Új hozzászólás Aktív témák
-
csubuka
addikt
Köszönöm a részletes leírást
Elhiszem, hogy jó kis gép ez, én is azért buktam rá, plusz mert 120 dolcsiért jó lett volna... a kis apróságok meg beleférnek. Az Y300 nem igényes, full low-budget jellegű az egész, ott a DE működik-nek van a hangsúly, teszi a dolgát
Utoljára igényes telóm a C902 volt (az is ott hever a fiókban már sok-sok éve... (de azt tudtam addig használni kényelmesen amíg el nem kezdett szétmállani nagyjából a kezemben, volt benne anyag, ha ilyen szófordulattal kellene élni
), de szerintem ilyen drágább cuccokról idővel leáll az ember mert nem lesz attól elégedettebb... Vennék egy iPhone-t holnap "bölcsen, mert az az igazi telefon" csak szégyenszemre kidobnék egy rakat pénzt tökfeleslegesen az ablakon a semmiért voltaképp. Remélem tényleg lesz még akciós a Hongmi, kicsit a panda már megint felzaklatott, nagy kópék... sokszor csinálják én meg bedőlök az akcióiknak, volt már, hogy le is csaptam és egy hét múlva kapom a mailt hogy refund mert hoppá még sincs...
-
csubuka
addikt
válasz
Viktor0610 #2350 üzenetére
Lecsúsztam róla... pedig jó lett volna, nagyon rafkósak a pandások, gondolom volt egy akciós készülék... mondjuk azt nem értem, hogy a belforgalmi "százpár" dollár körüli ár miért lesz ilyen magas mire eljut egy mezei kereskedőhöz... 50 ezret már nem ér egy 3G mentes készülék semmiképp sem, főleg, hogy még áfa is ficcen majd rá... Plusz igyekszem magam tartani a szumma 40 ezres évek óta fennálló korlátomhoz mobilbeszerzésnél
(Ezt sajnos nem tudom inflációval korrigálni, mert a megélhetéshez rendelkezésre álló összegem sem korrigálódik oly mértékben, plusz nem is akarom emelni...)
Régebben már volt hogy paypalon meg is kapták a pandások a pénzt utólag meg mégsem volt nekik annyiért... kópék nagyon, meg rám akartak valami szemetet tuszkolni.
-
csubuka
addikt
válasz
hevizms #2347 üzenetére
Köszönöm! Jobban belegondolva tényleg mindenhol van wifi, ahol meg nem ott max megosztja valaki a közelemben
Eddig megvoltam e nélkül... sőt ha végre lenne egy megfelelően gyors telóm, ami kis intézkedéseimhez elég le nem cserélném semmi kincsért... az Y300-ban egyedül a memória szűk keresztmetszet nem tetszett meg hogy vastag és nem jön be a dizájnja és alja a hátlapja... amúgy kb elég a felhasználásomra, csak lehetne gyorsabb, nem játszom soha... össze vissza emailezek, olvasgatok, teli van fotókkal, böngészgetek...
http://www.pandawill.com/xiaomi-hongmi-smartphone-mtk6589t-quad-core-1gb-4gb-ips-hd-screen-47-inch-otg-white-p81344.html
Abban tudnátok segíteni, hogy ez vajon meddig érvényes akció vagy van-e még?
De akkor az kijelenthető, hogyha nem kell wifi akkor ez a legkóserebb ajánlat? Jó a minősége összeszerelésre?
-
csubuka
addikt
válasz
Viktor0610 #2343 üzenetére
Ejj... rosszkor kapcsoltam akkor... mégsem olyan akciós a 120 dolcsi? Igazándiból kiszámíthatatlan, hogy lesz-e szükségem 3G-re vagy sem... ha valaha el akarom adni, akkor ez gond lesz, de ha jó gép és mindenkinek bevált, akkor az várhat sokat (most a "kiutalt" Y300-at már egy éve nyüstölöm és egész bejött, csak az 512mb ram nem szimpi benne meg a vastag dizájn)
-
csubuka
addikt
válasz
Sanyesz. #2340 üzenetére
Előbb utóbb sajnos lehet kelleni fog a jelen fejlődő követelményeit nézve
Ám akkor meg az eladásnál leszek bajban nem? Van aki bepróbálta így? Ha 3G kell akkor mi a jónak minősített most? (A dizájn tetszik nekem nagyon... ugyanúgy bejött a jiayu 3gs pl...)
Basszus egy százassal drágább a WCDMA-s... mndjuk egyhamar úgyse adom le a tíz éve használt bevált dominós sim-emet (és nem leszek előfizus, úgyis wifizónában vagyok mindig vagy valaki megosztja akinek épp korlátlan mobilnetje van
)
-
csubuka
addikt
Sziasztok!
120 dolcsiért van a pandán... megéri a jelen kínálatban is? Ez az európai 3G mentes verzió...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- iPhone topik
- Ingatlanos topic!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Cisco vizsgák (CCNA, CCNP, CCIE)
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Tálaljuk a februári hardverlevest
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G - 8/256 - Media Markt garancia
- BONTATLAN Új Iphone 15 PRO MAX 256-512GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- Iphone 14 PRO 128 GB 88% akksi
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- AKCIÓ! Acer Predator Triton Neo 16 15 notebook - Ultra 9 185H 32GB RAM 2TB SSD RTX 4070 WIN11
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G731GU Gamer Noti! I7 9750H / GTX 1660TI / 16GB D4 / 512 SSD
- Csere-Beszámítás! Xbox One X 1TB Játékkonzol Olvass! Model 1787
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest