Új hozzászólás Aktív témák
-
SSlyTR
senior tag
válasz
hevizms #2361 üzenetére
tegnap reggel melóban vettem észre, hogy 22%on van az akku, és nem volt töltőm. Valamiért nem is kértem. Amikor este/késődélután hazaértem 14%-on volt.
De az igaz, hogy ez használatfüggő. Én nem játszok vele. Nem nyomkodom egész nap (azért dolgozni is kell). De mail-t, fb-ot és skype-ot jelzi, ha villog a led ránézek. Még pár programot használok. És ennyi. (és persze telefonálok vele)Szerintem jól használja az akksiját, de akkor ez csak nálam van. Most hétvégén lesz olyan, hogy sokat fogom nyomkodni, majd meglátom milyen lesz.
egyébként érdemes bezárogatni a programokat, mert ha háttérben futnak, tudnak csácsogni
Új hozzászólás Aktív témák
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Opel topik
- Elemlámpa, zseblámpa
- Battlefield 6
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- iPhone topik
- Gurulunk, WAZE?!
- GeForce RTX 5060: Ezt kapjuk 150 ezerért
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S25 / FE / 25 Ultra / S25 Edge / Flip 7 - 256GB / 512GB - Bontatlan - 2/3 év gari
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Phone 9 Pro 16GB/512GB telefon garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Xiaomi 15 Ultra 5G 16GB / 512GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- Honor Magic7 Pro 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 11 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Intel Core i5-9500 / i5-9500T / i7-8700 / i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, 95% Akkumulátor,MS2148
- Samsung Galaxy A21s 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest