- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- VoLTE/VoWiFi
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei Mate X6 - keleti oldal, nyugati oldal
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
-
Mobilarena
Xiaomi Mi8 összefoglaló
(kódnév: dipper)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Maist
senior tag
válasz
Kecsotam #10783 üzenetére
A kapcsoló -mely számomra egyértelmű volt- a Chrome böngésző kinézetét változtatja feketére/sötétre, és (lehet csak egyelőre, a fejlesztés jelenlegi szakaszában) nem a weboldalt, amelyet megtekintesz.
Xiaomi gyári böngésző night mode alatt így jön be a facebook:Auriga!
Ha mindent úgy csinálsz, ahogy írtam az eredeti hozzászólásomban, akkor a böngésző kinézete sötét/fekete lesz, de a megtekintett weblapot nem sötétíti le (lehet csak jelenleg még).
-
Corsa02
őstag
-
st6969
őstag
válasz
Kecsotam #10374 üzenetére
Szerintem a rezgés erősségét nem lehet állítani, csak azt, hogy koppintáskor milyen erősen rezegjen, amit én gyengére állítottam. Ha ezzel együtt átállítja a rezgés erősségét csörgésnél, az gáz
(#10376) Y72
"(#10373) st696: "Android rendszer közel 40%-a fogyaszt"
Ez kb mit jelent? 2 nap alatt lemerül önmagában repülő üzemmódban?"
Repülő üzemmódba nem tettem, de igen, nagyjából 2 (max 3) napot bír, ha nem használod. Most hétvégn nem nagyon használtam, csak nálam volt, 30%-ot esett (ebben volt 5 perc telefon és 30 perc SOT). Szépen látszik, hogy valami gyakran ébren tartja. AOD be van kapcsolva, de kipróbáltam anélkül is, nem sok különbséget tapasztaltam. Ráadásul full sötétben be se kapcsol az AODSim kártya zsír új, térerő fullos. Nem panaszkodok, van, akinek rosszabb, de valami beállítás elment, és nem találom, szerintem factory reset lesz a vége.
(#10381) havri1
Auto fényerőn van. Ugyanabban a sötétben leveszi legközelebb is "nullára", hiába állítottam előzőleg kicsit fentebb. A csúszka állandóan mozog, azt látom, hogy próbál reagálni az aktuális fényviszonyokra (szerintem kicsit lassan), napfénynél feltolja, sötétben leveszi, de túlságosan leveszi. Jó lenne, ha egy minimum értéket be tudnék állízani. -
st6969
őstag
válasz
Kecsotam #10243 üzenetére
Az enyém egy Cafele üveg. A kivágások pontosak rajta, a mérete viszont pár mm-rel kisebb, nem mondanám pontosnak, de elmegy. De nem vagyok vele megelégedve. Ahogy forgatom a telefont, főleg sötétben, a fehér részek ilyen lilás árnyalatban váltakoznak. Olyan, mintha a betekintési szöget is rontaná. Vagy ilyen béna amoled van benne (volt egy Samsungom, ott nem volt ilyen). Nem tudom, a Baseus jobb-e, engem zavarna, hogy kitakar pár pixelt. Egyéb üveg meg nem létezik, ami nem festett és a notchot is védené.
-
st6969
őstag
válasz
Kecsotam #10210 üzenetére
Tegnap szikrázó napsütésben kerékpároztunk, fotózgattunk. Remekül láttam mindent a kijelzőn (igaz feltolta maxra a fényerőt a készülék). Próbaképpen bekapcsoltam a nyomvonal rögzítést a Locus map-ben, tökéletesen működött, még az is látszik, hogy az út melyik oldalán tekertem.
Itt jegyezném meg, hogy fantasztikus képeket készít a telefon (jó, igaz, napfényben nem nagy kaland, de így is látszik, hogy prémium minőség, portré módban a háttérelmosás különösen tetszik, bár kicsit talán agresszíven körülvágja az emberalakot).
Én viszont az üzemidő/SOT résszel nagyon nem vagyok megelégedve: nem hardcore használattal olyan 2 óra SOT jön össze nem egészen 48 óra alatt. Ez túlnyomó részt böngésző. Tuti, hogy valamelyik applikációm a háttérben nem egyezik ki a Miuival, mert a belakás eleje felé nem merült ennyire a telefon. A Redmi 4A-n is mindenki 6 óra feletti SOT-ot tudott összehozni (volt 8-10 is), miközben nekem 3 sem jött össze soha. Most lehet elkezdem egyenként leszedegetni, vagy nem tudom, hogy detektáljam, mi meríti. Fogyasztási adatok szerint Android rendszer.. -
ak76
senior tag
válasz
Kecsotam #9353 üzenetére
Itt van a 9-es, aztán már jön is a 9 pro, nem mennek már lejjebb, egyszerűen kivezetik azt annyi, majd lesz pár zug gsm-ben, pár ezerrel olcsóbban, ez minden, szerintem most vedd meg, vagy várd meg a 9 prót, bár nem tudom minek, a nyolcas nem annyival rosszabb mint amennyivel a 9-es drágább.
..
-
havri1
félisten
válasz
Kecsotam #2646 üzenetére
A DHL (Német posta) csak németben szállítja, itthon a Posta hozza. Ha Feutchtban nem tűnik el, akkor ahogy írják, németbe érkezéstől számítva 4-6 napon belül kézhez kapod. Nekem is így van úton a készülék, 16-i feladással.
Ez az ideális szállítás ezzel a móddal.
Itt is nézd, pontosabb adatokat ad EU-ban mint más. -
8nemesis8
veterán
válasz
Kecsotam #1674 üzenetére
Te hol értesültél erről a kuponról?
Én találtam egy táblázatos gyűjteményt, ezután jobban figyelném, hátha lesz még a napokban hasonllóan korrekt akció.
Biztosítást te kértél rá? Nem tudom eldönteni, nagyon vegyesek a vélemények, hogy van-e értelme a gearbest féle insurance-nak?Grat a vásárláshoz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tőzsde és gazdaság
- Házimozi belépő szinten
- Elektromos autók - motorok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- E-roller topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Bittorrent topik
- További aktív témák...
- FÉL ÁR ALATT! Lian Li UNI FAN SL120 RGB 1db-os és 3db-os ventilátor szett garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ - 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- 10% -tól elvihető.Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! ACER PREDATOR HELIOS
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest