- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Motorola Moto G56 - bátyja árnyékában
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- iPhone topik
- Légies iPhone halvány színei
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
impalaman
aktív tag
válasz
Szigi90 #12298 üzenetére
Van benne fájlkezelő, ahogy sagesz93 kollega is mondta.
Ami a képen van az nem a power control widget, hanem egy olyan widget ami úgy néz ki mint a power control, annyi különbséggel, hogy beállíthatóak a kapcsolók. A neve SwitchPro widget, nem ingyenes app. Az A2SD-nek pedig működnie kell, ha csináltál neki partíciót.
szerk.: hogyha valaki próbálta a ma feltöltött vanilla romomat, akkor írja meg, hogy hogyan teljesít
-
re-d-evil
tag
válasz
Szigi90 #12147 üzenetére
Amúgy én a Bohócos gyorskajáldában szoktam a wifit tesztelni. Olyan még nem volt, hogy ahhoz ne tudott volna csatlakozni és ne hozta volna be a Marketet. Csak ha volt a telóval valami gond.
A frissítést meg neked kell eldöntened. Szerintem az elmúlt 1 hónap írásait visszaolvasva nem nagyon lehet kétséges.
Vannak pc-ről tölthető módszerek is, erre meg csak a fórumtársakat tudnám idézni...
Kereső, kereső, kereső. Olvasás, olvasás, olvasás...Sokat kell bepótolni..
-
re-d-evil
tag
válasz
Szigi90 #12142 üzenetére
"this could be a temporary problem or your sim card may not be provisioned for data services"
Ez az üzenet inkább arra utal, hogy a telefonod a szolgáltatói neten (3G, GPRS, stb, és nem a Wifi!) akar csatlakozni, csak az előfizud nem tartalmazza a csomagot. Nekem amikor csatlakozom wifi-vel egy "open" network-höz, van, hogy kiderül, hogy nem is olyan open. Nem hoz be semmilyen lapot, csak azt, amin közli, hogyan fizess... De ilyen hibaüzit ...
Persze, valóban lehet egy rossz router beállítás is, ezért akar áttérni a mobilnetre és ez nem megy neki...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Gyúrósok ide!
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Linux kezdőknek
- Milyen monitort vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- EAFC 25
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- További aktív témák...
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest