- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Képen az iPhone 17 Pro kétféle akkumulátora
- Vékonyabb házba rejti a Galaxy A17 5G az Exynost
- Yettel topik
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Sony Xperia P - fémtestvér
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
rob210
nagyúr
Fényerő autómatán a white magic kilőve, a teló egy hetes szóval még formálódik az aksi, csak ilyen telóm még nem volt pedig eddig is sony-ericssonokat gyűrtem, azokat bekapcsoltam feltöltöttem és 2-3 napig mentek. Az első perctől az utolsóig.
Kíváncsi leszek, mennyire és hogy fog beállni az aksi.
Nem érdemes ehhez egy kalibrátort leszedni???
-
törölt tag
Én is letöltöttem az ICS böngészőt, de nekem nem működik. Sajnos azt írja ki, hogy "A ICS Browser leállt"
Viszont ha újrahúzom a telefont, akkor az időjárás alkalmazás teljesen jól működik. Aztán 2-3 nap (semmit nem telepítek közben fel), és ugyan arra a sorsra jut mint a fenti böngésző. Mondjuk az elindul, de ha a csapadék eloszlásra megyek, akkor leáll.
Mi lehet a gond vajon???
-
törölt tag
én is ma raktam fel:
xloud: muködik
walkman: látja a zenéim => be lehet állítani bármit csengőhangnakaz automatikus fényerőnél egy csúszkával lehet állítani igény szerint az energiatakarékos és fényes állapot között
az állapotsorral kapcsolatban nem tudok nyilatkozni, mert nem mondtad milyen konfigurációban telepítetted, így lehet neked más van mint nekem
-
razorka777
veterán
Az egyik olyan custom rom,amit a cyanogenmod mellett bátran ajánlok.
A cybershot miatt használom,mert a CM kamerája nem a legjobb és most elég sokat kell fényképezgetnünk.
A többi hasonszőrű főzött rom közül eddig ez a legjobb próbálkozás,benne van a kedvenc funkcióm(kill app via back button).
Az már nagy szó nálam ha én egy "gyári" rendszerre azt mondom,hogy jó de ez valóban megéri a pénzét.
A proci húzás szerintem amúgy is felesleges,a telefon így is elég gyors.
Az aroma telepítőt én is komálom.(#15771) centaurium:próbálgattam,de annyival nem gyorsabb.
-
darvinya
titán
Biztos nem, mert a SP elvileg a CyberShot kamera lenne, de csak az előhírnöke lenne.
Ilyenen mindig lesz kamera gomb.Augusztusban jön elvileg az első CyberShot okostelo, mert a mostani bemutatóig nem készült el a kamera lencse.
Ezért nem lett C530CX CyberShot neve, csak SP.
-
törölt tag
Nekem van egy suzuki swift GTi-m (1993-as). 1298ccm padon 110 ló és 122Nm nyomaték, 16 szelep, 8700rpm leszabályzás és hozzá 830kiló bepakolva teli tankkal. Igencsak komolyat lép a gép, 402m-en, 15,2s a legjobb időm ( ez olyan 7s-os 0-100 idő volt slic gumikkal), de az M5-ös történet tényleg hihetetlen... Celica meg volt olyan motorral is ami verhető.
-
darvinya
titán
A motor valójában 2.5-ös mivel ZETEC GTE(előbb elírtam) elektronic.
Az autószerelőm avval szórakozott, hogy a egymás mellé állította az Opel 1.4-est és az enyimet.
Az Opel tulaja elhűlt mikor meglátta a különbséget.
Opel motorja az enyém mellett Simpson motornak tűnt.
Aztán ott állóhelyzetben döngetni kezdte a szerelő.
Hát az Opel semmi moccanást nem produkált.
Míg a kis Ford, majd leszakította magát a kaszniról(pont ezért volt szervizben, mert eldeformálta a tartóbakokat és a kasznit.
Mire ezt a hibát felfedezték, addig 1 hónapig dolgoztak csak vele.
Mint autószerelő és karosszériás.).
Hozzáteszem nem normális váltó volt benne.
1-70
2-120
3-130
4-160
5-210 -
darvinya
titán
Autós sztorihoz toldok egy kicsit.
Nekem volt 1 Ford Esccort(1992) 1.4 Zetec GTR electronic kocsim.
Az városban 5.5-6.5L, autóúton 4-5L, belét kitaposva 7L volt a fogyasztása.Maga a sztori:
Állok a 11.ker. Bocskai-Nagyszőlősi kanyarodó piros lámpánál család.
Mellettem Toyota Celica, mögöttem M5.
Rámtört a gyorsulási kedv, ezért elkezdtem döngetni a motort.
Vették a lapot.
Zöld…letolva mind a kettő 2. pirosig (Nagyszőllősi út Karolina út kereszteződés).
Másnap TC látom az autószervizben.A tulaj elmondta, hogy a tegnapi csata után úgy érezte baj van a kocsival.
Mondtam M5 is ott maradt.(#15013) dorkacica
Mintha nem az exkluzív kijelzőről volt csevej előző hsz-ekben.
(#15006) csacsi67
Kicsit szarkasztikus vagy.
Monokróm.
Ennyi erővel miért nem mondod E197 új Li-s aksival(50000mAh) és évente 1x kell tölteni. -
Atmo
senior tag
Azért ha azt nézzük, hogy a galaxy s3 90-100k körül megy most, az xperia z meg 150-190k közt a használtpiacon, akkor azért a sonyra is lehet mondani, hogy márkát fizetsz, mert specifikációkban szinte egyeznek. Az S3 jelenleg nagyon jó ár/érték arányban van, sőt, mondhatni verhetetlen!!!
-
törölt tag
-
imitto
csendes tag
A 4.1 már bőven jó, az NS-el megszoktam. Tulajdonképpen a munkaidő nyilvántartásom, a 4-5 naptár, a levelezés és a Viber a lényeg, mellette nem árt ha nem lassú a gép. Az NS úgy kezdte hogy pár hónapja elkezdett lassulni, míg végül egy tárcsázóból a főoldalra visszatérés 1 percet is igénybe vett néha
Ha a Most Wanted helyett nem kell más elfoglaltságot találnom éjszakára akkor telitalálat
-
imitto
csendes tag
Tudom hogy erősebbek, a P viszont nagyon bejött formára, anyaghasználatra - nem utolsó sorban 25.000.- forintnyi árelőnye van. Szóval ésszerű kompromisszumnak tűnik.
Most olvastam hogy mégsem lesz JB?
"According to Sony fan site XperiaBlog, the update is designed for all Sony smartphones with the NovaThor U8500 processor including the Xperia U, Xperia Sola and Xperia Go - but, thus far, is only being released for the Xperia P.Sony has yet to release details of what changes are contained in the firmware update, which is available over-the-air to Xperia P handsets now, but there's one thing it certainly doesn't bring: an upgrade to the latest release of Google's Android operating system. "
-
dorkacica
csendes tag
-
csacsi67
addikt
Tényleg nagyon sok waves P-re tért át.De azt nem tudom ,hogy hogy Leslike irta az elsö részt?Ö neki a wave szent semmi rosszat nem lehetett mondani a waveröl .Multkor jó beolvastatok neki olvastam. Én is voltam waves 2 hétig az elején de memoria elfogyott cimü operettet addig birtam.Nokiákba is ez volt a halálom.
-
kengyel
nagyúr
Kérlek szépen én a megvétele után nem sokkal készítettem Ezt a videót . Csak siettem mert ment a vonat
Sok szín nincs benne mert minden fehér volt de szerintem odavág.
-
darvinya
titán
-
darvinya
titán
„Ezek a "mi a cwm", "mi az a root", "hogy kell bekapcsolni a repülős módot", "mi az az nfc" jellegű kérdések”
Jó ezekre már én sem válaszlok, amikor már 100x le volt regélve.(mint ezt tegnap is látható volt)
Más tészta amikor az a baj, hogy kezdek mérges lenne ezekre frissítésekre az app szintén is.
Iszonyat milyen bug halmaz áraszt el.
pl: AnySoftKeyboard legújabb összeolmlott, emiatt a TuneIn restartolta a telot, stb.Arról nem is beszélve, hogy még mindig nem jövök rá miért nem fűzi hozzá a Kapcsolat app-ban a névjegyhez tartozó híváslistát, SMS, üzenteket.
Pedig kellene.Ggrrrrrr.
(#12652) 100kg
Az azért kifelejtetted, hogy te már mokoltál.
Ezáltal volt egy kis alapod.Nem egyszer kerestek meg PÜ-ben és emiatt 100 hsz ott pazaroltam és végén nem lett belőle semmi.
Na az ilyenet nem akarunk topikban.
-
100kg
tag
Én is szívesen olvasgatnék meg tanulgatnék de sajnos nem mindenre van időm és a gyorsabb egyszerűbb célszerűbb megoldást választom. De mostmár úgy mennek ezek a dolgok hogy csak nyomok mindent mint a süket és jó is lett minden a telómon. Azért 9.30-kor áltam neki és 11.30-ra minden jó lett cakk pakk és mostmár akármi ilyen jellegű dolgot "félkézzel" megcsinálok holott nemrég aztsem tudtam hogyan álljak neki. Ezt pedig a fórumnak és azoknak köszönhetem akik segítettek és vették a fáradtságot és meg is köszönöm nekik ez úton
-
darvinya
titán
Másról miért szóljon?
Nincs modolok.
Én sem csinálok más módosított dolgokat, mert így már korrekt.(bár mondjuk senki nem jelezte, hogy kell a StatusBar-ba reboot-hoz recovery)Tudom van XDA, de ott már a legtöbb a csicsára megy és felhasználóbarát változatott kerüli.
Teljesen meg vagyok elégedve a teloval.
Anno hasonlót kérdeztem Arc topikban.
Válasz - nincs probléma, nincs érdemi hsz -
100kg
tag
Bocsi de én olvasom a topikot visszafele is ezért találtam rá a camera modra is... Jelenleg h szenvedek vele az első hozzászólás a kezdőlapom és 12644db hozzászólás közül lécci ne kelljen már megkeresnem hogy hátha valaki kérdezte már azt amit én mert ezért van ezaz egész h kérdezzünk.
-
Nordschleife
csendes tag
-
Nordschleife
csendes tag
-
dajkapeter
senior tag
Mondjuk én nem buherálni akarom a rendszert.
Csak mikor én vettem, akkor 80-at kér érte a T és 120 volt függetlenül. Ha egy 20-ast kér el a T a szolgáltatói függőség feloldásáért, még akkor is a pénzemnél vagyok. Bár azt nem tudom, hogy ha a T nem adja ki a JB-t, de függetleníttetem velük attól a PCC-n vagy SUS-on keresztül JB felmegy-e rá, avagy nem.
-
Dave1984
őstag
Megvan a picike
Kérdés milyen kódot kell beütnöm,hogy tudjam nyitható-e a Bootloader.Ha igen HIVATALOSAN hol lehet nyitni?Melyik weboldalon?
Nexteltől 2év Sony Gari.
2. kérdés a blokkot ottfelejtettem a boltban,anélkül nem is garizzák,ha ne adj Isten valami baja lenne?
3. Microsimes probléma megoldva 500ftért kivágta nekem a mobilkereskedős srác(valami spéci fémvágója volt,alakra beállított.
Voda be*aphtja
Lehet még lesz pár kérdésem,remélem nem haragszotok meg,igyekszem visszaolvasni is!
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót
SONY Xperia P
Készülék tulajdonságai:
Operációs rendszer
Android GB 2.3
Android ICS 4.0.4 -2012. aug.
Android JB 4.1.2 -2013. ápr.
Kijelző, megjelenítő
LED-TFT WhiteMagic technológia
16 millió szín
qHD (540x960) felbontás
4" (~275 ppi)
Processzor, képmegjelenítő
ST-Ericsson NovaThor U8500 1GHz
Mali-400
Memória, tároló
1 Gb RAM
16 Gb tároló
(2 Gb alkalmazásoknak, 11.3 Gb egyéb)
Micro SD bővíthetőség nincs
Egyéb
Unibody ház
3.5 jack
microUSB 2.0
microSIM
microHDMI
Bluetooth 2.1+EDR (up to 3.0)
WiFi
NFC
- Apple iPhone 13 128GB Kártya-független,Fehér és Pink Színben 6 Hónap Garancia,Akku 100%
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Natúr Titán Színben ,2028.04.29-ig iStyle Garancia,Makulátlan állapot.
- AppleCare+ , biztosítás/kiterjesztett garancia - Apple hivatalos biztosítás!!!!
- Realme GT Neo 3T Dragon Ball Limited Edition
- Iphone 13 Midnight-128gb-90% akku-2026.10.05-ig gar
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- HUAWEI MateBook 13 2020 - Kijelző nélkül - I7-10510U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest