- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Mobil flották
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Macrodroid
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Xiaomi Redmi 4A/Pro
Keresni/kínálni/hirdetni tilos itt a topikban! Legyen az telefon, kiegészítő vagy szolgáltatás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
sagesz93
addikt
Hali
Apum redmi 4a-ja most a napokban frissült 9.6.3.0-ra
Azóta a háttérképnél(zárképernyő) nem vált át dinamikusan feketére az óra, ha olyan jellegű a kép.. (eddig fekete volt a háttérképnél, most fehér, de bármit állítok be, akkor is fehér marad..)Van ennek valami megoldása esetleg?
-
sagesz93
addikt
Hali,
Na ezt úgy teszteltem és jöttem rá, hogy beletettem az én sim kártyámat a xiaomiba, és lám egyből ment a mobilnet.... az apum simjét pedig az én telefonomba, ott szintén nem ment a mobilnet... az online ügyfélszolgálaton meg semmire nem jutok.. úgy néz ki kénytelenek leszünk telefonálni, vagy személyesen elintézni (esetleg van valami egyéb trükk ennek a megoldására?)
-
sagesz93
addikt
Ez alatt mit értesz pontosan? A telefonon a SIM slotra gondolsz(csak 1 simmel van használva), vagy a szolgáltatónál kutakodjak? Kb 2 hónapja volt cserélve a sim kártya, hogy kisebb sim legyen, net még sosem volt rajta, most először lett rá véve a my vodafone alkalmazásból. Ott azt írja aktiválva van, és megvan a teljes adatösszeg. APN ügyben a vodafone távbeállítást is kipróbáltam, de az sem segített, hálózati módnál 2-3-4G-t is néztem, úgy sem ment.
-
sagesz93
addikt
sziasztok
apumnak vettem karácsonyra egy xiaomi redmi4a-t. Modellszáma 2016112 (az összefoglalóban ilyet nem láttam..)
Most szeretne mobilnetezni is(feltöltőkártyás), de az istennek sem tudok ráimádkozni semmilyen netet(adatcsomagot vettem)... APN hiba lehet? Valaki aki vodafone-os, le tudná írni az apn beállításait, amivel működik? Vagy még hol lehet a hiba? Ha 4G nem is, de azért másnak csak mennie kéne rajta, nem? (egyébként helyileg Győr)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP ProBook 440 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest