- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Kikristályosodik a Razr 60
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Trolee
aktív tag
Valakinek van Vodás Z-je? Érdekelne hogy arra is olyan gyorsan jön-e a frissítés, mint T-nél. Köszönöm.
-
Trolee
aktív tag
Igen, én is erre gondoltam, ár/érték arányban verhetetlen, lehet veszek 3-4 db-ot.
Csak az a baj, hogy elvileg a héten lesz kész a Z-m, míg megjönne ez a tok, tuti hogy széttörném amilyen szerencsés vagyok, itthon meg csak 3-5x-ös áron lehet kapni ugyanezt tiszta lehúzás. -
Trolee
aktív tag
Sziasztok!
Tudnátok ajánlani valami frankó szilikon tokot, amit nem visel meg, és nem nyúlik ki, ha sokszor kiszedem belőle a telefont?
Hiába nézegettem pl. itt, nem találtam tökéletest, ami nem kb. 30 dollár, mert az szerintem kicsit sok egy tokért. -
Trolee
aktív tag
Valaki már vett ebayről kijelzőt vagy házat Z-hez? Kéne nekem valaki aki megbízható. Köszi aki segít.
-
Trolee
aktív tag
Sziasztok!
Valaki meg tudná mondani valaki mi a különbség a három különböző típusú Xperia Z között?
LT36i LT36h LT36
Alkatrészt szeretnék venni hozzá, de nem tudom mi a jelentősége.
Köszönöm előre is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- ASUS routerek
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Milyen videókártyát?
- Túra és kirándulás topic
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen asztali médialejátszót?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG 325CQRXF QHD VA 240Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Lenovo, Dell, HP, Panasonic Getac Surface üzleti és ütésálló katonai laptopok + Ipad 6-13. gen. gar
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- Új MSI 17 Raider GE78 QHD 240Hz i9-13980HX 24mag 32GB 2TB SSD Nvidia RTX 4090 16GB 175W W11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest