- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Három Pixel 9 jött Magyarországra
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
impalaman #13277 üzenetére
Hát ez gáz :S
Pedig nagyon érdekelne, hogy mégis mennyit dobna a teljesítményen mondjuk egy swap támogatás vagy neadjisten össze tudnának tákolni egy Froyot.
Más: Amikor megláttam hogy a processzor 528MHz-en ketyeg és 192 MB RAM jut mellé, eszembe nem jutott volna, hogy akadozni fog rajta a divX (yxplayer, rockplayer) ennyire túlbecsültem volna a hardvert, vagy mi lehet az oka?
-
akos727
senior tag
válasz
impalaman #13212 üzenetére
Nem tudom kipróbálni sajnos, nem vagyok előfizetve.
Gloob: Impalaman javításával megoldódott az, hogy nem hall a másik (a vanilla romnál), viszont az emelkedő csengőhang megint előjött, ahogy impalaman mondta is.
Valaki segítsen, sehol nem találom az end button behaviourt a telefonban, és mindíg elalszik mikor a piros gombot nyomom meg.
-
impalaman
aktív tag
válasz
impalaman #13208 üzenetére
A Paul féle Phone.apk nem működik ezen a rendszeren, nyilván van valami függősége amit ez nem elégít ki. Mindegy a lényeg annyi, hogy az előb linkelt Phone.apk-val megy a hang és a mobilnet is.
Az a legnagyobb baj, hogy fogalmam sincs mi lehet a baja annak a Phone.apk-nak amivel nem jelentkezik az emelkedő csengőhang bug.
-
Gloob
addikt
válasz
impalaman #13206 üzenetére
Köszi
Viszont lehet hogy most hülyeséget fogok írni, de megnéztem egy system monitorral és azt vettem észre, hogy most a rendszerben nem fut a PHONE, helyette a DIALER fut. Ha jól emlékszem mindig ment a PHONE, nem is lehetett lelőni mert akkor újra kérte a PIN kódot. Most a dialer teszi ezt. Lehet valami összefüggés esetleg vagy hülyeség? -
Gloob
addikt
válasz
impalaman #13204 üzenetére
Szia
Én is flasheltem, viszont engem sem hallanak így, viszont mint már beszéltünk róla engem is zavar az emelkedő csengetés. De most hirtelenjében mit lehet tenni? Hogyan lehetne visszarakni a régi phone.apk-t addig amíg nem oldódik meg a probléma? Említetem Neked akkor, ha emlékeim nem csalnak a Paul féle rommal minha jó lett volna a csengetés is, és hallottak is. -
llaszlo
veterán
válasz
impalaman #13171 üzenetére
Setup Wizard when you first use your phone. (If you delete this and then wipe your phone, you will need to do a complete re-install.)
Ez mit jelent pontosan? Ha törlöm a setup wizard-ot akkor is be tudok mindent állítani a telefonon, csak utólag. Engem úgyis zavar az ott az elején.
Ez hasznos igaz a legtöbbet már tudtam.
Egyszer csináltam egy ROM-ot Launcher nélkül, kifelejtettem. Fekete képernyő és notibar fogadott.
A maps-et is lehet törölni csak a többi tartozékát is kell.
-
llaszlo
veterán
válasz
impalaman #13109 üzenetére
Ennyire nem néztem meg. Mert én nem használom. Amúgy nem hinném, hogy az SD sokat lassítana az appok indításán. Pl ADW 1MB, a kártya olvasási sebessége 40-50MB/sec, tehát 1/40-ed sec (0.025 sec) alatt beolvassa.
Ha jól látom akkor az 1.2 Tre és az 1.31 között szinte semmi különbség nincs. Max annyi, hogy a system partíció kisebb. Ezek szerint nincs értelme lecserélni az 1.2Tre-t 1.31-re.
Valaki leírná, hogy az 1.31-ben milyen kernel található pontosan? Beállítások - Telefon névjegye -
llaszlo
veterán
válasz
impalaman #13094 üzenetére
Nem elég csak frameworköt cserélni?
Milyen érdekes én azzal foglalkozom, hogy minél jobban nézzen ki a telefon, te meg ezzel szemben "lebutítod"
Már kicsit kezd tele lenni a tököm ezzel az állandó ROM cserével. Mindenre használható ez a telefon csak telefonnak nem. Ez egyre sz@rabb.
-
-
llaszlo
veterán
válasz
impalaman #12977 üzenetére
Nézd meg a ROM install scriptjét ott van benne, hogy a ROM-ban lévő appokat felteszi a /data/app-ba (majd az SD-re a2sd-vel mivel ott van az app mappa). Tehát ha minden appot bele tudnék tenni a ROM-ba akkor mindig fullra telepített telót kapnék. Ez így majdnem ugyanaz. Csupán a telefon fizikai memóriája miatt nem lehet feltenni egyszerre, mivel először oda akarja felmásolni az összes appot és nem fér el rajta.
-
llaszlo
veterán
válasz
impalaman #12974 üzenetére
Én nem szoktam wipeolni az appokat, mert rohadt sok idő vissza rakni mindet. Csak simán felteszem a ROM-ot. Eddig egyszer lett bootloop a vége. De ha mégis bootloop van akkor meg wipe és felteszem előbb a ROM-ot aztán minden appot felmásolok az ext-re. Ez ugyanaz, mintha a ROM /data/app mappájába raknád az appokat. Egyszer megpróbáltam ezt, de túl nagy lett a mérete és nem lehetett flashelni.
Néhány appot újra kell telepíteni, mert nem működik. Pl a Better teminalt. -
akos727
senior tag
válasz
impalaman #12965 üzenetére
De ha pl új romot teszek fel, elindítom, és ugye nincs ext-m akkor az elkezd a telefonmemoriaba menteni mindent. Létrehozom az ext-t. Ha beírom terminalba az su majd a ap2sd chachesd szöveget akkor mindent áttesz?
Idáig mindíg új rom feltétele előtt hoztam létre a partíciót ezért kérdezem.
-
Gloob
addikt
válasz
impalaman #12837 üzenetére
Szia
Köszi. Találtam egy app-ot a linkelt topikban, a marketről tölthető. Increasing ring a neve. Beállítható, hogy 1 sec múlva elkezd erősödni a csengetés, és nem 4-5 sec múlva, mint alapesetben. Igaz nem szünteti meg a problémát tökéletesen, de áthidaló megoldásként használható. Ha téged is zavar a dolog, akkor javaslom kipróbálásra. Másnak is akit ez a dolog zavar. Láttam a topikban vagyunk egypáran. -
Gloob
addikt
válasz
impalaman #12822 üzenetére
Szia
Kár hogy nincs rá megoldás mert tényleg nagyon zavar a dolog. Viszont ha emlékeim nem csalnak, amikor még a Paul féle rom volt fent, akkor nem volt ilyen probléma. Ott a build.prop-ban nem volt semmilyen bejegyzés. Esetleg ez neked segíthet a probléma megoldásában. Persze ott a kernel is más volt talán
Az ezzel foglalkozó fórumot belinkelnéd?. -
manrick
tag
válasz
impalaman #12644 üzenetére
Feltettem az alapot, és ezzel működött. Utána gond nélkül tudtam frissíteni a legújabb verzióra a roadsync-et.
Köszi!
Totyasrác, engem azért zavar a folyamatos hibaüzenet
, így inkább maradok a roadsyncnél. Mondjuk az érdekes, hogy ha google fiókot állítok be és oda érkezik e-mail akkor nem jön a hibaüzenet.
-
Mattheo
tag
válasz
impalaman #12556 üzenetére
impalaman, KÖSZÖNÖM SZÉPEN!!!
alap Vanilla style, pont az van benne ami (nekem-mert tudom ez relatív, ki mit használ) kell, gyors, eddig nincs FC, szal gratulálok.
ezt pillanatnyilag nehéz is lenne túlszárnyalni, nem csodálom h pihenni is akarsz picit, mert ontottad a ROM-okat. erre á lehet pihenni, így jó.
talán annyit tudnál hozzátenni, hogy felteszel pár up-ot, ami átírja a Home-ot, de ezt is megteheti mindenki aki akarja..ps:tesztelem ezerrel, az a fajta vagyok a feszegeti a határokat, ha hibát találnék szólok!
-
-
pitterr
tag
válasz
impalaman #12339 üzenetére
Most teszteltem, feltettem egy 1 megás appot és persze 1 megával csökkent a belső memória, tehát nekem nem működik ez a rohadt a2sd hiába mondja azt a terminál, h igen.
Már 1 órája a modacot bújom és ahogy látom nem egyedi a probléma, de még nem sikerült ott megoldást találnom.
Viszont azt nem tudod véletlenül, hogyha tegyük fel egyszer mégis csak működne és a dalvikot is áttenném, akkor újraindítás után mindig kell wipeolni még a dalvik miatt?
-
pitterr
tag
-
Szigi90
csendes tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával l
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB fekete, szép állapotban
- iPhone 15 Pro 128GB Független Karcmentes/1-3 hónap gar./Akku 87%/p4355
- iPhone 11 Pro 64GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4354
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- ÖRÖK GARANCIÁVAL - OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - LicencAruhaz.hu
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest