- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
Új hozzászólás Aktív témák
-
vitezlejszlo
őstag
válasz
hevizms #2516 üzenetére
Azért kérik, mert az eladó kamu értéket ír rá értéknek, és szeretnék tudni (a vámosok) a valós elutalt összeget, ezért szoktak paypal utalási adatokat kérni (képernyőkép PDF-be lementve is tökéletes). Azért dolgoznak előre, hogy mire ideér a csomag meglegyen minden papírjuk, és had haladjon a vámolás.
l
-
-
Dominó85
addikt
-
Laza...
addikt
-
-
Dominó85
addikt
válasz
hevizms #2417 üzenetére
For Xiaomi Hongmi Phone Free Shipping Anti-Glare matte/clear Screen Protector without Retail Package
100% Brand new and good quality.
Perfect compatible for your phone.
Light weight and durable.
Protects your phone's LCD screen against dusts and scratches.
Professional suppler and fast delivery.
The more you buy, the better price we can negotiate.
Offering you professional and patient service.Mivel kegyetlenül olcsó volt, nem tudom ezekkel az infókkal mennyire vagyunk beljebb. Azért lőttem be ezt az árat, mert 2-500 forintokért semmi kedvem postára rohangászni. Na meg ha nem is Xiaomi minőség, akkor is 3-4db csak kitart 1-2 évig. De persze csökkenthetem az árat, csak akkor rajtam ne maradjon, mivel én híresen vigyázok a telefonjaimra. És az 50x cserét maga a telefon se élné meg.
50db fólia + 50db törlő kendőcske van
-
SSlyTR
senior tag
válasz
hevizms #2361 üzenetére
tegnap reggel melóban vettem észre, hogy 22%on van az akku, és nem volt töltőm. Valamiért nem is kértem. Amikor este/késődélután hazaértem 14%-on volt.
De az igaz, hogy ez használatfüggő. Én nem játszok vele. Nem nyomkodom egész nap (azért dolgozni is kell). De mail-t, fb-ot és skype-ot jelzi, ha villog a led ránézek. Még pár programot használok. És ennyi. (és persze telefonálok vele)Szerintem jól használja az akksiját, de akkor ez csak nálam van. Most hétvégén lesz olyan, hogy sokat fogom nyomkodni, majd meglátom milyen lesz.
egyébként érdemes bezárogatni a programokat, mert ha háttérben futnak, tudnak csácsogni
-
csubuka
addikt
válasz
hevizms #2347 üzenetére
Köszönöm! Jobban belegondolva tényleg mindenhol van wifi, ahol meg nem ott max megosztja valaki a közelemben
Eddig megvoltam e nélkül... sőt ha végre lenne egy megfelelően gyors telóm, ami kis intézkedéseimhez elég le nem cserélném semmi kincsért... az Y300-ban egyedül a memória szűk keresztmetszet nem tetszett meg hogy vastag és nem jön be a dizájnja és alja a hátlapja... amúgy kb elég a felhasználásomra, csak lehetne gyorsabb, nem játszom soha... össze vissza emailezek, olvasgatok, teli van fotókkal, böngészgetek...
http://www.pandawill.com/xiaomi-hongmi-smartphone-mtk6589t-quad-core-1gb-4gb-ips-hd-screen-47-inch-otg-white-p81344.html
Abban tudnátok segíteni, hogy ez vajon meddig érvényes akció vagy van-e még?
De akkor az kijelenthető, hogyha nem kell wifi akkor ez a legkóserebb ajánlat? Jó a minősége összeszerelésre?
-
válasz
hevizms #2303 üzenetére
A link szerint csináltam (ahogy a vásárlás után először is), csak pont az volt a gond, hogy lefutott, de nem történt semmi.
Egy dolog volt más, most csináltam egy cache törlést is (nem wipe) a gyári recoveryben. Ez látszólag nem futott végig, utána még is sikerült a TWPR-telepítés. -
-
Sanyesz.
őstag
válasz
hevizms #2109 üzenetére
Itt valami tényleg nem stimmel
. A THL T100s-t este feltöltve, de ki nem kapcsolva, reggel hétkor ugyanúgy 100%-on áll. (Két kártya, 3G bekapcsolva). A G3 is olyan 2-4%-ot szokott merülni egy éjszaka alatt.
Nem szívja valami app a te akkudat? A THL-re telepített ButtonLED pl, ha van mit jelezni, elég szépen viszi az akkut. -
-
Sanyesz.
őstag
válasz
hevizms #1896 üzenetére
Nem szomorkodok, inkább csodálkozok az érdektelenségen. Én most már deficites áron árulom, csak vigye valaki, ne legyen rá gondom. Röhej, de a THL T100s-ből (kb. 80.000 Ft) egy nap kettőt is el tudtam volna adni, ez a Hongmi pedig - somogyiasan szólva - "kutyának sem kell".
Mondjuk előbb kellett volna meggondolnom, hogy nekem inkább a THL kell és meg sem kellett volna rendelni a Hongmit.A G3-at 25 ezerért árultam itt. Karcmentes, újszerű állapotban. Talán kettő érdeklődő volt. A Vaterán ment el 26.500 Ft + postáért. Ki érti ezt.
-
Sanyesz.
őstag
válasz
hevizms #1834 üzenetére
Én az Auchanban vettem a múlt héten egyet (valami "drein"). Igaz, hogy nekem a THL T100s-hez kellett, de gondolom, ez a Hongmihoz is jó. Potom 1.190 Ft volt.
Ma Veszprémben jártam kézimeccsen, előtte a Plázában nézelődtünk. Az ottani mobilos boltban is voltak ilyen méretű tokok 1.990 és 2.990 Ft áron. Majdnem vettem még egyet, de már érkezik egy ebay-ről is. -
BSOD
senior tag
válasz
hevizms #1829 üzenetére
A helyzet az, hogy a defy+ ból sem sikerült ennyi "készenlétet" kicsikarnom.
Nagyon elégedett vagyok az energiagazdálkodással. A dologhoz hozzátartozik, hogy a használatnak viszont "ára" van. Mihelyst a proci felpörög, a kijelző világítás bekapcsol szipkázza az akkut. Ezzel nem lehet mit tenni, ha használva van tölteni is kell.
-
-
-
Laza...
addikt
válasz
hevizms #1728 üzenetére
Megoldódott a mizéria, a kábel volt xar. Érdekes módon egy másik kábellel normális idő alatt feltöltött, sőt, a másolási sebesség az 1MB/s-ról felment 15-20MB/s-ig, ami már teljesen korrekt. Egy fos kábel mekkora galibát tudott csinálni
Én is feltettem ezt a romot, életemben először csinálva ilyesmit, simán pár perc alatt összejött
-
Sanyesz.
őstag
válasz
hevizms #1624 üzenetére
Én TC-vel cseréltem le a kamera apk-t.
Töröltem a r/w jogokat, aztán felülírtam az új apk-val. Visszaállítottam a jogokat, végül újra indítottam a telefont. Regisztrálta magának, hogy alkalmazást kapott és kész.
Sem Root Explorerre, sem ES file explorerre nem volt szükség. -
vegyszer
addikt
válasz
hevizms #1616 üzenetére
Igen. Én is ezt tettem. Ahogy azt a #1610 posztban is írtam.
A zippet kibontva az abban a system/app mappába lévő camera.apk appot kell a futó rendszered /system/app mappájába másolni (az eredetit előtte mentsd ki máshová). És ott a fájlnak az rw-r--r-- jogokat kell megadni neki ES File Explorer / Root Explorer, stb segedelmével. -
-
-
-
Sanyesz.
őstag
válasz
hevizms #1504 üzenetére
Nekem is új volt ez az oldal, pedig már majdnem megegyeztünk a kollégával az én eladó Hongmi-mról.
Mindenesetre tényleg érdekes, hogyan tudja ennyiért adni úgy, hogy árrés is van rajta és feltételezzük, hogy nem kamionról leesett áruról van szó. Ha azt vesszük, hogy a Hongmi kínai átlagára most már olyan 200-210$, az árfolyam sem éppen kedvező, továbbá hozzákalkuláljuk az ÁFÁ-t, akkor még többre is jön ki, mint az itteni ár.
Lehet, hogy berendelt egy raklappal? Bár az már kereskedelmi mennyiség és VÁM is van rá.
(Csak egy példa: 210$*230=48.300 Ft + 13.041 Ft ÁFA, az összesen 61.341 Ft.)
A garanciát ugye ő is Kínába visszaküldve intézi, ha jól láttam. -
-
Sanyesz.
őstag
válasz
hevizms #1442 üzenetére
Érdekes, mert ami nekem jött, abban van magyar nyelv (MIUI v4). Mondjuk elég hiányos, legalábbis, ami az én elvárásaimat illeti. A készülék eredeti, CpuZ, Antutu és Mobil nagybácsi szerint is a megfelelő paraméterekkel rendelkezik.
De közben megjött a THL T100s is, így a Hongmitól megválok.
-
vadkörte
addikt
válasz
hevizms #1438 üzenetére
Ha tuti Xiaomi, Kínából jön és nem kókányoltak bele a boltban, akkor 99,99%-ban garantált, hogy nincs rajt GApps, (Google cuccai) mivel a Google és a filozófiája a ferde vágású szemek országában - legfőképp a politikai felsővezetés köreiben - annyira nem népszerű.
Keress rá a készüléken lévő Android verziószámának megfelelő MIUI-s GApps-ra (nekem, portolt MIUI-val Huawei G700-on nem kellett a MIUI-s GApps, a sima is megfelelt, sőt a MIUI-s és a mezei GApps-t összahasonlítva bit-re egyformák voltak)
A letöltött GApps-t másold egy mSD-re majd a telefont Recovery-ben el-/újraindítva az Install zip from SD card opcióval telepítsd. Ez után már lesz Play Store.Ha stock, vagy stock közeli android-ról jössz a MIUI-ra akkor nagyon fura, sőt, kicsit (nagyon) nyakatekert.
Én Huawei féle EmotionUI-ról váltottam portolt MIUI-ra és kb. 1-2 nap alatt teljesen kiismertem a kis lelkét (úgy, hogy ez hála a jó égnek nem is magyar...)
Az elmúlt egy hónapban annyira megszoktam, hogy erősen kétlem, hogy visszacserélem EmUI-ra. Sőt. Sanszos, hogy a G700 után valami (komolyabb) Xioami-m lesz. -
m4csk4fogo
tag
válasz
hevizms #1438 üzenetére
Bár az MTKDroidtools-os mentés nem sikerült sajnos, de a német miui oldalon találtam egy halandóknak készült leírást twrp és rom telepítés témakörében.
Így került rá twrp és ultimate rom a már korábban linkelt oldalakról.A kínaival nem sikerült megbarátkoznom
-
vegyszer
addikt
válasz
hevizms #1329 üzenetére
Nem a stabilitás a kérdés. Ha megy, teszi mindkét recovery a dolgát. Az s hiba, hogy minden bizonnyal volt egy nem publikált telefon hardver revízió váltás. Emiatt ez az új ROM-okban ez le van követve. De ez azt jelenti, hogy A rendszer lelke, a kernel is frissült. Amit észre sem veszünk, hogy mi változott, míg minden rendben van. Mikor nincs rendben, na az látszik. Ez jelen esetben pontosan úgy mutatkozik meg, mint a Lenovo A820 esetén. Szétesett kép. A TWRP recovery-ből ott a S135 kernel részt tartalmazó az utolsó, S150 romot is szépen vitte. Itt is ilyen lehet.
Bevallom, nekem a root jogosultság kierőszakolására nem is volt szükség, mert a v1 úgy jött. Erre ment a Mobileuncle tools, és a TWRP 2.5.
Ezt követően lestedtem a full v5 romot, wipe data, cash, .androidsecure, install, ott előbb a teljes miuiandroid_multi_HM2013023_WCDMA_JHBCNAL5.0_jb-4.2.zip, majd közvetlenül utána a UPDATE-SuperSU-v1.91.zip, és a miuiandroid_gapps-4.2.2-small_signed-8012.zipÍgy egy rootolt, v5-tel állok szemben. És köszönöm szépen, tetszik.
Mivel recovery-t nem szeretek inkább cserélni, nem rakom fel a CWM recovery-t, hogy ott a kép szét esik-e.
-
Sanyesz.
őstag
válasz
hevizms #1326 üzenetére
Nekem holnap hozza a futár. Már letöltöttem egy korábban linkelt oldalról pár dolgot. Ezek hatályban vannak most is?
Nekem is zavaros a kép... -
vadkörte
addikt
válasz
hevizms #1298 üzenetére
Úgy tudom mindent röntgeneznek. Ha gyanús, bekérik a papírokat, ha az ár és a kifizetett összeg több, mint a limit, sarcolnak.
A telefonom dobozára cardreader volt írva (igaz SG-s volt, tehát veszélyeztetett faj) oszt fizettem. Mondjuk elég ritka a ~17 x 8 x 1cm-es kártyaolvasó... -
SSlyTR
senior tag
válasz
hevizms #1274 üzenetére
ha átengedik, akkor tökmind1 milyen alakú, azért raktam oda a dátumokat, hogy látni lehessen mennyi ideig ülnek rajta, ha nem találják bűnösnek
nem tudom hogyan működik az eljárásuk, lehet több körben mennek át a műszaki cuccokon, lehet van méret szerinti ellenőrzés is. Hallani lehet most, hogy 5-10 nap alatt ideérnek a HK-posttal a kicsi vackok (kábel, tok, stb)
-
vadkörte
addikt
válasz
hevizms #1113 üzenetére
Hali emberek.
Nem Hongni, de kína és MIUI.Október végén rendeltem csájnából - Minideal-től - egy Huawei G700-at. SG-vel jött, szingapúrban dekkolt vagy 1,5 hétig (gondolom az akkumizéria miatt) majd a magos hivatalban még 10 napot. November 21-én vettem át, némi baksis befizetése után. Mindegy belekalkuláltam.
Imádtam már a gyári ROM-ot is, de nem hagyott békén a kisördög. Lekaptam a legutolsó - 3.12.22 - portolt MIUI-t és egy nagy levegő (megy egy MTKDroidTools-os mentés) után feltelepítettem.
Lehet ez volt életem egyik legjobb döntése. Kezes, gyors, nem eszi a ménküt, igaz a RAM-ot szeresse. A 2GB-ból a gyári ROM-mal általában 750-800MB-ot evett meg, ezzel 800-900MB-ot, ha sokat használom az 1,2GB is összejön. De így sem lassul be és nem is merül jobban.
(Annyira megtetszett a MIUI, hogy könnyen lehet, ha a távoli jövőben) G700 megadja magát a következő telefonom egy Xiaomi lesz.)Az OFF után. Személy szerint én örülnék egy minél részletesebb Hongmi cikknek. Meg végre jó lenne egy részletes magyar MIUI bemutató.
-
mclane_
aktív tag
válasz
hevizms #1107 üzenetére
Kezdetekben a minidealtől nekem is itt volt 6-7munkanap alatt, csak aztán mikor elkezdték vámolgatni, dobtam őket. Nekem spemallal nem volt gondom(ibuygou-val sem), hamar itt volt, kano mérgelődött neki csúsztak a feladással. Én úgy vagyok vele, hogy kínából jön, minimális kontroll alatt, ha ideér 2 hét alatt az is jó
Negetív példa a fostos merimobiles....1 hónap alatt, állandó időhúzással ért ide a teló, a pluszban rendelt szilikon tok nélkül, aztán még a paypal dispute miatt háborognak..Szóval ki kell fogni a megfelelő boltot.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Opel topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Filmvilág
- Kivégzi a Firewire-t az új macOS verzió?
- Milyen videókártyát?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Kingmax 1x2GB DDR3-1333 RAM
- AKCIÓ! "ÚJ" Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged