- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Google Pixel topik
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- iPhone topik
-
Mobilarena
Xiaomi Mi8 összefoglaló
(kódnév: dipper)
Új hozzászólás Aktív témák
-
dzsoltike
csendes tag
Köszi. Valahonnan ismerős volt a Bluemail már régebbről, csak arra nem emlékeztem hogy konkrétan miért is nem használom. Rájöttem idővel hogy azért, mert nem működött. Telepítés és emilcím, valamint jelszó megadása után 3005-ös hibakódot dobott ki azzal a szöveggel, hogy a hálózat nem elérhető, nem lehet hitelesíteni. Próbáltam 4G-n, több wifi hálózaton, de itt mindig megakadt a folyamat. Közben másik készüléken meg minden egyes próbálkozáskor jött az értesítő emil a Yahoo-tól, hogy beléptem a Bluemaillal
Google sem volt barátom, mert gyakorlatilag semmi kézzelfogható információt nem találtam erről a hibáról. Szal, ez nagyon nem akart összejönni.
Végül úgy engedett be a Yahoo-ba, hogy először a Gmail accounttal léptem be, majd másodikként a Yahoo-t már simán elfogadta. Hát, nem egy szerelem első látásra, de próbálkozom vele. Köszönöm a javaslatot -
g_g_g
Topikgazda
Mivel a stabil még 8-as alapokon van, ezért az utolsó 8-as alapú fejlesztőit kell feltenni és elméletileg utána OTA-n frissül 9-es alapú fejlesztői ROM-ra.
Innen le tudod tölteni az utolsó 8-as alapú fejlesztői ROM-ot: miui_MI8Global_8.9.7_8.1.zip
-
g_g_g
Topikgazda
Global stabilról fejlesztőire át tudsz állni az updater program segítségével, de minden adatot törölni fog (mentés szükséges előtte).
Viszont fejlesztőiről vissza stabilra csak fastboot ROM segítségével tudsz, amihez nyitott bootloader kell.
Tehát ha nem akarsz a bootloader-hez nyúlni, akkor nem fog menni a visszaállás. -
Maist
senior tag
Az eu rom-on sem megy, ezt csak gyárilag tudná a Xiaomi megoldani, ha akarná. B3+B20 nem megy csak, B1+B3, B7+B7, ilyenek mennek csak. Angol Miui fórumon van erről pár topic. Azért megy a kollégának is a Telekom székháznál a fővárosban, mert ott van egy rakás frekvencia. Vidéken ezzel a telefonnal nincs 4G+. Mi Mix 2s-el megy, azt tudom, mert itt van páromnál most is, és látom rajta a 4G+ kiírást.
-
zsocy
őstag
Jelzi a gyorstöltést, a lock screenen biztosan.
havri1 : Ilyen tok van itt pár embernek, dicsérték is, keress rá. Van szilikontok a dobozban.
Közben nekem is megjött az autós gyorstöltőm, ez a Baseus az, ezekkel a Ugreen kábelekkel használom.
Tökéletesen működik, megy vele a quickcharge is rendben. Navigálok, zenélek a kocsiban, megy a BT, de nem csökken a töltöttség hanem szép lassan nővekszik. Ezt nem tudta az előző telóm, max a szinten tartást.
Jó cucc
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Vízpart, vakáció és hardverek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen notebookot vegyek?
- World of Tanks - MMO
- Milyen videókártyát?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Goddess of Victory:Nikke
- Azonnali informatikai kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 PRO - 128GB - Deep Purple - 85% akkumulátor
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest