- Ennyibe kerülhet a Xiaomi Watch S4 európai változata
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Mobil flották
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat számít
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Sony Xperia P - fémtestvér
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
ma visszakaptam a telóm garanciális javításból. A rettegett Cordonhoz vittem, 10.29-én, és 11.04-én már vissza is kaptam.
Szoftverfrissítés volt (olyan bootloopba került, hogy az általam ismert módokon nem tudtam kihozni belőle) + belső hangszórót cseréltek.
Szóval pozitív tapasztalat.
Mondjuk a GPS azóta egyáltalán nem működik, de ezt lehet megoldja egy reset, vagy valami... vagy vihetem visszaés akkor már negatív lesz az én tapasztalatom is.
-
törölt tag
válasz
darvinya #16466 üzenetére
végeredmény szempontjából mindegy
androidos telefon, legfrissebb szoftverrel, ha akarod.
De akkor nexus s. Hivatalosan sem kap több frissítést, mégis elérhető rá a legfrissebb változat. Egyelőre a modderek között még a legnépszerűbb telefonok között van, szóval várható rá a főzött 5-ös android.
Ellenben a P-re... még cyaogen -ből sincs hivatalos... szóval a terméktámogatás megszűnése után nem sokkal (+1 év?) várhatóan megszűnik a főzés is rá. -
törölt tag
válasz
razorka777 #16464 üzenetére
vagy vegyél olyat, ami mögött elég nagy a rajongói réteg, és ugyan nem gyári változatban de még évekkel később is megkap minden frissítést
pl htc hd2 (ami nem túl meglepő módon még 3 évesen is összemérhető áron van használtan egy garancia nélküli P-vel)
-
törölt tag
válasz
freemanone #16456 üzenetére
mondjuk nekem még ezen a telefonon kézzel soha nem sikerült beállítani a mobilnetet úgy, hogy legyen mellé A-GPS is.
Legegyszerűbb megoldás: a gyári alkalmazásnak engedni hogy letöltse a net beállításokat, miután már wifin vagy. -
törölt tag
nálam csak ennyi volt: win7 - rádug, vár, usb meghajtóként használ. PC companiont nem is telepítettem/használtam egy jó ideig. Igaz korábbi telók miatt már volt rajta mindenféle androidhoz kapcsolódó cucc.
-
törölt tag
új rommal 2 nap alatt ment le 9%-ra a töltöttség.
Ebben volt 1 óra telefonálás, 4 óra netezés!
Enyhén szólva elégedett vagyok... a korábbi alienes romnál 1 nap alatt elfogyott az akksi, este már csak reménykedhettem, hogy kibírja hazáig. -
törölt tag
eddig nem is gondoltam rá, hogy leszedjem a teló alját... nincs is ilyen kicsi torx csavarhúzóm
-
törölt tag
én is ma raktam fel:
xloud: muködik
walkman: látja a zenéim => be lehet állítani bármit csengőhangnakaz automatikus fényerőnél egy csúszkával lehet állítani igény szerint az energiatakarékos és fényes állapot között
az állapotsorral kapcsolatban nem tudok nyilatkozni, mert nem mondtad milyen konfigurációban telepítetted, így lehet neked más van mint nekem
-
törölt tag
custom kernel felrakható zárt bootloaderrel is?
-
törölt tag
válasz
kronick #15645 üzenetére
csak a töltés részhez:
akár az ugyanolyan kapacitású akksi töltési ideje is eltérhet 2 cégnél.
Lithium akksiknál a gyors töltés 1C, a lassú 0,1C (gyk 3000mA órás akksinál 300mA-3000mA között). Az élettartam kárára felmehetsz 1C fölé is.
A töltés ciklus végén viszont nagyon kis árammal töltik az akksit, amíg eléri a teljes töltöttségi szintet. (a kiinduló érték kb 3%-a)Szóval a gyártó egyszer meghatározza a töltés idejét azzal, hogy mekkora max árammal engedi tölteni az akksit (gyk a töltőd max kimenő teljesítménye), másrészt, hogy egyáltalán hagyja -e feltöltődni az akkumlátort teljesen. (egy helyes töltési ciklus idejének a negyedében az akksid már 95% feletti töltöttségben van)
Szóval normális hogy gyorsabban tölt, ha ugyanazzal az adapterrel csinálja akkor is, de ha 2 különbözővel, akkor meg különösen
(ez elég parasztosra sikerült, de nem a szakmám, szóval bocs)
-
törölt tag
válasz
razorka777 #13128 üzenetére
nem bírták a kínai floodot
-
törölt tag
akkor nem mindenkinek szar a gps? nekem 3 mp alatt talál 10 műholdat, azután 5 perc alatt sem csatlakozik fel... Full gyári állapotban is több mint 5 perc volt, mire lett gps, pedig van mobilnetem...
-
törölt tag
no, 1 hónapig bírtam gyári romon
tegnap felraktam a FireDroid féle cm9-et, de sajnos több szempontból sem jött be.Ma váltottam fidelity v8-ra. Ez eddig tetszetős, kíváncsi vagyok meddig marad.
Egyébként tudtok ajánlani zárt bootloaderrel jó romot?
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót
SONY Xperia P
Készülék tulajdonságai:
Operációs rendszer
Android GB 2.3
Android ICS 4.0.4 -2012. aug.
Android JB 4.1.2 -2013. ápr.
Kijelző, megjelenítő
LED-TFT WhiteMagic technológia
16 millió szín
qHD (540x960) felbontás
4" (~275 ppi)
Processzor, képmegjelenítő
ST-Ericsson NovaThor U8500 1GHz
Mali-400
Memória, tároló
1 Gb RAM
16 Gb tároló
(2 Gb alkalmazásoknak, 11.3 Gb egyéb)
Micro SD bővíthetőség nincs
Egyéb
Unibody ház
3.5 jack
microUSB 2.0
microSIM
microHDMI
Bluetooth 2.1+EDR (up to 3.0)
WiFi
NFC
- Gaming notebook topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- MOBILTELEFON / TARTOZÉK / OKOSÓRA / OKOS KIEGÉSZÍTŐ beárazás
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Kerékpárosok, bringások ide!
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- Milyen videókártyát?
- Ennyibe kerülhet a Xiaomi Watch S4 európai változata
- További aktív témák...
- ÚJ - iPhone 16 Pro 512 GB Black Titán - - Apple Garancia - 0 perces, 0 ciklus
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- IPHONE 15 PRO 128GB NATUR TITAN 100% AKKU
- Pixel 7 Snow 128Gb-sok tartozék-1 hónapos-garanciás
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Olcsó Notebook! Lenovo Ideapad 3! Ryzen 3 3250U / 8GB DDR4 / 128GB SSD
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2192, 100% Akkumulátor
- Asus ZenBook Duo UX8406 -14" 3K OLED 120Hz Érintő - Ultra 7 155H - 16GB - 1TB - Win11- 3 év garancia
- iMac Pro 1.1 2017 Intel Xeon W2150B 64GB 1000GB 1 év garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest