- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Kikristályosodik a Razr 60
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Yettel topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
szabo.norbi
tag
válasz
#09819904 #16647 üzenetére
Értelek. De ha nincs a készüléknek problémája de az indikátor rózsaszín akkor mi van? Azt mondják, hogy így jártam nem él a garanciám?
Mert szerintem ez sem egy indok, hogy ilyenért megvonják a garancia érvényességét.
Aki hasonlóan járt jelezze már nekem, nagyon szépen köszönöm. (pü is jöhet, de itt is jó mást is érdekelne)
-
szabo.norbi
tag
válasz
barnabasss #16645 üzenetére
Hát ha csak valaki meg nem előz a válasszal akkor csak pénteken tudok bármilyen információval szolgálni! Remélem pozitív információkkal!!!
-
szabo.norbi
tag
Sziasztok. Olyan problémám lenne, hogy a jack csatlakozónál lévő indikátor rózsaszínes, de baja nincs a telefonnak, mit tudnék tenni? Vigyem be és kérdezzek rá, hogy kicserélik-e?
+Ma voltam bent a t-mobileba elküldtek szervizes központba mert ők csak továbbítják. De azt mondta a csaj, hogy ha nincs baja akkor megoldják, de mindenféleképpen a szervizzel beszéljek.
-
szabo.norbi
tag
Sziasztok. Olyan problémám lenne, hogy a jack csatlakozónál lévő indikátor rózsaszínes, de baja nincs a telefonnak, mit tudnék tenni? Vigyem be és kérdezzek rá, hogy kicserélik-e?
Új hozzászólás Aktív témák
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Milyen videókártyát?
- Túra és kirándulás topic
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen asztali médialejátszót?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Battlefield 6
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Eldőlt, hogy lesz-e céges internetadó az EU-ban
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB 1 év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3060, 94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2955
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- BESZÁMÍTÁS! MSI H110M i7 7700 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1660 6GB Zalman N4 Cooler Master 400W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest