Hirdetés
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nokia 6700 classic - folytassa, Nokia!
- Minimális változásokat hozhat a Google Pixel 10a
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Új hozzászólás Aktív témák
-
SSlyTR
senior tag
válasz
Dominó85
üzenetére
Valóban más telefonnak tűnik tokban mint nélküle. Néha csak azét levettem úgy is kézben legyen, mert zavart a vaskossága és a hatalmas pereme. Bár védeni semmi se véd jobban.
AZ meg, hogy 10 ből 9 ember áradozik a nilkinről, csak én vártam többet, az nem jelent semmit. A maradék 9 ember próbálta a másik tokot? Nem? Naugye!
Ha csak azt a tokot rendeltem volna és nem tudnám,hogy létezik másmilyen, biztos én is magasztalnám az egekig. De jött egy másik tok is vele, ami jobban bejön. Ennyi a történet.
Plusz nem is vagyunk egyformák, mindenkinek más tetszik. Lehet a többieknek meg az nem tetszenek, ami nekem. Ha nem így lenne, mindenki ugyanolyan ruhában, cipőben, kocsival, telefonnal járkálna és ugyanaz lenne a munkája, hobbija. És ez így van rendben.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ Lenovo ThinkPad T16 Gen 4 - 16" WUXGA - Ultra 7 255U - 32GB - 1TB SSD - Win11 - 3 év garancia
- Apple iPhone 13 / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:100%
- Samsung Galaxy Z Flip 5 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP Elitebook 8570P - i5-3340M I 8GB I 500GB HDD I DisplayPort I 15,6" HD I Garancia!
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest