- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
- Poco M3 - felújított állomás
- Térerő gondok, tapasztalatok
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
Xiaomi Mi8 összefoglaló
(kódnév: dipper)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Digger
senior tag
válasz
zsoltiz #12591 üzenetére
Nekem jelenleg FZ1000 van, wifivel és Image App-al én is tudom vezérelni, de az új szelek szerint ez a visszafogott energiafogyasztású Bluetooth Low Energy lesz a jövő! A TZ95 idén jelent meg és ebben már az van. A wifihez képest sokkal kevésbé veszi igénybe a telefon és a fotómasina akkuját! Fotózás közben automatikusan átviszi a képeket és visszafelé pedig a GPS adatokat hozza át az EXIF adat kitöltéséhez.
Azóta nézegettem a MI8 adatait és jó eséllyel tudni fogja, mivel BlueTooth 5.0 hardver van benne!
Legalábbis remélem! -
siskad
őstag
válasz
zsoltiz #5281 üzenetére
Most lőttem ezt a 2 képet gyorsan gyengébb fényviszonyok között, szerintem ez alapján egyértelmű.
https://i.lensdump.com/i/AuBoKQ.jpg
Fő kamera zoomolva
Optikai zoom-al (másodlagos kamera) -
siskad
őstag
válasz
zsoltiz #5264 üzenetére
Nincs semmilyen bug benne. Nagyobb fény mellett átvált a másofik kamerára, gyengébb fényviszonyok mellett marad a főkameránál, annak a képébe nagyít bele. Próbáld ki te is egy sötét és egy világos helyen úgy, hogy letakarod a főkamerát (alsó).
Más: Akiknek nem jó a GPS, milyen romon vagytok?
-
NemMo
őstag
válasz
zsoltiz #3037 üzenetére
Csak kiküldik a 10.0.3-ra is, mert nagy kicseszés lenne sokakkal, mert nekem ota jött ez a 10.0.3 és zárt bl-en vagyok. Amúgy én már tettem ezen a telefonon vissza régebbi verziót bootloop lett, de recoveryben egy wipe visszahozta a bootloopból, de az adataim nyilván elvesztek. Amúgy ha kikerül a letöltő oldalra a pite rom, akkor letöltöm és updaterben betallózom, akkor úgy biztos fel lehet rakni
-
natë
nagyúr
válasz
zsoltiz #1477 üzenetére
Dev-re jönnek frissítések, globalra meg ne várj hetente. Ez nem iOS.
Mi 9 szerintem biztosan nem lesz ebben az évben. A pletykák amiről írsz csak feltételezések és nem is arról szólnak, hogy decemberben jön a cucc. Akkor esetleg csak az új snapdragon. A Xiaomi semmilyen bejelentést nem tett.
Tudomásom szerint kamera frissítést egyébként már jött, Mix 3 feature-ökkel. -
zsocy
őstag
válasz
zsoltiz #1383 üzenetére
Mindenki azt használjon fotózásra amire gusztusa van. A tapasztalatom az, hogy arcképeknél, portrénál, főleg alacsony(abb) fények mellett a Gcam jobb, élesebb, világosabb képet csinál.
Valóban nagyon béta még a cucc, van is vele szívás rendesen, de az irány jó, szerintem jó lesz ez ha kész lesz.
És az is igaz hogy a Xiaomi odatette végre magát, egyáltalán nem rossz a stock camera, sőt!Múlt hétvégén én is fotóztam, szerintetek melyik kamera a jobb? A stock kamera alapbeállítással ment, ott azért biztos lehet javítani valami jobb setuppal, esetleg kézi móddal.
(A színek a valóságban inkább a gcames képre hasonlítottak) -
retesz147
addikt
-
Hol kéne feltüntetni?
Egy gyártó nem tehet arról, hogy egy tőle független régió/állam/közösség milyen törvényeket hoz a polgárai "védelmében". Ahogy egy nemzetközi tesztoldal sem fogja ezt "világszinten" ellenőrizni, maximum a saját régióját érintően nyilatkozik. Erről, mint állampolgár neked kell tájékozódnod.
Ez kb. olyan, mintha az iphonenál reklamálnál, hogy a retail price köszönőviszonyban sincs az itthoni majd 600k-s árral. Nekik sincs semmi közük pl: a mi adórendszerünkhöz, vagy a csodás Artisjus-unkhoz.
-
walakyb
tag
Nem a kódra kell sokat várni, az mostmár minden accounton elvileg rajta van. A fiókhoz csatolástól kell 30 nap (pecheseknek 60...), hogy nyitni lehessen a telefont. Emiatt (is) érdemes csatlakoztatni MI fiókhoz, addig is telik az idő, ettől még nem kötelező nyitni, ha letelik.
A gari meg szerintem csak pár magyar boltban ugrik, hozzáteszem, az ilyen boltokban 1 skatulya gyufát se vennék, tippre mindent meg fognak tenni, hogy ne kelljen garival foglalkozzanak... Csak gondold végig a dolgot. Eleve a cég csinálna egy olyan dolgot, és közkinccsé tenné, mindenki számára elérhetővé, ha ezzel buknák az emberek a garit? -
Johnny70
tag
A nagy felületű kékeket nem tolja túl? Általában az emberek azt szeretik, ha a nyaralós képeken haragos zöld minden növény, mélykék az ég és valószerűtlenül türkizes a tenger. Nem erre játszik rá? Kipróbáltad olyan témával, ahol az ég kékje hangsúlyos, azt is kiemeli vagy csak a zöldre játszik rá? Lassan végre Android fronton is lesz normális kamera (200 alatt) és le lehet cserélni az öreg Lumiámat egy új telefonra..
-
K82
őstag
Hasonló cipőben járok én is.
Eddig Pixel 2XL-t használtam, de garanciáztatnom kell, a MI 8-at meg azért vettem h ezen idő alatt is tudjak jó képeket lőni. Hát, kicsit felemásak az érzéseim...
Megnéztem a GSMArena és DxOMark tesztjeit is, azok alapján nem tűnt rossznak. És nem is mondom azt h rossz lenne a képminőség, de lenne mit reszelni rajta. Majd' kiesik a szemem annyira megtolja a zöldet (AI szigorúan kikapcsolva), ha a szaturációt lejebb veszem akkor már jó a zöld, ellenben a többi szín látja kárát.
A HDR is kicsit érdekesen dolgozik, van h nélküle szebb képek készülnek.
A GCAM lesz itt is a megoldás, de egyelőre fakók a színek vele sajnos. Pedig sokkal természetesebbnek hatnak vele a képek, nem annyira "mesterkélt" mint a gyári kamerával. -
Hasonlóak a tapasztalataim. Én is próbálkoztam két hétig megszokni, de végül ment fel a nova és belőttem mindent úgy ahogy a korábbi telómon volt. Az 3 év alatt beleégett a kezembe.
Két dolog hiányzik csak a miui launcherből, az egyik a beépített időjárás és óra widget, a másik pedig ami ehhez kapcsolódóan elrejtette az állapotsávon az órát amikor azon az asztalon voltam ahol kint volt az óra widget.
Itt egyébként az állapotsávon ki lehet írni a letöltési sebességet? Elfér a notch mellett?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- AKCIÓ! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
- LG 77G3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged