- Milyen okostelefont vegyek?
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
GyurCitrom
csendes tag
válasz
#09819904 #15688 üzenetére
Köszönöm azt a szép hosszú összefoglalót amit írtál, nagyon sokat segített!
Még annyi hogy én nem Gipsz Jakab vagyok aki csak úgy beesett ide, napi szinten követem az MA-t, és elég sokat foglalkozok a weboldalon kívül is telefonokkal és úgy alapvetően az informatikával. Szimplán hiányos információim voltak amikre választ kértem és meg is kaptam.
Ezen kívül pedig még hozzáfűzném hogy szerintem az nagyobb hülyeség hogy hivatalos információt kérsz egy fórumot. Neked van tényleg a Google a segítségedre, valószínűleg ott pontosabb információt találhatsz/találhattál volna.pepe091 +1
-
GyurCitrom
csendes tag
válasz
#09819904 #15684 üzenetére
Például mi van a leírásban?
Ezt a hibát sem olvastam hogy bizonyos esetekben elválhat a hátlap.
Az üzemidő meg körülbelül a teszt eleje óta ott van, hogy 3-6 óra, viszont pár hozzászólással előbb azt írták hogy a frissítés óta javult, csak azt nem hogy mennyit.
A keresőbe meg azt nem írhatom be hogy elváló hátlap, mert ugye eddig nem tudhattam róla. Vagy talán tévedek?
Sőt továbbmegyek: azért van ennyi hsz mert az emberek megbeszélik sokszor ha van valamilyen problémájuk a készülékkel, esetleg tanácsot kérnek. Nem látom be hogy ez miért probléma.
És igazad van az előző oldalon pont Te írtál az üzemidőről, valóban le volt már írva. De egy vélemény nem mérvadó, nem tény. Félreértés ne essék, nem azzal van probléma amit írtál abban a hozzászólásodban, de egy forrás nem tekinthető fix kiindulási pontnak. -
GyurCitrom
csendes tag
válasz
#09819904 #15682 üzenetére
Napok óta követem a fórumot, rengeteget visszaolvastam, de 15000 hsz-t kicsit nehézkes lenne és ha minden egyes telefonnál ami érdekel elolvasnám az összeset akkor körülbelül soha nem vennék telefont.
Gondoltam nem nagy teher válaszolni, és mint kiderült nem is az, maximum Neked. Sőt neked már az is problémás volt hogy szó nélkül megálld hogy kérdeztem. Hát bocsánatot kérek nem láttam előre hogy Neked ez probléma -
GyurCitrom
csendes tag
Nagyon szépen köszönöm a válaszokat!
Ez a hátlap leválás kicsit aggasztó, de gondolom ahhoz már extrém körülmények kellenek. -
GyurCitrom
csendes tag
Sziasztok!
Épp egy ilyen telefon vásárlására készülök és az lenne a kérdésem hogy az akksi mennyit bír?
Mert írták hogy a rendszerfrissítések során javult valamennyit.
És a kamera javult? Bár nekem ez is tökéletesen megfelel, csak a kíváncsiságból kérdezem.
És még annyi hogy van-e valamilyen hibája a készüléknek?
Előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Napelem
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Őszre feketét ölt a THEC64 Mini
- ASUS routerek
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen asztali médialejátszót?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest