Új hozzászólás Aktív témák
-
manrick
tag
válasz
CoolBoy323 #16112 üzenetére
Nem vártam, hogy ez a kis szójáték ilyen port kavar
Mindenesetre a félreértések elkerülése érdekében leírom, hogy T-Mobile-ra gondoltam.
-
manrick
tag
Sziasztok,
Egyik kollégám szólt, hogy nézzek rá a trémobil weboldalára, mintha lenne a pulse-hoz frissítés. Megnéztem a site-ot, tény hogy máshogy néz ki, mint amikor utoljára láttam, de semmi értelmes infót nem láttam ott.
Tud erről valaki valamit?
Túl jól működik most a telefonom ahhoz, hogy próbálkozzak.
Üdv,
Manrick -
manrick
tag
válasz
impalaman #12644 üzenetére
Feltettem az alapot, és ezzel működött. Utána gond nélkül tudtam frissíteni a legújabb verzióra a roadsync-et.
Köszi!
Totyasrác, engem azért zavar a folyamatos hibaüzenet
, így inkább maradok a roadsyncnél. Mondjuk az érdekes, hogy ha google fiókot állítok be és oda érkezik e-mail akkor nem jön a hibaüzenet.
-
manrick
tag
Sziasztok,
Nagy sokára rászánta magam, hogy felteszek egy custom romot. Mivel én használom a roadsync-et (céges levelezés miatt), ezért a letöltött rom-ba belemásoltam az roadsync.apk-t (roadsync_415_huawei_2.0021.apk) szignóztam, feltettem, gond nélkül el is indult a roadsync. Viszont első indításkor meg kell adni a nevet és a mail címet, ami eddig többször is működött, most viszont egy ilyen üzenettel találkoztam:
An error occured while attempting to connect to the internet. Please make sure your APN settings, firewall settings, and application permissions are configured appropriately.Az internettel nincs probléma, tudok netezni, működik a market stb.
Nem jutottam sehogysem előbbre, ezért gondoltam kipróbálom az alap e-mail klienst is, hátha... Beállítottam a levelező szervert (exchange), leszinkronizálta a leveleket. Egészen addig nem is volt gond, amíg nem jött egy levél. Ekkor FC történt. Sikerült kinyomoznom, hogyha kikapcsolom az e-mail értesítés-t akkor nem jelentkezik a probléma, nincs FC. De ugye ezt nem kapcsolhatom ki, mert nem tudom, mikor jön levelem.
Találkozott már valaki a fentiek közül valamelyik problémával? Örülnék ha valaki tudna segíteni mert már szívok vele egy ideje.
Köszi előre is.
-
manrick
tag
válasz
llaszlo #9842 üzenetére
Igazad van llaszlo. Az igazság az, hogy nem éreztem szükségét, hogy leálljak vitázni velük, annyira nem égető, kicsit gyakrabban kell tölteni a 3G miatt, ezzel együtt tudok élni. Mindenesetre figyelem a jelenséget, ha már tudom hogyan lehet reprodukálni, akkor bemegyek és meglátjuk mi lesz.
-
manrick
tag
válasz
llaszlo #9814 üzenetére
Egyszer már visszavittem a telefont emiatt. Tettünk egy próbát a t-pontban, felhívott a srác, de sajnos nem sikerült produkálni akkor éppen a hibát. Azt mondta, hogy így nem küldi el a szervizbe, mert ott is csak ezt tudják tenni. Ha tudok konkrétumot, hogy mikor jelentkezik, akkor menjek vissza. Szóval erről ennyit
-
manrick
tag
Üdv,
Visszaolvastam a hsz-okat, amelyek a 2.1 óta születtek. Nem találtam bejegyzést a problémával kapcsolatban, ha mégis volt sry.
Szóval a régi rommal is volt olyan problémám (úgy tudom nem csak nekem) hogy ha az only 2G network be van kapcsolva, akkor néhány esetben (nem sikerült készakarva reprodukálnom) a másik oldalon fura hangokat hallanak. Olyan hólapátolás szerűt
Azt gondoltam, hogy a 2.1-es rommal megoldódik a probléma, de sajnos továbbra is tapasztalható. Ha a 3G be van kapcsolva, akkor nincs ilyen probléma. Tapasztalta más is (illetve akivel beszélt) ezt a problémát? Mitől lehet ez? Várható, hogy megoldódik valaha?
-
manrick
tag
válasz
bucsupeti #2307 üzenetére
Alapvetően a sample alkalmazást dolgoztam át, és az vele a bajom, hogy ha új projektet hoztam létre vagy akár ezt neveztem át, állandóan elhalt a program a telón. Egyelőre nem jöttem rá, hogy ennek mi az oka. Viszont az nem tetszik, hogy a package neve com.sample.android.softkeyboard. Miután sikerült ezt egy új, saját projektben megcsinálni, felteszem a marketra.
Most vizsgaidőszak, és a melóhelyen év végi hajtás van, így valószínűleg jövőre, hacsak karácsony környékén nem lesz időm megcsinálni...
-
manrick
tag
válasz
llaszlo #2302 üzenetére
Telepítés után a Settings --> Locale & text menü alatt megjelenik egy Keyboard (hun) nevű billentyűzet. Ezt be kell pipálni. Fel fog dobni egy ablakot, amiben figyelmeztet néhány dologra. Elfogadod, ezután egy olyan alkalmazásban ahol használni kell a bill-t a beviteli területen tartod az ujjad, megjelenik egy ablak, "Edit text" --> Input method. Ezalatt ki tudod választani a Keyboard (hun)-t, és tudod használni.
Én nem használok módosított ROM-ot.
-
manrick
tag
Sziasztok,
A múltkori keyboard témájú hozzászólásom óta még alakítottam egy kicsit a billentyűzeten.
Most már a rendes ő és ű betű is bekerült.
Kicsit a szélességén is javítottam, mert azt vettem észre, hogy a jobb szélső betű kicsit kilóg
Akit érdekel, itt a link: [link]Csatolok egy képet is a billentyűzetről (virtual telós kép, amit a fejlesztéshez használtam):
-
manrick
tag
Sziasztok,
Megnézegettem az Android SDK-t, találtam benne egy keyboard samplet. Volt egy szabad órám, így kicsit alakítottam rajta, akit érdekel nézze meg. [link]
Valószínűleg még fogok rajta módosítani, vagy talán csinálok rá egy új projektet, majd meglátom.
Manrick
ui.: Csak késő este leszek megint gépközelben, ha esetleg valakinek lenne hozzászólása a témához.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával l
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB fekete, szép állapotban
- iPhone 15 Pro 128GB Független Karcmentes/1-3 hónap gar./Akku 87%/p4355
- iPhone 11 Pro 64GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4354
- Xbox Ultimate előfizetések
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest