- VoLTE/VoWiFi
- A OnePlus Nord 5 sem sokkal marad le akkuméretben
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- iPhone topik
- Magisk
- Gyűjtögeti a Xiaomi 16 az engedélyeket
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Új hozzászólás Aktív témák
-
Akron99
aktív tag
válasz
llaszlo #4857 üzenetére
"A legtöbb okostelefonon sajnos nincs rendesen használható oprendszer"
Nekem ez csalódást okozott. Korábban két készüléket használtam párhuzamosan. Külön volt egy telefonom és külön egy PDA. Noha a PDA is telefon képes volt. Így praktikus volt (a telefon többet tudott mint a PDA és a PDA többet nyújtott mint a telefon), de utáltam két készüléket magamnál tartani. Bíztam benne, hogy ez megoldódik az Androiddal ...és a Pulse-al.
Az igazság pedig lehet nem odaát, de a valahol a két vélemény között van. Eltérő nézőpontok... -
Jadro
veterán
válasz
llaszlo #4854 üzenetére
Igen és nem.
Amit most használok céges, nem én fizetem. Szóval most lesz mellé egy magán előfizetésem. Havi 1850 ft, amit teljesen lebeszélhetek. Belefér. Persze ez egy "felesleges" előfizetés, de idén lejár asszony hűsége és akár azt vissza is mondhatom. Ennyit nekem megér hogy ennyiért hozzám kerül ez a telefon, ráadásul kamatmentes részletre. Spica-n gondolkodtam dominoban/függetlenül. Jóval beljebb vagyok most hogy nem kell kidobnom cirka 70 rugót.
Ha meg nem jön be valamiért a cucc, el tudom adni a vételár felett és marad az E71. Az előfizetést meg fenntartom. (Vagy elsózom a családban.
)
-
Jadro
veterán
válasz
llaszlo #4852 üzenetére
Webshopban. A készülékakcióknál kiválasztottam, aztán választottam hozzá csomagot. ECO-ra esett a választásom mert az az egyik legolcsóbb havidíjú és nekem az szuper lesz a mostani mellé. Simán elfogadta és a megrendelés összesítésében is ez szerepel. Most választhattam 120 perc ingyen beszélgetést hálózaton belül vagy sms és mms küldés volt a másik opció. A számot viszont elcsesztem ahogy nézem. Kiválasztottam egy egész jót, de szerintem nem azt jelöltem be. Ennél összevisszább szám nem is lehetne.
Mindegy, úgyis csak arra használom majd hogy lebeszéljem róla a havidíjat.
Nekem mindenképpen újat kellett kötnöm. Nem tudom hogy régi meghosszabbításánál is él-e ez az opció. (Webes felületen nem láttam lehetőséget erre.) -> ügyfélszolgálat
-
-
törölt tag
válasz
llaszlo #4813 üzenetére
Izé, winscp is van, google első találat erre (I'm feeling lucky)
De hogy tanuljak is vmit: ahhoz, h egy androidos gépre be tudjak ssh-zni, meg kell bugázni (root, miegymás) mint mondjuk az ifont, amit tudtommal jailbreakelni kell hozzá, v. tisztán gyári állapotban is engedi?
-
mumk
tag
válasz
llaszlo #4780 üzenetére
Ja, erre gondoltam. Hülyén hangzik, de én sokat használom telefonálásra is.
Mivel a céges csomagban sokat beszélünk egymással ingyé, ha ilyenkor nem veszem észre hogy keresnek, hívhatom vissza a fizetősöket...
Aki az 1.8-t használja, azoknak nincs ilyen hibájuk? Mert akkor beruházok én is. -
Totyasrác
tag
-
llaszlo
veterán
válasz
llaszlo #4745 üzenetére
Amit én hiányolok az az, hogy lehetne egy olyan app ami kezeli rendesen az MSN-t, a skype-ot és a gtalk-ot.
Eddig a nimbuzz jött be chatre a legjobban, bár a ebuddy-nak vannak olyan dolgai amik nagyon tetszenek.
A fringnél az nem tetszik, hogy nem különbözteti meg, hogy melyik account milyen típus (msn, skype stb) A nimbuzz az kijelzi ezeket és akár el is különíti. -
Joeker67
aktív tag
válasz
llaszlo #4741 üzenetére
Kipróbáltam több progit is de eddig a Fring utolsó verziója működik a legjobban, egy kis hibája van, hogy elég sokszor kilép és nem vagyok elérhető. (így sűrűbben ránézek).
A nimbuz ebből szempontból jó, viszont ott nem megy a hanghívás, de ha az a fontos, hogy elérjenek, akkor azon szöveges üzenetekkel elérnek.Fura egyébként, hogy a Skype magában nálam nem működik, csak a Fringen keresztül.
Ja és még egy hiba, csak akkor lesz élő egy partner skype-on, a Fringben, ha először Ő hív engem.Kíváncsi lennék a tapasztalatokra, nálad, ill. másnál hogy működik?
-
Indy
tag
válasz
llaszlo #4720 üzenetére
1. Nem tudom. Nekem az a hiba cseppet sem jelentéktelen, hogy a hívó fél nem érti amit mondok, mert időnként nagyon erős a háttérzaj! Az 5.000 forintos SE telefonom (újonnan vett!) különb hangminőséget produkál!
2. Naptári nap!Felőlem kicseréhetik mondjuk a mikrofont, ha az a rossz, bár nem tudom milyen szinten van ehhez a telefonhoz alkatrészutánpótlás. A Pulse-ot megszerettem, nem szeretném más típusra cserélni!
-
Indy
tag
válasz
llaszlo #4694 üzenetére
A hazai szervizelési viszonyokról lesz szó a Radiócaféban
Meglátjuk miként és mikor kapom vissza. A papíron amit adtak, 15 napon belül kötelesek kijavítani a hibát, utána viszont elállhatok a szerződéstől vagy ki kell cserélniük!
-
Indy
tag
-
llaszlo
veterán
válasz
llaszlo #4611 üzenetére
Ma éjszaka "lefagyott" a telóm. Dolphin browserrel neteztem, aztán egyszer csak megmerevedett a kép és semmire sem reagált, a gombokra sem. Egy idő után kikapcsolt a kijelző.
Hívni lehetett kicsöngött, de nem világított a kijelző, meg ssh-n is be tudtam jelentkezni, viszont a prompt nem jelent meg.
Végül az aksi kivétel segített csak.Még szerencse, hogy csak nagyon ritkán van ilyen gondom vagyis ilyen még sosem volt.
Összességében alig van gond a telómmal.
-
Totyasrác
tag
válasz
llaszlo #4503 üzenetére
Mármint az 1.8-ból. Az 1.7-ből kint van a végleges.
A tagsággal egy évig mindenhez hozzáfér az ember, pl. ha Nexus One-t, vagy Hero-t vesz, azoknak a ROMjait is személyre szabhatja (amelyik készülékekhez van "konyha"
)
De foglalkoznak egyéb Androidos (és WinMO) készülékekkel is.Ha nem fizet az ember, akkor is sokmindent letölthet, hozzászólhat stb, de tényleg
megérdemlik a támogatást
szerintem (meg hát ~3e Ft nem sok ezért). Elég sokba lehet nekik a szerver fenntartása, nem beszélve a sok-sok elfüstölt készülékről (amikor mvalami nem sül el jól a próbálkozások közben
)
-
norbesz74
aktív tag
válasz
llaszlo #4492 üzenetére
mar irtam 2x is nem hibambol ment gajra a telefon. magatol gajra ment. 2 iknalmeg tuti nem en voltam hibas, mert a decemberit sajat t oldalrol szedtem frissitettem,. reggel mindenre hibat irt ki es a factorzresetel se es rom telepitesre is beszart. 3 ikat aksi miatt vittam vissza ra is irtam hogy aksit kuldjenek. nem kuldek szedszetek es elvolt torve egy pici resze ami megint emiatt kellet vissza vinnem. pedig most nem kertem a szetszedest se es a szoft frissitest. mit ad isten szoftvart csereltek rajta. Akkor 4ik miatt is aksi miatt vittem vissza mert eltortek a keszulek hazat. es leteszteltek 2 papom van rola 90% os aksim
lessz egy felesleg ben egy pulse aksim nem hasznalt 7000ft ert eladom ha megjon termeszetesen. Mit kell ezen nyafogni, hogy en luszer vagyok, peddig mar vanilia is fent volt de aksi fogyasztas miat csak decemberit raktam fel.
Es nekem nincs melo kozben dugot keresni. 10 ora kell hogy hasznaljam. -
Eclips21
őstag
válasz
llaszlo #4492 üzenetére
vagy iszonyat peches vagy csak nagyon béna...
#4484 bounty123 én is észre vettem hogy jobban merül tőle az aksi de csak nagyon minimálisan azon vettem észre hogy direkt nem használtam a telót és csökkent elég rendesen
de amúgy a beállításokban benne van mennyi időközönként frissítse magát a widget és a legkissebbre raktam lehet csak ezért
húzd nagyobb időre
-
norbesz74
aktív tag
válasz
llaszlo #4473 üzenetére
Munkam miatt nem vagyok konektor kozelben es tudok romozt telepiteni hamar ennyire irigyek vagytok. Sot iphonom is volt azt is elszurtam es megis megtudtam csinalni. Az elso :2 darab soft lefagyast nem en okoytam. Masik 2 se en hibambol kellet szervizbe tolnom es fura direkt eltortek a telcsimet hogy Megint szervizbe vigyem. Akkor te mit tetel volna?
-
dorkababa
aktív tag
-
norbesz74
aktív tag
válasz
llaszlo #4468 üzenetére
Hat boszúból nem fizetek be 1havit de sajnos meregbol vettem 3gs kaukcioban 30000 ft meg 30000ft volt a kezdo reszlet. Viszont sokal jobb ezzel irni mert aple mernokok voltak olyAn hulyek hagytak helyet a gombok kozott en igazi hulye ember vagyok de tobbet nem veszek sehol elofizura telefont 1 evig 9220 ft majd 1800 ft banja sebaj tartoyok funek fanak tajekoyot homar nem tekozlo csak siman sikeres ember. Igy masfelevig nem kell elofizut fizetnem csak 7420ft plusz 9000ft laptop elofizetes reszlet plusz 4300ft pulse hitel igaz 1evig
-
nemespet
csendes tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával l
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB fekete, szép állapotban
- iPhone 15 Pro 128GB Független Karcmentes/1-3 hónap gar./Akku 87%/p4355
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 250SSD+500HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest