- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat számít
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Kikristályosodik a Razr 60
- iPhone topik
- Yettel topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Sony Xperia P - fémtestvér
Új hozzászólás Aktív témák
-
darvinya
titán
válasz
kola1234 #18981 üzenetére
A fizetett app-ok az Google account-hoz van kötve, nem a telohoz.
Így akárhányszor felteheted, nem?(#18982) razorka777
Nem elég, mert attól még a számláló nem változik.
Ez a nagyobb szívás a Samu-nál, sőt ha nem jól sikerül akkor tégla a végeredmény és ez benne marad.
Így ugrott a gari. -
felic555
tag
-
Zigi
senior tag
válasz
kola1234 #7411 üzenetére
Nézd én voltam szerintem az egyik legelégedetlenebb az akksival, kb mint neked úgy merült az enyém is. Feltettem az .544-es buildet, letiltottam azt a rengeteg felesleges dolgot ami itt fel van sorolva az egyik hsz.ben, statik háttér, gyári időjárás és sokat javult az üzemidő. Mióta a hálózatot is átlőttem gsm-re még jobb lett. Viszonylag sok telefonálással, netezgetéssel wifin most már kibírja az egy napot. Ez nálam vízválasztó volt. Sajnos gyengécske az akku, de egy napot ki lehet belőle hozni normál használat mellett sőt valakinek kettőt is megy. Csináld meg ezeket és várj vele 1 hetet, nekem bejött köszönhetően a fórumlakók türelmének és segítségének
.
-
felic555
tag
válasz
kola1234 #7411 üzenetére
írd már meg ide, ha véletlenül sikerült a GB-t rootolni.
és ha sikerült akkor melyik módszerrel.
tegnap én is próbálkoztam de nem ment és most megint ICS van rajta. nincs kedvem ma is egy kétes próba miatt ezzel húzni az időtegyébként én is az akksi miatt próbáltam. jó is lenne a GB, de root nélkül nem adja. kell a halálnak az a sok gyári fölösleg.
GPS lassúságra: ha valakinek nem elég gyorsan talál jelet, akkor ajánlom ezt. Defy-on bevált, letölti az aGPS adatokat... persze gondolom ismeri mindenki, de hátha valaki nem és annak meg segít
[link] -
s4tch
veterán
válasz
kola1234 #7411 üzenetére
Valahogy meg lehet azt is oldani. Az Xperia S szekcióban keresgélj az xda-n, tuti, hogy az egyik módszer működik P-n is. Kár, hogy nem emlékszem, melyik.
Ezt próbáld meg, talán ez volt az, amivel sikerrel jártam:
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1754429
...vagy ez:
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1869323(#7412) darvinya: hasznos tanács, tudván, hogy a T-s telefon bootloadere nyithatatlan. Ennyi erővel azt is írhattad volna, hogy kiabáljon hangosan a telefonnal.
-
atika88
senior tag
válasz
kola1234 #7208 üzenetére
Először is tájékozódj mielőtt írsz (bunkón)!
Másodszor: mivel nem T-s a teló, hanem független így T csakis díj ellenében cseréli a simkártyát új micro simre!
egyébként kaptam olyan tippeket, hogy panaszoljam be, hogy dobja a hálózatot a kártya meg ilyenek és akkor hibás Simre hivatkozva ingyen cserélik (akkor is ha nem ott vetted a telót)! -
harijani
tag
válasz
kola1234 #4964 üzenetére
Ezt a "viccet" el-el játszotta már mással is.
Tapasztalatom szerint, ha nem engeditek a folyamatos mobilnetet, akkor az üzemidő drasztikusan növekszik.
Múlthéten kb 15 órát bírt ki, most egy nap után még 45%-on áll, pedig telefonálok, játszok rajta. Bár az Angry zabálja az aksit (szerintem mert folyamatosan a neten lóg).
Más,
A HW alapjában olyan, amilyen. Igaz bántó, hogy egy-két apró buborék megjelenik.
Maga a készülék egy igazi számítógép, csak kicsit kisebb. Szoftveresen mindig lesz probléma, tökéletes szoftver nincs! Valaki mindig fog találni kifogásolható dolgot. Android egy nyílt rendszer. Pont ez az előnye: lehet változtatni, próbálgatni, stb. Erre építenek a gyártók is. Nem tudnak, nem is akarnak tökéletesen rendszert kiadni, mert 2 hónap és már valaki kitalált valamilyen új dolgot és a userek elvárják, hogy máris "tökéletesen" jelenjen meg az új "tökéletes" szoftverben.
Ha belegondoltok, hogy Android 1,6 futott nemrég és a 2,1-ért imátkoztunk, de mindegyik elég szép időt megélt, és mindenki megelégedéssel (nyitott szájjal) használta. Akkor a 4.0.4 élete elég tiszavirágéletű. Még szinte meg se jelent, de már az új szoftvert várják a USER-ek.Ez követhetetlen gyártói oldalról. Erre megvannak a megfelelő fejlesztői fórumok, akik a HW-ből kicsavarják a utolsó cseppet is.
Én nem bántam meg, hogy a készülék mellett döntöttem. Stabil, szép, jól működik. És ha valami nagyon gáz, akkor egy "reboot" segít. (Mint minden számítógép esetén, ha nem windows-os.
)
-
válasz
kola1234 #4373 üzenetére
Én mindig a memóriakártyára tolom a telefonkönyv mentést, mert az biztosan megmarad, és gyakorlatilag verziószámtól függetlenül újra fel tudom tolni a telefonba a telefonkönyvet.
A memkarit ugyebár nem bántja egyik frissítés és telepítés sem - csak ha kéred - így azt a megfelelő mappából mindig elérheted.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót
SONY Xperia P
Készülék tulajdonságai:
Operációs rendszer
Android GB 2.3
Android ICS 4.0.4 -2012. aug.
Android JB 4.1.2 -2013. ápr.
Kijelző, megjelenítő
LED-TFT WhiteMagic technológia
16 millió szín
qHD (540x960) felbontás
4" (~275 ppi)
Processzor, képmegjelenítő
ST-Ericsson NovaThor U8500 1GHz
Mali-400
Memória, tároló
1 Gb RAM
16 Gb tároló
(2 Gb alkalmazásoknak, 11.3 Gb egyéb)
Micro SD bővíthetőség nincs
Egyéb
Unibody ház
3.5 jack
microUSB 2.0
microSIM
microHDMI
Bluetooth 2.1+EDR (up to 3.0)
WiFi
NFC
- Melyik tápegységet vegyem?
- PlayStation 1 / 2
- PlayStation 5
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat számít
- Tomato firmware
- Őszre feketét ölt a THEC64 Mini
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF A620M R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RX 6700 XT 12GB ZALMAN I3 NEO A-Data 750W
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Honor MagicBook 16 Ryzen 5 5600H 16GB 256GB FHD 144Hz
- Beszámítás! Samsung Galaxy Tab S6 Lite 2020 64GB 4G tablet garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest