- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- CES 2025: Megjött az Amazfit Active 2
- Google Pixel topik
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Yettel topik
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Az Exynos 2600 az első 2 nm-es mobilchip
- Kikristályosodik a Razr 60
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
vizhordo
csendes tag
válasz
#09819904 #16441 üzenetére
Bölcs maradtál volna...
Te is...
Nem szoktam hozzászólni csak azért, hogy okoskodjak, vagy lássam a nevem. Ha olvastad volna az elmúlt pár évet, évtizedet, akkor nem lennél ekkora arcú szakértő. Mivel az "eltörtem a telefonom" nem jelent semmi lényegeset, mert lehet akár a farzsebben tartás eredménye is, egy hosszanti repedéssel, és nem a baltás gyilkos elleni bizonyíték, ezért bátorkodtam elmondani, amit mondtam.
Ahogy ezt skul0 is elmondta neked. De neked muszáj volt bele agyaskodnod. Én már 94-ben mobiltelefonnal szaladgáltam, szóval tanácsolom neked, hogy maradj a saját pszcihéd igazgatásánál, és ne szólj hozzá ahhoz, amihez semmi közöd/nem értesz hozzá. Én jó szándékkal akartam valakinek segíteni, te pedig belevau? Keresd meg Maunikát, vagy vendégeit, és ott okoskodj. -
skul0
aktív tag
válasz
#09819904 #16436 üzenetére
Tökéletesen tisztában vagyok azzal, hogy mit és miért írtam. Javaslom inkább én Neked, hogy olvasd el mit reagáltál! De nyugi, segítek.
Amennyiben úgy törte be a kijelzőt (a konzekvenciát levonva nem gondolom, hogy a telefont törte ketté), hogy az nem pókhálósra tört csak egy csíkban elrepedt, és van garanciája, úgy ha azt mondja hogy "magától megrepedt", így vette ki a zsebéből, akkor akár javíthatják is neki, akár ingyen.
Innentől kezdve szvsz a Te reakciód az, ami felesleges és csak úgy jó volt valamit írni.Szerk.: Pókhálós, ebben az esetben nincs gari, talpalni kell.
-
a.sebi
őstag
-
-
S3R6PH
tag
válasz
#09819904 #16428 üzenetére
Most hogyis van ez?
Valami zűr van (esetleg lenne) a telómmal akkor alapból visszaflashelem 4.2.2-re.
Ésha most már megvan ROOT-olva, akkor is végig kell csinálnom az egész procedúrát, vagy mik azok a lépések amiket kihagyhatok, és egyből ugorhatok 4.3 (C6603_10.4.1.B.0.101_CE3)-ra?
-
S3R6PH
tag
válasz
#09819904 #16404 üzenetére
- Android karbantartó és memóriagyorsító program
- Takarítás - Töröl azokat a felesleges fájlokat (gyorsítótár és maradék), amelyek értékes tárolóhelyet foglalnak
- Tisztítás - Védd az adataidat a személyes információk, mint például a keresési és böngészési előzmények törlésével[Felesleges fájlok] - Gyorsítótárak és maradékfájlok kitakarítása
A felesleges fájlok kitakarításával helyet szabadíthatsz fel a készülékeden és az SD kártyán.[Memóriagyorsítás] - Memória felszabadítása és a készüléked felgyorsítása
A háttérben futó feladatok nemcsak a rendszermemóriát foglalják, hanem az akkumulátort is meglehetősen fogyasztják. A memóriagyorsító képes leállítani a többi alkalmazást, amelyek a háttérben futnak és memóriát szabadít fel az Androidos készüléked felgyorsításához. Ehhez tartozik az "1-koppintásos gyorsítás" parancsikon, amely könnyedén hozzáférhető a főképernyődről. Futtass Android alkalmazásokat és játékok gyorsabban, mint valaha![Adatvédelem] - Előzmények törlése
Az adatvédelem fontos, és sok alkalmazások csendesen feljegyzi a személyes adataidat, például az internetes böngészési adataidat, Google keresési előzményeidet és sok más egyebet. A Clean Master képes törölni ezeket az információkat és megvédi a személyes adataid biztonságát.[Alkalmazáskezelő] - Eltávolítás, biztonsági mentés, áthelyezés SD kártyára
Az eredeti Android változatnál jobb eltávolító, amely képes biztonsági mentésként .apk fájlok létrehozására. A root jogosultsággal rendelkezők az alkalmazásaikat áthelyezhetik az SD kártyára és eltávolíthatják az előtelepített és rendszeralkalmazásokat is.Azért kérdem hogyha a Greenify hibernál mindent, van értelme ennek a programnak (tehát memória takarítás és stb.) ?
Vagy esetleg ismertek jobbat?
-
Deck
titán
válasz
#09819904 #16345 üzenetére
Mikor elkészültem a Z összefoglalóval kaptam több privátot is, hogy használhatják-e alapnak, mintának mert, tetszett nekik
Én azt a fikázást utálom, hogy a Sony miért nem egyből frissít meg szar mert várni kell és, hogy szarok a Sony romok.. Szerintem jó, hogy nem egyből frissülünk így a programok már megkapják a támogatottságot és a Sony romokkal semmi baj nincsen, a kinézet meg szerintem a legjobb! Xperia launcher is a kedvencem egy kiegészítővel minden állítható rajta.
4.4et azért várom, hátha mégjobb lesz az akksi idő, meg az ART miatt is. De ráér elvagyok a 4.3al ami nagyon jó. Persze csak rootal
-
soultrapp
senior tag
válasz
#09819904 #16280 üzenetére
Az a helyzet,hogy a topik összefoglalót elolvastam,de ott 3-6 órát írtak,de nem akarom elhinni,hogy ennyi lenne benne.
Ezért gondoltam megkérdezem egy pár ember véleményét saját tapasztalatát....
Átlagos használat mellett persze.
Lenne egy használtan egész jó árban és felmerült ez is lehetőségként. -
njnl
aktív tag
válasz
#09819904 #16156 üzenetére
Én egy dolgot fűznek hozzá. Igazán bevezethetnék a csúcs telefonjukban is a Qi töltést. Ez a dokkoló vagány dolog, de az igazán univerzális az ez lenne. Félő befog ragadni ugyan úgy, mint a SE egyéni csatlakozója...
Nekem pl újításból az infra lenne hasznos, meg persze a nagyobb aksi. A többi mind ficsőr (egyéni vélemény)
Váltani mindenképpen szeretnék, csak még kérdéses, hogy a tavaszi vagy a nyári csúcsra. (egyénileg teljesen feleslegesnek tartom, ezt sem lehet már kihasználni, viszont van rá lehetőségem...)
-
lmisi
senior tag
válasz
Na azért van ám itt keveredés
A kernel frissítés nem szükséges feltétlen a 4.4-hez. Max patch-elni kell a régit, de ettől még nem fog verziószámot ugrani.
A csúcs kavarás "ha belekerül Dalvik és az ART" résznél következett be. Nos a dalvik jelenleg is használt az android, kb 1.6(1.5) -tól kezdve. Nélküle el se indulna az android. Sem a Dalvik, sem ART nem a kernel része.
Hatékony futtatásukhoz lehet hogy patchek kellenek az adott kernel-hez de nem része azoknak. Ahogy a Java sem része sem a windowsnak, sem a linuxnak csupán egy futtatási környezet.
A CM-t bughalmaznak leírni bátor dolog, biztos sokat dolgoztál vele mint programozó...
De elmondanám a cm stabilitási problémák zömét a hiányos vagy rossz driverek okozzák az adott készülékeknél. Ezzel nagyon nehéz mit kezdeni mert a driverek többségénél nem adják ki a forráskódot általában...
CM11 van már ART-vel!!! csak nem stabil besorolású, használom is motorola defy-on, kapaszkodj meg a gyárilag kiadott több mint 2 éves még 2-el kezdődő kernellel. lehet 3-as kernellel is, csak az nem elég stabil még.
A gyártók (soc és telefonosok egyben) igenis sárosak alaposan az android frissítési mizériában. Nem könnyű a dolog, de nagyságrendekkel egyszerűbb mint amilyennek beállítják. Főleg hogy a tesztelés oroszlánrészét elvégzi a gugli nexus sorozat. Az ingyenes CM11 vonal egyenesen röhejes színben tündökölteti a gyártókat -
skul0
aktív tag
válasz
A gesztusvezérlés nagy valószínűséggel benne is lesz, korábban már erről árulkodott pár képernyőfotó. Hívások fogadása fülhöz emeléssel, a képernyő nem kapcsol ki amíg nézed, dupla koppintásos ébresztés. A tulaj meg majd kedve szerint használhatja azt, ami számára hasznos.
Abban még reménykedek, hogy a Z 4.4 frissítése is tartalmazni fogja ezeket, meg az alap droid időbeállítóját, mert a mostanitól hülyét lehet kapni. -
Szombó
senior tag
-
tankraid
aktív tag
válasz
#09819904 #15850 üzenetére
Nem nehéz logikusan gondolkodni! De azért ugye van egy minimum egy maximuma meg egy általános értéke is a felhasználhatósági időnek? Vagy nem? Pl így: erős használat mellett 4 óra egyébként max. 1 nap. pl. ez így egy elég korrekt válasz lett volna.........................
.........inszolenciádat mellőzve!A korrekt válaszadóknak köszönöm a segítséget!
-
kezdő
senior tag
válasz
#09819904 #15813 üzenetére
Ezzel viszonylag biztonságossá tehető az ismeretlen apk (víruskereső)
[link]Nem kell a teljes napellenzős warez ellenesség. Nem kell reklámozni, de ellene beszélni se.
Nem attól lesz szar valami mert warez. Play is tele van szutykokkal amik szipkázzák tök feleslegesen az egyes adataidat.
Warez nélkül messze nem tartana ott az informatika ahol jelenleg.
Jó dolog ha valakinek van pénze mindenre, támogassuk a fejlesztőket, de a warez akkor is egy hatalmas mozgatórugó.(ez a poszt nem kifejezetten neked szolt, hanem úgy általánosságban)
-
Deck
titán
válasz
#09819904 #15812 üzenetére
Ma nindenben egyetértek veled
Ha nem tudok valamit utána olvasok, probálkozok és ha nem megy kérdezek. Ezért, szarozzák sok helyen a Z-t mert, nem tudják használni. Pl nagybátyám i3as gépe úgy levan terhelve, hogy akad fagy és még a böngésző megnyitása is vagy 5perc. Míg öcsém p4ese mivel tudja használni jól fut.
Az igazság fájdalmas de nem szeretik sokan. Engemis ezért szoktak lebunkózni.
-
Urna
tag
válasz
#09819904 #15796 üzenetére
Azért ez elgondolkodtatott engem. Most komolyan minek van akkor egy ilyen telefonja annak aminek egy Y300 is bőven sok lenne. De nem mert az nem kerül 200K-ba és lenézik? (éjjen a jó társadalom) vagy minek?
Amúgy ezeket a kommenteket (a másoltakra értem) olvasva még egy kicsit el is szégyelltem magam hogy időnként én is csak pislogok amikor a Root-olásrol beszélnek itt többen a fórumon, de legalább nem másnak a "hülyeségére " fogom. -
S3R6PH
tag
válasz
#09819904 #15766 üzenetére
WIKIp. részlet: A hacker kifejezés alatt olyan számítástechnikai szakembert értünk, aki bizonyos informatikai rendszerek működését a publikus vagy a mindenki számára elérhető szint fölött ismeri. Ezek a szakemberek a számítástechnika egy vagy több ágát rendkívül magas szinten művelik, nagyon gyakran ők azok, akik „létrehozzák” azokat az eljárásokat, amik alapján a számítógépek vagy a hálózatok működnek.
Aki kitalálja és feltöri a LOCKED BOOTLOADERT az nemhiszem hogy egy átlagos WC-s bácsi.
(bár lehet inkognitóban)
tehát mint már emítettem egy total nemhozzáértő ember számára a leírásotok kínai.
a másik dolog amit szintúgy említettem, nekem sajnos szlovákiai T-Mobile-tól van a teló, ami sajn blokkolt.
létezik rá olyan SAFE ROOT megoldás amivel nemveszítem el a garanciámat?
És esetleg egy humánusabb leírásnak nagyon tudnék örülni "PROFÁN" nyelven amit még a hülye is megérti.
THX!
-
Yoshida
aktív tag
válasz
#09819904 #15687 üzenetére
"Marad még egy +1 dolog ami esetleg valami SW-es galiba lenne. Konkrét megfejtés nincs erre a jelenségre!"
Fényképezőgépeknél gyakori jelenség az érzékelőn a beégett pixelek. Olyan mint a kijelzőkön a pixelhiba, csak fordítva
Az én képeim alapján 99% hogy ez a baj, és ezért veszik be a szervizbe is egyből, mert tudják hogy csak lecserélik ezt az egységet, és kész.
(A HDR/éjszakai kép készítést nem szereti a Z szerintem, mert ilyenkor emelt feszültséget kap az érzékelő, így tud sötétben is valamit produkálni a kevés fényből.)
Ma reggel töltőről leszedés után, ahogy csuktam vissza az ajtócskát, éreztem, hogy nem jól megy vissza az utolsó fél mm-en, így mielőtt rányomtam volna erőből, kinyitottam újra, és úgy nyomtam megint be. Egyből beugrott a helyére.
Szóval ezt is érzéssel kell -
törölt tag
válasz
#09819904 #15699 üzenetére
Ha genyó lennék most jól rád szólnék hogy miért nem használod a szerkesztést ha öt percen belül vagy.
Tudnod kéne, itt vagy már egy ideje a fórumon.
:-)Én is használok Facebook messenger mégis most 47% az akksi, reggel 7kor húztam le a töltőt. Egész nap megy rajta a Net.
Nem értem ezt az akksi miatti nyafit. -
GyurCitrom
csendes tag
válasz
#09819904 #15688 üzenetére
Köszönöm azt a szép hosszú összefoglalót amit írtál, nagyon sokat segített!
Még annyi hogy én nem Gipsz Jakab vagyok aki csak úgy beesett ide, napi szinten követem az MA-t, és elég sokat foglalkozok a weboldalon kívül is telefonokkal és úgy alapvetően az informatikával. Szimplán hiányos információim voltak amikre választ kértem és meg is kaptam.
Ezen kívül pedig még hozzáfűzném hogy szerintem az nagyobb hülyeség hogy hivatalos információt kérsz egy fórumot. Neked van tényleg a Google a segítségedre, valószínűleg ott pontosabb információt találhatsz/találhattál volna.pepe091 +1
-
válasz
#09819904 #15684 üzenetére
Minden él és személyeskedés nélkül kérdezem, hogy ha nincs türelmed az emberekhez, vagy a segítségnyújtáshoz akkor miért reagálsz a kérdésekre? A fórum lényege a kölcsönös segítségnyújtás. Lehet akárhol, akármilyen összefoglaló/útmutató, mindig lesznek olyanok akik nem olvassák el, vagy egyszerűen észre sem veszik.
Amikor Te idetévedtél, mi is segítettünk neked, pedig a topik keresőjét te sem használtad akkor, mert ha használtad volna, nem tetted fel volna a kérdésed.Szóval ahelyett, hogy minden alkalommal kioktatsz valakit, inkább hagyd figyelmen kívül az olyan kérdéseket, amiben nem tudsz vagy nem akarsz érdemben reagálni.
-
GyurCitrom
csendes tag
válasz
#09819904 #15684 üzenetére
Például mi van a leírásban?
Ezt a hibát sem olvastam hogy bizonyos esetekben elválhat a hátlap.
Az üzemidő meg körülbelül a teszt eleje óta ott van, hogy 3-6 óra, viszont pár hozzászólással előbb azt írták hogy a frissítés óta javult, csak azt nem hogy mennyit.
A keresőbe meg azt nem írhatom be hogy elváló hátlap, mert ugye eddig nem tudhattam róla. Vagy talán tévedek?
Sőt továbbmegyek: azért van ennyi hsz mert az emberek megbeszélik sokszor ha van valamilyen problémájuk a készülékkel, esetleg tanácsot kérnek. Nem látom be hogy ez miért probléma.
És igazad van az előző oldalon pont Te írtál az üzemidőről, valóban le volt már írva. De egy vélemény nem mérvadó, nem tény. Félreértés ne essék, nem azzal van probléma amit írtál abban a hozzászólásodban, de egy forrás nem tekinthető fix kiindulási pontnak. -
GyurCitrom
csendes tag
válasz
#09819904 #15682 üzenetére
Napok óta követem a fórumot, rengeteget visszaolvastam, de 15000 hsz-t kicsit nehézkes lenne és ha minden egyes telefonnál ami érdekel elolvasnám az összeset akkor körülbelül soha nem vennék telefont.
Gondoltam nem nagy teher válaszolni, és mint kiderült nem is az, maximum Neked. Sőt neked már az is problémás volt hogy szó nélkül megálld hogy kérdeztem. Hát bocsánatot kérek nem láttam előre hogy Neked ez probléma -
m.hegyi
tag
válasz
#09819904 #15525 üzenetére
Készítettem screenshot-ot, 8 perc telt el a 2 kép között. 21.00 órakor kilőttem a futó appokat, nem léptem bele semmibe, majd 8 perc után megnéztem mely alkalmazások futnak ismét. A Youtbe-Shazam felváltva..
Ugyanúgy használom, mint az SGS2-t, ott mégsem csinált ilyet. Sőt, ha jól emlékszem, akkor a 4.2-es androiddal sem.http://kepfeltoltes.hu/view/140130/Screenshot_2014-01-29-21-00-08_www.kepfeltoltes.hu_.png
http://kepfeltoltes.hu/view/140130/Screenshot_2014-01-29-21-08-09_www.kepfeltoltes.hu_.png
-
-
-
skul0
aktív tag
válasz
#09819904 #15473 üzenetére
Inkább a második eset lehetséges szvsz.
A kameramodul maga egy zárt kis "doboz" (már csak abból kiindulva amiket eddig láttam telefonokban), abba utólag nehezen tudom elképzelni, hogy bármi is bekerüljön. Inkább a hanyagabb gyártási körülmények a felelősek ezért, csak van aki később veszi észre a hibát. -
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 10
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- PlayStation 5
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Milyen monitort vegyek?
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Milyen egeret válasszak?
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- Microsoft Surface Pro 6 i5-8350U 8GB 256GB 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Zalman i3 NEO Gigabyte 850W
- Akció! Paidashu 10600MAH / 20700MAH Powerbank olcsón!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest