Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
ignorálj nyugodtan, témába vágó kérdésre adtam azonos jellegű választ - hiszen a z-ről volt szó -, veled ellentétben, és bizony inkább az a flame, amit itt a samsung kapcsán művelsz, de lelked rajta...
nem feltétlenül flame, ha eltérő témában írsz valamiről, inkább az előadás módja számít, abban meg inkább te vagy problémás, én korrekt dolgokat írtam!
nem te döntöd el, hogy hová menjek, két telefon került összevetésre, az egyik a z, a másik mindegy, hogy milyen... -
gti16v
őstag
oké oké-rendben van(a tesztben olvastam,hogy van dokkoló és kártya is)azt az első hszban a dokkolót,hogy nincs a kártyára nem emlékeztem...) a fólia kérdés volt nyitott számomra...de akkor ez is kiderült
mondom most tévedtem a sony "kikötőjébe" idáig nem voltam vele túl bkés,mert a gyereknek egy xperia valamilyen van,kicsi típusát sem tudom...hozzá sem nyúlok inkább ... :-) és egy rakás xar, egy ismerősömnek ,meg valami arc,az sem belülről sem kívülről nem tetszett.
de most ez a Z kezd meggyőzni...így lassan puhatolózók ,mindennek kapcsolatban...látod már a dokkoló is meg van és a teló még sehol :-) -
Azt gondolom, ez nem is volt kérdés!
Samsung pártiaknak lenne egy jó kis példám, még ha kicsit csacska is:
Ne adja az Örökkévaló, de tételezzük fel, hogy doktor bácsi azt mondja, szívritmus szabályozót kell beültetni. Azt mondja a doki " - Milyet szeretne, koreait, vagy japánt?".
No, ki mit választana!?
-
persze...
ez nem flame, hanem korrektség és elfogulatlanság kérdése kellene, hogy legyen, csak nem mindenkinek megy...
az nem/sem flame, ha valós hibákat leír valaki, mert az is adott típusú telefonhoz tartozik!
semmi okom rá, hogy elfogultan lehúzzam a z-t, nem is írom le minden esetleges hibáját, amikkel mostanság hozzám került néhány, pedig lenne mit, ha annyira a típus ellen lennék. -
-
soldier2
őstag
-
Reverting
őstag
-
A mediamarkt visszaküldte úgy hogy nem csináltak vele semmit , mert a javítás nem tartozott a garanciális javítások közé, ugyanis a töltő részéből törött az egyik fémcsík, és utána én vittem el tetszhalott állapotban egy szerelőhöz,aki 6000-ér kicserélte , és ma került vissza hozzám
-
SonyNex7
senior tag
Arra gondolok hogy wifi routerre (terv:Asus rtn66u vagy rt ac66u-ezek open wrt nélkül is képesek torrentezni meguktól ha jól tudom) rá dugom a mostani külső vinyomat(Wd my passport edge for mac, persze windowsra formázva) a telefonnal elindítom a letöltést egy appal arról a bizonyos n-ről hogy közvetlenül a külsö vinyóra töltsön le.Ez így lehetséges?
Lehetséges másik op renszerrel ez win vagy ios?Táblagéppel ugyanez megoldható egyébként?
köszi -
darvinya
titán
Kis csikó.
NP= Napalm Death
CC= Cannibal Corpse
Magyarul Gyászjelentés= ObituaryVagy inkább Brutal Truth, Slayer, Carcass
Magyarok közül Watch My DyingKicsit lágyabb Nirvana, Foo Figther, Alicen In Chains, Metallica, Megadeath
De én zenét szeretem ezért minden jót hallgatok.
pl: St Germani, Björk, Prodigy, Roni Size, T.S.O.F. -
SkyS1gn
félisten
Akkor rossz neked, mindenevő vagyok, szobatársam rámtukmálta a COB-ot egy napig elvoltam de mindíg visszatérek a gyökerekhez!
Ez még amiről most nembírok leszakadni!
(#8852) dekrer Ja... ez a hörgős, ordítós dolog nemjönbe
De elismerem őket. -
besaints
tag
Sziasztok. Én is belevágtam, azt hiszem sikerült jól feltennem ezt: C6603_10.3.1.A.0.244_Generic CE.ftf Közép-európai ROM. (4.2.2):
- PCC-vel mentést készítettem (ez nem volt a legjobb..)
- SMSBackup+-szal is mentést készítettem (a Google fiókba menti az SMS-eket/híváslistát)
- Flashtoollal feltettem a legfrissebb ROM-ot a leírás szerint (trükközés a Windows 8/x64 miatt):
- PCC-vel visszaállítottam a mentést (az SD kártya kivételével mindent, de visszaállítani app-ot nem tudott, app adatokat is csak azok esetében, amik fel voltak telepítve!)
- Mivel a visszaállítás nem volt 100%-os, a legfontosabb beállításokat kézzel el kellett végeznem (Google fiók, debug mód, stb.)
- Root, a leírás szerint
- Goolge Play: update all (még a régi app-jaimat nem tettem fel, egyedül a Total Commandert)Kérdések:
- Mit csinálhattam volna szebben, jobban?
- A mentést mivel kellett volna elvégezni? A PCC nem győzött meg, egy csomó dolgot kihagyott. Van olyan mentést/helyreállítás, amivel valóban mindent visszaállíthattam volna? (app-ok, Launcher Mappák, elrendezésük, Chrome megnyitott lapok, könyvjelzők) A Titanium Backup-ot még korábbi telefonommal használtam. Itt is ezt kellett volna? De a TB root-ot igényel, de csak a frissítés után lett root-olt a Z!
- Flashtool: „No final verification”: a leírás szerint be kell ikszelni (az angol szerint nem): miért? Számít?
- A Root Fix az minek, mit csinál, kell ez?(Az érintős CWM kiírtam, hogy „Root permissions appear to be lost. Fix root permissions now?” Egyelőre a „Do not fix Now”-t választottam)Észrevételeket még nem akarok megfogalmazni, várok pár napot, bár ezt tényleg észrevettem, mintha jobb lenne: -nagyobb hangerő hívás közben
Hogyan tovább? Milyen beállításokat kell mindenképp/ajánlottan elvégezni, ill. milyen app-okat feltenni?
Amit sajnáltam, hogy a Vibrate on Call Connect-et még mindig nem tudja a tárcsázó.Most megyek ki a szabadba, persze a Z-vel, vagyis online és a fórumot olvasom tovább. Üdv mindenkinek!
-
SkyS1gn
félisten
Samsung féle cuccok engem se... de ez azért eléggé komplex hogy olyan kérdéseket rakj fel neki amiket sokkal tovább tartana megkeresni mint odamondani neki.
Amúgy az oké hogy Z-n lezárva ez nemmegy, de a google now az működik, meg is érti mit mondok magyarul, de hogyan lehet így beállítani hogy fel is olvassa?
-
SkyS1gn
félisten
Bill lehet megvan, valami egér kell
(#8784) ilovedigweed Yep, manapság már ez sem elhanyagolható, multimédiára szerintem kiváló.
(#8786) dekrer És akkor mivan?
Új hozzászólás Aktív témák
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- LG OLED & OLED evo Televíziók -30%
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3038, 94% Akkumulátor
- Beszámítás! Samsung Galaxy Tab S6 Lite 2020 64GB 4G tablet garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest