Volt a fórumon belül egy szerb aki random kapta frissítésként, felrakta a képet. Én találtam linket amit nem lehet megosztani egyelőre. De volt aki mégis megosztotta. Aztán jöttek a többi fórumos hozzászólások, hogy ő is megkapta random frissítésként.
Én is így kaptam a MIUI 8.5-t random. MIUI 9re nem, letöltött manuálisan. -
bb71
őstag
Ezt találtam vele kapcsolatban:
BTW there are little bugs but that are bearable enough. I hope they will fix it in near future.
Brightness bug mainly. MIUI 9 is dimmer than MIUI 8.1 thing to note:- After flash it manually, I did a factory reset to clear all the cache & I want a Fresh MIUI 9. So if you're updating/updated, I'll recommend everyone to do a FACTORY RESET (take backups surely).
-
-
pimi50
aktív tag
Én a következőket tenném:
Felraknék egy PC-teló programot. ( pl. MoboRobo, Wondershare MobilrGo)
Készítenék egy biztonsági mentést a teljes rendszerről. Ez TWRP-vel könnyen kivitelezhető egy csatolt USB eszközre. Kimásolnám és törölném az összes "felesleges" dolgot a pc-re. (Képek, doksik, stb)
Esetleg egy Backup a fenti programok egyikével sem ártana. Csinálnék egy takarítást a memóriában a beépített eszközzel. Na és most kezdenék el foglalkozni az appokkal...
Egyébként előfordult, hogy a törölt, a MI fiókba szinkronizált képek a beépített galériában láthatóak, pedig fizikailag már nincsenek ott. -
trebrona
nagyúr
-
trebrona
nagyúr
-
Dhampir
félisten
-
-ZeeZee-
senior tag
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Gyúrósok ide!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- TCL LCD és LED TV-k
- Horgász topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Autós topik
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Mini 64Gb, Szép Állapotban, Akku:91% 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Mini 128Gb, Újszerű Állapotban, Akku:100%, 12 hónap Garancia, Fehér Színben
- Apple iPhone 13 Pro 256Gb, Újszerű állapotban, Akku:90%, 12 hónap Garancia, Kék Színben
- Apple iPhone 15 128Gb, Akku:90%, 24 hónap Garancia, Fekete Színben, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB ,Akku 100% 26 Töltés, 2026.02.26-ig Apple Garancia Makulátlan állapotú
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus Maximus VIII Hero i7 6700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Zalman i3 NEO 700W
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest