Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- iOS alkalmazások
- Örömhír: nem spórol Európán a OnePlus
- Nagyot ugorhat a Poco M8 Pro
- Csak egy ország kap Exynos 2600-as Galaxy S26 telefonokat?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
SSlyTR
senior tag
válasz
Dominó85
üzenetére
nincs tartós tapasztalatom ezekkel a tokokkal. Ezelőtt szilikont használtam és bár hullott szétfelé (pár eséstől volt rajta karc és repedés is) a teló még gyári állapotú volt.
Kb 10 perc tapasztalatát írtam le, első kézbevételt. A másik tokhoz képes a nilkin nagyobb és így nagyobbnak tűnik vele a telefon más a fogás, hiábe csak 1 mm, az is számít. Sikerült leejtenem próbálgatás közben, kicsúszott a kezemből. Szőnyegre esett a nilkin tok le is jött. Ha betonon van ez, akkor a teló sarka bánja
A másik annyira rajta van, hogy már félek leszedni, eléggé feszegetve jön le. Persze nincs igazi veszély, csak én utálom a pattintós feszegetős dolgokat. De lehet ez is lejött volna róla a leejtéstől, nem tudom, nem fogom szándékosan dobálni a telefont
Minőségre tapintásra nem rossz a nilkin, de maga a formája meg a fogása nem az igazi. Azt simán kinézem belőle, hogy 3 vízcseppes tokot használnék el, míg egy nilkint.
Én még mking tokokat nézegettem, de árban már húzósabbak és picit unalmasak is. Volt egy jó kinézetű náluk is, de 12 dollárt már soknak tartok egy tokért. Ráadásul most már van 4 db.

-
batai15
félisten
válasz
Dominó85
üzenetére
Egyet értek a nillkin az eggyik legjobb minőségű, és fogású tok. Nem mellesleg a telefon méretét sem növeli vészesen. a fólia amit mellé adnak nem nagy szám, de a tok elég jó. Eddig minden telefonomom ilyen volt kezdve az alcatel ot995, one x, nexus,. 4x hd telókig és nagyon jók voltak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Egy 20. évfordulós csodaegér fortyog a Razer üstjében
- Anime filmek és sorozatok
- Milyen hangkártyát vegyek?
- Nézzük élőben a The Game Awards 2025-öt!
- Xbox Series X|S
- PlayStation 5
- RAM topik
- Ingyen és modern rendszerekre szánva tér vissza az Unreal Tournament 2004
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- Xiaomi 13T Magánszemélytől Garanciával
- iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite megkímélt állapotban eladó!
- Utolsó darabok ezen az áron! - ÚJ, bontatlan iPhone 17 AIR 256GB AZONNAL! - Space Black
- Samsung Galaxy A56 8/128 GB szürke garanciával
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3910
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest