- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- iPhone topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Sony Xperia P - fémtestvér
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csaszi87
tag
válasz
Bitpalace #6775 üzenetére
A sárgásodásra én is gondoltam, mert már láttam olyan tokot ami olyan volt. Gondolom idővel elöregszik a gumi és azért, a napfénytől meg óvni kell, mert az biztos, hogy megeszi mondjuk nyáron. Na majd kiderül idővel
Viszont a védelemmel vitatkoznék, mert pl a gumi ugye csak jobban elnyeli az ütést mint egy sima műanyag ami kemény, ráadásul az el is törhet ahogy te is írtad, de a gumi nem. -
istika
tag
válasz
Bitpalace #6059 üzenetére
Nem volt. Felraktan a flashtoolt, utana a drivereket, utana letoltottem a GB-t, felismeri, berakom a kellő pipákat ,OK es elindul, utana kiirja egy ido multán h rakjam raa a telot ,lenyomom a Le hangero gombot es tartom es raszurom es ezt irja ki amit irtam. Nem flashel.
-
Dany007
veterán
válasz
Bitpalace #5675 üzenetére
Én is szívtam ezzel. Aztán leszedtem a Wallbase-t. Ez egy kis háttérkép tallózó app. Van frankó webes megfelelője is. Nagyon szép igényes háttérképpekkel.
Na ennek van egy olyan része, hogy a saved - vagyis az elmentett - háttérképeket kiteszi magától egy az egyben, ahogy ráillik a telefonra. Nem kell vágni belőle, nem lesz kinagyítva, csak pont úgy nyújtva hogy ráférjen de vágás nélkül.Meglévő háttereket úgy tudsz kezelni vele, hogy legalább egyvalamit letöltesz a Wallbase-en keresztül. Akkor ez létrehoz egy mappát magának a galériában. Oda te már bármilyen hátteret bepakolhatsz, azt látni fogod a Wallbase appon belül és onnan közvetlenül kitudod tenni háttérnek vágás nélkül.
Annyi a bibi, hogy 2 napja valamiért nem megy a Wallbase App. Legalábbis ha le akarok tölteni képet, akkor hibaüzenettel leáll. De a save része működik.
-
Dany007
veterán
válasz
Bitpalace #5380 üzenetére
Nem gond, mert alapból valamiért rohadt alacsony felbontást állít be a program.
Nekem is az első pár próbálkozás szar lett.Tehát. Behúzod a filmet a progiba. Rákattintasz.
Alul a menüben a formátum menü alatt kiválasztod az Xperia P-t.
Utána átmész a mellette lévő videó menübe. Ott van egy olyan rész, hogy bitarány. Erre nyomathatsz mondjuk egy 3.000-et. Tehát beállítód 3000-re. Ez már bőven elég a brutális minőséghez.
Majd ezután átmész a Vágás / Előnézet menübe. Ott látsz egy olyan részt, hogy felbontás. Na ott kell beállítani a maximumot. Ami a P esetében 960x540 pixel. Ott még állíthatsz képarányt, azt is érdemes 16:9-re tenni ha nem az lenne alapból.Ennyi az egész és brutális lesz minden. : )
-
Ferenczi Áko
addikt
válasz
Bitpalace #5373 üzenetére
Az egy baromság.. Nekem is szokott valamelyik game küldeni ilyen reklámot, de valami SMS-t kell küldeni több ezer ft-ért.
U.i.: Volt éjjel egy rémálmom.. Vissza kellett cserélnem az Xperia P-met egy Lg Optimus 2x-re.
Szerencsére felébredtem és ott pihent mellettem a P!
-
Dany007
veterán
válasz
Bitpalace #5302 üzenetére
Érdekes érdekes...
Nekem most második napja megy. Itt a screen:Valamiért a "térkép" a harmadik helyen van, pedig esküszöm el se indítottam az elmúlt 2-3 napban és a futó szolgáltatások közül is kilövöm...
