- CES 2025: A Garmin Instinct is AMOLED-re váltott
- CES 2025: 6 centiméteres akadályt mászik meg ez a porszívó
- CES 2025: Ötletes és bivalyerős külső akkut hozott az Anker
- CES 2025: Piacra kerül végre a kifejezetten vékony Velia okosgyűrű
- CES 2025: Vagy rúd, vagy morzsa, vagy robot, de mindenképpen porszívó
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- CES 2025: Ötletes és bivalyerős külső akkut hozott az Anker
- CES 2025: Vagy rúd, vagy morzsa, vagy robot, de mindenképpen porszívó
- Az Oppo is rápróbál a kompakt csúcskategóriára
- Huawei P10 - pisztácia nem is volt
-
Mobilarena
Sony Xperia P - fémtestvér
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cornelius79
csendes tag
válasz Cornelius79 #14217 üzenetére
Megoldottam.
Telóról Kies-re, onnan Gmail-re.
Már csak az új telcsi kell, meg abba behúzni vhogy. -
darvinya
titán
válasz Cornelius79 #14211 üzenetére
„ akkor mégis be-be tekinthetek a fészre…”
Na ha csak ennyit akarsz, akkor javaslom a gyári app tiltását és böngészőn lépj be. ( pl: én OperaMobil+turbó-t használom forumozáshoz, stb.-hez, mert van asztali nézet és így szoktam meg és jobb)
Mert akkor nem zabálja az aksit, az állandó frissítési kényszer miatt.„ …meg az e-mailek közé.”
Ezek csak kézzel frissítem, így ez is akkor fogyaszt mikor használom.
Kis mók azért kell.
Én is gyári rendszert használom, csak a lehúzható értesítési sávba beleraktam funkciókat (pl: lámpa, WiFi, mobilnet, stb. kapcsolót).
Meg egy-két javítást.De mi itt vagyunk és segítünk.
Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
s4tch
veterán
válasz Cornelius79 #14211 üzenetére
A wave gmail fiókba tud szinkronizálni.
-
darvinya
titán
válasz Cornelius79 #14209 üzenetére
Annyit tennék hozzá az előző hsz-ekhez, hogy a kupak alatt van a GSM antenna.
Így hívás közben ott ne markold, mert elfogy a térerő.
Kiegészítem annyival a UserError problémát, hogy minnél több közösségi app van fenn és szinkronizál annál gyorsabban fogy a memória és a szufla a teloból.
Ha sokat használod a kijelzőt akkor is zabálja az aksit, de ha sötétben és auton használod akkor tovább bírja.Én NeoV-ről váltottam, de előtte az X1-t nyúztam ami mai napig meg van.
Ami nem mondható el a NeoV-ről.
Igaz csak azért adtam el, mert X1 után nem éreztem annyira nagy váltásnak.Viszont a P…Hmmm…
Ép most faragok hozzá dokkolót.
Sajna túl bonyorult és félő nem lesz Logout bejegyzés az elkészítéséről, mert csak az ember kedvét venné el.
Aztán meg…Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
Deck
titán
válasz Cornelius79 #14198 üzenetére
Semmi gond a telefonnal. Még csak nézni is jó vagy fogni. A Sony egyik legjobb telefonja.Le sem cserélem egy jó ideig szerintem hiába jönnek ki újak ezt a telefont nekem készítették Ha meglesz akkor majd tudod miről beszélek.
[ Szerkesztve ]
PS5
-
s4tch
veterán
válasz Cornelius79 #14197 üzenetére
A fikázókkal ne foglalkozz, egyik hibajelenség sem jellemző a telefonra. Nem fagyogat, nem akad, nem dobja el a térerőt, ellenben működik.
Nekem is Wave volt ez előtt, minimális dolgokkal vagyok csak elégedetlen: rövid a töltő kábele, nincs rajta fizikai híváskezelő gomb (a többi droidon sincs, a Wave-en viszont volt), akksi lehetne combosabb (így is elmegy átlag 2 napot), telefonkönyvben nincs oldalra húzásra lehetőség (touchwizben van), és kb. ennyi. A kijelző meg marhajó. A színeket leszarod tűző napfényben, viszont ezt le tudod olvasni direkt napsütésben is, a Wave-et ill. más, hasonló fényerejű AMOLED-et meg nem annyira. Az automata fényerő normál helyzetben nem engedi kisütni a szemed, és a sárgák sem torzulnak. (Amúgy a sárgák béna megjelenítése még a 2.-akárhányas droidra volt jellemző, ICS alatt javult a színkezelés.)
Szerintem vágj bele bátran. A Galaxy S III Mininél jobb a P.
-
Damage401
senior tag
Nyugodj meg, legtöbb USER errorból akad. Senki semmi ilyent nem tapasztalt még, ha meg valami furcsaság van akkor a 14.200 hozzászólásban már leírtuk és kitárgyaltuk. Igazán prémium telefon a maga szegmenségben, illetve ha nem vagy számbu*i(bencsmárk) akkor ezt a telefont neked is találták. Én játékra is használom, nekem tökéletesen kielégíti a kézi konzol fogalmát is. Nem fogsz vele rosszul járni. Egyetlen egy dolog van amire most váráslás előtt figyelmeztetlek a White Magic (tm) technológia végett a legmagasabb fényerőn a színek torzulnak. De ha auton használod még napos időben kiválóan tudod olvasni róla amit szeretnél. Röviden ennyi
Siemens MC60>Sony Ericsson K300i>Sony Ericsson K750i> Sony Ericsson C902> HTC Desire > Nokia C7> Sony Ericsson Neo>Sony Xperia P>HTC Desire X> Sony Xperia L>Nexus 4>LG G2>Sony Xperia Z1 Compact> Sony Xperia Z3 Compact> Apple Iphone 6>Sony Xperia Z5 Compact>Samsung S7
-
calamites
őstag
Próbálom összefoglalni:
Én panelban lakom, és jó a térerőm, eddig sehol nem tapasztaltam térerőproblémát.
A telefon nekem átlag 3 napot megy 1 töltéssel, amiben napi 10-20 perc telefonálás napi 3×20 perc net (KB) bekapcsolt energiagazdálkodással, és automata csökkentett fényerővel.
A külseje szuper (kicsit nyüszög az alsó kupak, de amúgy nagyon egyben van) a rendszer elég gyors, és a videója is igen jó. A fotóknál ha kevés a fény, akkor bizony nagyon zajos a kép.
Ha az androiddal és annak hibáival, és előnyeivel meg tudsz békülni, akkor nagyon jó telefon.
(én samsungot nem vennék, de ez elvi kérdés nálam)
-
TomWexX
addikt
válasz Cornelius79 #14197 üzenetére
Én is wave-ről váltottam P-re és egyáltalán nem bántam meg, sőt mi több, ég és pokol a 2 telefon közt a különbség. Én a wave után elvből elutasítottam a samsung márkát, mert a bada körüli agyhalál miatt nagyon megharagudtam a márkára, viszont a fémházat továbbra is szükségesnek éreztem, az S3 mini meg egy szappantartó, amit a 2 évvel ezelőtt kidobott tusfürdős flakonomból olvasztottak ki.
Bele néztem az általad linkelt tesztbe, de nem olvastam végig, személy szerint a mobilaréna tesztet és a hozzátartozó fórumot sokkal hitelesebbnek tartom, így nem érdekel hogy az ottani emberek miféle user error hibákat követnek el és azután miért a telefont szidják.
Én bátran ajánlom a P-t, a wave után biztosan tudom hogy nem fogsz csalódni. Persze itt is előfordul 1-1 hibácska, de azok sokkal kevésbé idegesítőbbek mint a wave esetében.[ Szerkesztve ]
Xiaomi 13 | Ipad Pro 10.5
-
Tomajdon
aktív tag
Nekem egyszer fagyott be, amikor megvolt nyitva pár ablak a chrome-ban, és videót akartam megnézni... akkor újra is indult, de azóta semmi. Nekem SGS Plus-om volt, én annál mondtam ilyeneket, mint amiket leírtak a kommentben, tehát egy kicsit elfogultak. Szerintem nagyon jó kis telefon, egy játék sem akadt még rajta, közepes használat mellett 1 éjszakát kibír töltés nélkül. Egyedül a kijelző zavar hogy "csíkozódik" illetve nem olyan mint a SAMOLED, de ezt tudtam, amikor megvettem. Kamerával nekem semmi hibám sincs, a Wave-nél és SGS+-nál jobb képeket csinál, videók is egyértelműen jobbak. Nekem tetszik, hogy magától fókuszál videózás és fényképezés közben (olyan mint iphone-on, csak ráirányítom valamire, és fókuszál). Bár a fókuszálás kicsit hangos, ha csönd van (szobádban fekszel az ágyban), hallom ahogy a fókuszmotor "berreg".. engem annyira nem zaver, de ez nem tudom mennyire normális Szerintem legjobb (és van rá lehetőséged), hogy elmész és kipróbálod egy üzletben.. Ha ott fagy, akkor szívás lehet hogy csak a szoftvere van tele hulladékkal. Nekem tetszik ez az xperia p, nagyon minőségi, "smooth", jó képeket csinál, és én az akksi idővel elégedett vagyok.
Ui.: Az biztos, hogy olyan szivatások nem lesznek, mint a wave-nél (újraindulások random, elfogy a memória böngészés közben és társai), és sokkal boldogabban fogod használni
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót
SONY Xperia P
Készülék tulajdonságai:
Operációs rendszer
Android GB 2.3
Android ICS 4.0.4 -2012. aug.
Android JB 4.1.2 -2013. ápr.
Kijelző, megjelenítő
LED-TFT WhiteMagic technológia
16 millió szín
qHD (540x960) felbontás
4" (~275 ppi)
Processzor, képmegjelenítő
ST-Ericsson NovaThor U8500 1GHz
Mali-400
Memória, tároló
1 Gb RAM
16 Gb tároló
(2 Gb alkalmazásoknak, 11.3 Gb egyéb)
Micro SD bővíthetőség nincs
Egyéb
Unibody ház
3.5 jack
microUSB 2.0
microSIM
microHDMI
Bluetooth 2.1+EDR (up to 3.0)
WiFi
NFC
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Mini-ITX
- Vírusirtó topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Path of Exile (ARPG)
- CES 2025: Feltekeri kijelzőjét a Lenovo ThinkBookja
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- További aktív témák...
- Xiaomi 12T 8/128GB // Újszerű // ÁFÁS Számla+Garancia//
- Samsung Galaxy S23+ 8/256GB // ÚJ // ÁFÁS Számla+Garancia//
- Samsung Galaxy S23 128GB és 256GB // ÚJ // ÁFÁS Számla+Garancia //
- iPhone 16 Pro Max 256GB fehér White Titanium
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 33 töltéssel 2025. 10.30-ig Apple jótállás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest