Hirdetés
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
csubuka
addikt
Köszönöm a részletes leírást
Elhiszem, hogy jó kis gép ez, én is azért buktam rá, plusz mert 120 dolcsiért jó lett volna... a kis apróságok meg beleférnek. Az Y300 nem igényes, full low-budget jellegű az egész, ott a DE működik-nek van a hangsúly, teszi a dolgát
Utoljára igényes telóm a C902 volt (az is ott hever a fiókban már sok-sok éve... (de azt tudtam addig használni kényelmesen amíg el nem kezdett szétmállani nagyjából a kezemben, volt benne anyag, ha ilyen szófordulattal kellene élni
), de szerintem ilyen drágább cuccokról idővel leáll az ember mert nem lesz attól elégedettebb... Vennék egy iPhone-t holnap "bölcsen, mert az az igazi telefon" csak szégyenszemre kidobnék egy rakat pénzt tökfeleslegesen az ablakon a semmiért voltaképp. Remélem tényleg lesz még akciós a Hongmi, kicsit a panda már megint felzaklatott, nagy kópék... sokszor csinálják én meg bedőlök az akcióiknak, volt már, hogy le is csaptam és egy hét múlva kapom a mailt hogy refund mert hoppá még sincs...
Új hozzászólás Aktív témák
- Thinkpad L13 Yoga i5-10210U 16GB 1000GB 13.3", Touch gyári magyar világítós bill 360 Gar.: 1év
- iKing.Hu - Nubia Z70 Ultra 5G Black Teljes kijelzős zászlóshajó, AI-erejű teljesítmény
- LG 48B4 - 48" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Keresek Xbox Series S / Series X / Playstation 5 konzolokat
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Elhiszem, hogy jó kis gép ez, én is azért buktam rá, plusz mert 120 dolcsiért jó lett volna... a kis apróságok meg beleférnek. Az Y300 nem igényes, full low-budget jellegű az egész, ott a DE működik-nek van a hangsúly, teszi a dolgát
Utoljára igényes telóm a C902 volt (az is ott hever a fiókban már sok-sok éve... (de azt tudtam addig használni kényelmesen amíg el nem kezdett szétmállani nagyjából a kezemben, volt benne anyag, ha ilyen szófordulattal kellene élni