Jelenleg 53%-on van, tegnap reggel 7-óta megy. Ha kibírna még ennyit, akkor az nekem több lenne, mint elegendő. Igaz nem használom sokat, de 68% fényerővel és non-stop wifi-vel megy, + élő háttérkép. -
darvinya
titán
válasz
Bitpalace #5302 üzenetére
1. ha net megy akkor adatforgalomad van és ez önmagában nem zabál semmit.
De
Ha a beépített FB app-ot használsz az zabálja aksit rendesen.
(ez azért van így mert annak a média, kapcsolat, gmail, youtube, stb folyamatosan monitorozza milyen változás van. pl: megjelölsz 1 zene/youtube/stb. számot kedvenc/ajánlott/utálom)
Ezt két módon tudod szabályozni:
1. hosszú Home gomb és kilövöd jobbra vagy balra.
2. letiltod és mást használsz pl: FreindCaster vagy mi. -
kola1234
tag
válasz
Bitpalace #5222 üzenetére
Nem értem különben ezt a gondot. mindenki mondja a GBról icsre váltáskor mentés,meg visszaállítás gyárira. nekem gond nélkül megvolt a flashelés.
A routert problémához se tudok sokat mondani.
At biztos, hogy itthon egy tplink wr741N van, soha nem volt gond a csatlakozással.
még csak sokáig se tart.
és nem csak b/g van bejelölve.
max a szomszéf wifije miatt piszkáltam a sávokat ha jólrémlik, de az is 2éve volt. azóta be nem léptem a router menübe.
a céges Dlinkekhez is simán csatlakozik a telefon. érdekes. -
xtibi
tag
válasz
Bitpalace #5226 üzenetére
És tegyük hozzá, ez nem a P hibája. Moto Defy, Xperia Mini Pro, LG nemtommi, meg más is beleállt ebbe. Nekem TP-link van, BG-re van állítva (korábbi tapasztalat) és szinte sosem volt gond a P-nél, míg korábban igen.
Néha elfelejt automatikusan csatlakozni, de akkor nyomok rá egyet és kész.
-
Ferenczi Áko
addikt
-
Dany007
veterán
válasz
Bitpalace #5229 üzenetére
Nálam mondjuk a hanggal nem volt gond, csak a HW gyorsítással de eltom mondani nekem mit ajánlottak.
MxPlayer legújabb verzió + hozzá való codec csomag Armv7 Neon.
Namármost ebben a progiban lejátszás közben lehet állítani, hogy a képet és a hangot hogy renderelje. HW vagy Szoft. Ezeket kéne kipróbálni. Mert lehet, hogy az adott filmet alapból hardveresen próbálja lejátszani, de hangot pl csak szoftveres lejátszásnál ad és így tovább...Ha így se megy, akkor a legegyszerűbb és biztosabb megoldás átkódolni. Most nem ugrik be a neve, nem is otthon vagyok hogy megtudjam nézni, de pár oldallal korábban ajánlotta nekem valaki. Full ingyenes a program és van benne külön beállítási lehetőség Xperia P-nek. Ergo behúzod a filmet, beállítod a kódolás tulajdonságaira, hogy Xperia P, és onnantól mindent magától megcsinál úgy, hogy az a telefonnak tökéletes legyen.
-
rbalint88
addikt
válasz
Bitpalace #5222 üzenetére
esetleg túrd meg a router menüjét és állítsd b/g-re a wifit, aztán ha megjavult, visszaállíthatod bgn-re, hátha jó marad.
egyéb esetben próba a tp-linkkel, hátha (itthon az egyik az egy sima alap tp-link, nincs vele probléma) és ha az se jön be, akkor szerviz. a telefonnal. -
Petya88
tag
válasz
Bitpalace #5074 üzenetére
Brühühü, akkor kénytelen leszek megint fél legális megoldáshoz folyamodni. Megismerkedek a flashtool működésével közelebbről...
Pedig ezért vettem Sony telefont, hogy ne kelljen szarakodni rootolással, frissítéssel, csak a szolgáltatói gátakat hagytam figyelmen kívül. Legközelebb erre is ügyelek.
-
harijani
tag
válasz
Bitpalace #4993 üzenetére
Na azt megnézném, hogy a T-fos mikor hajtana el azzal az indokkal, hogy elvesztettem a hardvergaranciát, mert nem az ő kiváló szoftverük van a telefonon.
Van szoftver- és van hardvergarancia.
Ha ő úgy látja, hogy az övé jobb szoftver, akkor szépen, csöndben javítsa meg a hardveres hibát, majd pakolja vissza a saját szoftverét, ha akarja.
Ha szoftver hiba, akkor kifizetem a javítást.
Ennyi....
Nem kell ezt felfújni.
U.i..: igazad van, én is beleszaladtam, hogy örömömben (megtaláltam P drivert), még a flashmode drivert sem tettem fel.
-
kola1234
tag
válasz
Bitpalace #4955 üzenetére
megnyugodtam. nálam is ilyen.
ez ennyit tud.
ellenben tegnap nagyon megviccelt. este újraindítottam a telót.
33%ról restrat után 11% mutatott. 11kor töltőre raktam. rá se néztem. reggel nézem. piros led világít. akku 11%on.töltő jó, kipróbáltam a miniproval. aztán 4-5 rádugás után is semmi töltés. piros led.
restart megint, akkor meg 100%at mutatott, töltőt rárakva narancs led világít.
érdekes. -
Monk144
csendes tag
válasz
Bitpalace #4955 üzenetére
Ott sántít a történetem, hogy nem írtam le a mobilhasználati szokásaimat. Nekem ez a két-három nap úgy jön ki, hogy nincs fent a neten egész nap a teló. Ha fent van és szinkronizál a háttérben, az általában másfél napos üzemidőt eredményez. Ha sokat netezek rajta, chat, email, facebook, miegymás, akkor estére nekem is lemerül.
Wifit mindig szoktam rajta használni, naponta többször.
Így azért talán érthetőbb ez a több napos üzemidő. De mindettől függetlenül ICS alatt sokkal jobban bírja.
Ja, és persze beszélgetésre is használom.
-
darvinya
titán
válasz
Bitpalace #4854 üzenetére
Az akku lemerítés nem ugyanaz az újraindítással.
Amúgy gmail app nem tehet a szerver hibával szemben.
Nem szinkronizálom, csak időnként belépek az app-ba és bizony nem kapom meg a levelet/levél érkezet jelzést se egyből.
Alul kis szinkront kell elindítani, hogy lejöjjenek. -
-
MyckY
senior tag
válasz
Bitpalace #4740 üzenetére
De hamár van NFC a telefonban miért ne használnánk ki?
most 4 dellárt simán megér 2 Smart tag . tudom a live ware vagyis mostmár inteligens csatlakozás appal is meglehet ezeket csinálni hogy ha töltöt meg stb dugok rá a telefonra akkor ezt meg azt csinálja de én kiváncsi vagyok rá meg tetszik is az ötlet
-
neorow1
aktív tag
válasz
Bitpalace #4570 üzenetére
Tudod, a Sony nem gyárt ledeket, beszállítóktól veszi. Ennél szerintem fajsúlyosabb kérdés, hogy néhány előlapi kameramodulon van lencse, a többin nincs és ez nem csak P-n van így, egyik ismerősömnek az S-én sincs lencse, csak egy tűhegynyi furat a műanyagban és mégis működik.
Mellesleg ez a "hiba" nem befolyásolja a működést, eddig észre sem vettétek.
-
g0n21
senior tag
válasz
Bitpalace #4395 üzenetére
Hey,
Én HOX-on szívtam rengeteget a fóliával, ott a kerekített képernyő miatt, de megtanultam!
Leválasztod az első leválasztandó réteget a fóliáról, és a kijelzőhöz illeszted, de csak egy félcentis (se) sávon. Bankkártyát széltében (diákig.személyi, whatever) elkezded húzni rajta, úgy, hogy a fóliát védő fóliát gyakorlatilag ezzel húzod... tehát gyakorlatilag a bankkártyával húzod le róla, tehát egyből simítod is... nem lett karcos... Majd ha nagy leszek csinálok videót erről...s4tch!
6-7 óra kijelzőidő? minimum fényerőn? Barátnőmé zenehallgatás nélkül max. 4-et bír, zenével 1-et, mindenhová viszi a töltőt, ha fél napnál tovább lesz ott... Volt hardReset már...Android 4.0 -
DraXoN
addikt
válasz
Bitpalace #4395 üzenetére
Én azt csináltam a régebbi telefonommal ha fóliát tettem rá és nem sikerült jól akkor leszedtem és kicsit megnedvesítve a fóliát (de tényleg csak kicsit.. gyak 2-4 cseppnyi össz folyadék maradt a fólián óvatosan kell mert a sok víz a telefonba kerülhet, ha jól csináljuk akkor azonban nem jut ki annyi mennyiség ami a telefonba szivároghat, és a telefont áttöröltem ha mondjuk valami "szösz" miatt nem sikerült rendesen felrakni) és újra próbálhattam (bár akkor már nehezebb volt mivel a fólia alsó rétege hiányzott.. de ez így mindig tökéletes eredményt adott és semmi buborék vagy szösz nem lett a kijelző alatt).
A rásimításhoz segédeszköz nekem nem kellett, magától "rácuppant" mindig (elég volt az ujjam, vagy esetleg kicsit a körmöm ha "beragadt" egy kis levegő). -
rbalint88
addikt
válasz
Bitpalace #4334 üzenetére
még GB alatt gyári beállítások visszaállítása, ami ugye egy teljes radírt jelent, utána flashtoollal ICS fel, majd amikor a PCC felajánlja a frissítést, ami ugyanaz a .544 végű sw, akkor azt is megcsinálod. ezután vagy a PCC-s "javítás" előtt pakolsz vissza mindent.
igen
-
Freeman01
tag
válasz
Bitpalace #4126 üzenetére
Szia
Ebbe csak ezt a 18650-es típusú akkumulátort teheted bele ez kicsit hosszabb és vastagabb mint egy AA-s elem. Ilyen akukat használnak a laptopokban is.
Ahogy nézem ez a csomag nem is tartalmazza az akukat azokat külön kell megvenned.
Én egy ilyenre várok ez kisebb helyen elfér és gépről töltheted. -
-
TomWexX
addikt
válasz
Bitpalace #3430 üzenetére
Ha nem ismered az android világát, akkor olvass kicsit utána.
Pl.: Google > Mit jelent a rootolás?A főzött ram pedig főzött ROM, de az teljesen más történet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót
SONY Xperia P
Készülék tulajdonságai:
Operációs rendszer
Android GB 2.3
Android ICS 4.0.4 -2012. aug.
Android JB 4.1.2 -2013. ápr.
Kijelző, megjelenítő
LED-TFT WhiteMagic technológia
16 millió szín
qHD (540x960) felbontás
4" (~275 ppi)
Processzor, képmegjelenítő
ST-Ericsson NovaThor U8500 1GHz
Mali-400
Memória, tároló
1 Gb RAM
16 Gb tároló
(2 Gb alkalmazásoknak, 11.3 Gb egyéb)
Micro SD bővíthetőség nincs
Egyéb
Unibody ház
3.5 jack
microUSB 2.0
microSIM
microHDMI
Bluetooth 2.1+EDR (up to 3.0)
WiFi
NFC
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- BestBuy topik
- Milyen autót vegyek?
- Need for Speed: Rivals
- Battlefield 1
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- ÚJ Microsoft Surface Laptop 7 13.8" 2K - 120Hz Érintő - Snapdragon X Elite - 16GB - 512GB-2 év gari
- Lenovo IdeaPad 3 17ITL6 - 17.3" HD+ Intel 6305 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Eladó karcmentes Apple iPhone 13 Pro Max 512GB / 12 hó jótállással
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB White Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3006, 90% Akksi
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest