- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iOS alkalmazások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Magisk
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Google Pixel topik
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
-
Mobilarena
Xiaomi Redmi 4A/Pro
Keresni/kínálni/hirdetni tilos itt a topikban! Legyen az telefon, kiegészítő vagy szolgáltatás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
englishman
csendes tag
Nekem is ezekben a napokban volt 2 éves a telefonom, és az eddigi legjobb választás volt annak idején megvenni.
Samsung, majd LG okostelóim voltak, de mindkettőtől idejekorán szabadulni kellett a problémáik miatt. Na, ennél semmi hasonló. Imádom a rendszer optimalizáltságát, az Android és MIUI frissítések biztosítását, korrekt akku idő jellemzi még ennyi idő elteltével is, kompakt mérete van, nem húzza le a zsebemet sem. Szóval elégedetten használom, és bár követem az újabb Xiaomi készülékek megjelenéseit (nagy valószínűséggel a következő is ez a márka lenne), egyelőre nem erőltetem a lecserélését. -
englishman
csendes tag
Én november végén váltottam Telenorról Telekom kártyára és hálózatra. A Telenornál nálam is többször előfordult hogy megszakadt a telefonálás, és a hangminőség sem volt mindig megfelelő. A Telekomnál eddig sosem jelentkeztek ezek a problémák, pedig jellemzően ugyanazokon a helyeken használom a telefont, és a hálózati beállítások ugyanazok, mint korábban.
-
englishman
csendes tag
Tegnap tapasztaltam először, hogy asztalon lévő telóm kijelzője egyszercsak magától felvillant, nem is a képernyőzár hanem a főmenü látszódott, de semmiféle értesítés nem jött, élő háttérkép nincs beállítva. Csináltam egy újraindítást hátha segít, de ma megint csinálta.
Nem óriási probléma, csak az akksi gyorsabb merülése nem hiányzik. Valakinek volt már ilyen? -
englishman
csendes tag
gyulaszu, joci86:
Köszönöm, akkor ki fogom próbálni! -
englishman
csendes tag
válasz
trialboj #5385 üzenetére
Én az IGO SzülinApp alkalmazást használom navigációra (amihez már jó rég nincs frissítés, de nem bántam). Tavaly gond nélkül működött, valamelyik rendszerfrissítés óta viszont folyamatosan eldobja a gps jelet. Korrigál amikor megtalálja, de pillanatokon belül újra eldobja, és a tiédhez hasonlóan le-le tér a helyzetjelző nyíl az útvonalról. A Google térkép használatakor viszont ezt a hibát nem tapasztalom, ezért szoftveres problémára gyanakszom. Mivel offline navi kell, valószínűleg Sygic-re vagy HERE We Go-ra váltok. (Valakinek tapasztalat, hogy melyiket érdemes használni?)
-
englishman
csendes tag
Nálam is frissült 9-esre a MIUI, és kellemesen meglepődtem, hogy vele együtt Androidban is megjött a 7-es verzió. Egyre jobban bejön a Xiaomi
-
englishman
csendes tag
Sziasztok!
Amikor SMS-t küldök, akkor értesítési hang jelzi, hogy a másik fél készülékére megérkezett az üzenet.
Ki lehet-e kapcsolni ezt a hangjelzést, vagy csak a Némítás funkció bekapcsolása használható erre? -
englishman
csendes tag
Több, mint egy hete használom megelégedéssel ezt a mágneszáras tokot, amit innen rendeltem: [link]
Kellemes tapintású, elegáns, minőségi anyaghasználat jellemzi, kitámasztó funkcióval rendelkezik,több színben is elérhető. Magyar webshopokban 5-6000 Ft-ért láttam, ami nekem csak cirka 2300 Ft-ba került.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÖRÖK GARANCIÁVAL - OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - LicencAruhaz.hu
- Lenovo X1 Yoga G6 i7-1185G7 32/512GB SSD FHD IPS Touch Win11 (lízingelt)
- Lèpj be a jövőbe! Kamatmentes rèszletre is!
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E6530 - i5-3GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest