- CES 2025: A Garmin Instinct is AMOLED-re váltott
- CES 2025: 6 centiméteres akadályt mászik meg ez a porszívó
- CES 2025: Ötletes és bivalyerős külső akkut hozott az Anker
- CES 2025: Piacra kerül végre a kifejezetten vékony Velia okosgyűrű
- CES 2025: Vagy rúd, vagy morzsa, vagy robot, de mindenképpen porszívó
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- CES 2025: Ötletes és bivalyerős külső akkut hozott az Anker
- CES 2025: Vagy rúd, vagy morzsa, vagy robot, de mindenképpen porszívó
- Az Oppo is rápróbál a kompakt csúcskategóriára
-
Mobilarena
Sony Xperia P - fémtestvér
Új hozzászólás Aktív témák
-
Damage401
senior tag
Szervusz,
1 szónak is 100 a vége. Ha olyan intezítással, meg olyan munkaeszközként vásárlod meg amiket leírtál akkor ez nem a te telefonod (xperia aktív vagy Xperia GO). Akkor neked strapa telefon kell. Ha meg adsz az igényességre és tetszik az NXT series P tagja a tű éles képével meg fém házzal, akkor ezt a telefont neked is szánták. Nos a mindennapos használatot és azon felül (játékok is) teljesen kimeríti. Sőt ehhez hozzá jön hogy jó az aksi idő is (nekem jó, de ez relatív). Másodsorban jövőre ha minden igaz jön a Zselés cukorka is Project Butteral Szóval hajrá.
Siemens MC60>Sony Ericsson K300i>Sony Ericsson K750i> Sony Ericsson C902> HTC Desire > Nokia C7> Sony Ericsson Neo>Sony Xperia P>HTC Desire X> Sony Xperia L>Nexus 4>LG G2>Sony Xperia Z1 Compact> Sony Xperia Z3 Compact> Apple Iphone 6>Sony Xperia Z5 Compact>Samsung S7
-
kengyel
nagyúr
válasz calamites #11095 üzenetére
Nálam mikor meglátták ,azonnal megtapizták. Ugye tetszett nekik a két mag hogy pillanatok alatt bármi elindul az egy magoshoz képest.+ itt jött hozzá az 1GB-ram ami teszi a dolgát. Már egy kollégám meg is rendelte a többinek meg kell győzni az asszonyt És még valami hogy bejött nekik a silver
[ Szerkesztve ]
kengyel
-
Maxentius
addikt
A benchmark-vitához csak annyit fűznék, hogy akit csak a számok érdekelnek, vegyen Galaxy S III-at, vagy Note II-t.
Samsung Galaxy S22 Ultra | JBL E65BTNC
-
Imike20
senior tag
Rávettem magam én is egy kis tesztre! Telefonálásra használom a telcsit + néha megnézem a Face-t + volt képek és vidi nézés! Eddig 1nap 20óra és 48% az aksi! Wifi kikapcsolva csak ha valamire kell akkor kapcsolóm be! Majd kiderül mi lesz a végén!
Xiaomi™ 13 Pro + Xiaomi™ Flipbuds Pro + Xiaomi™ Smart Band 8
-
kengyel
nagyúr
-
darvinya
titán
Szia
Akkor kérlek magyarázd már meg miért kell egy lámpa app-nak 2-5MB-osnak lennie, mikor fület és widgets-el együtt 130KB-ra jön ki.
Akkor mi a tosz van még benne.
Ja kéretlen reklám és az nem spam ugye.Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
calamites
őstag
válasz yodamester10 #11089 üzenetére
Nekem vásárlásnál a legfőbb szempontok ezek voltak:
- 1 giga ram legyen.
- Dupla magos proci.
- full hd videó.
- ledes villanó.Semmiképpen nem akartam olyan telót venni ami úgy néz ki és olyan megfogni, mint egy elfürdött szappan. Sok választásom nem is volt, HTC-ből ami bejött volna, az ennél jóval húzósabb volt.
-
yodamester10
őstag
Érdekes,hogy egyesek úgy akarnak telót venni,hogy mennyit csinál 1 tesztben?!Én átlag felhasználónak tartom magam telefon terén így 38 évesen,most is egy jó öreg nokia 5630-ról váltottam p-re,de nem azért hogy mennyit becsmárkól!Sok tesztet olvastam pl.:mobilaréna,néztem videókat,képeket,stb,de hogy pontszámok miatt vegyek telefont az kiábránditó szerintem.Én a saját szempontjaimat vettem figyelembe,méret kinézet stb,mert úgy alakítom az android rendszert ahogy nekem tetszik.
-
kengyel
nagyúr
Már semmi gond az aksival. Az éjszaka 3% merülés lett összesen. Később vettem észre hogy a gmail egyszerűen nem volt jól beállítva és nem tudott szinkronizálni, ami hajtotta a rendszert. Most szépen be van állítva és csekély a merülési idő. Jól írta valaki hogy ilyen az android. A zseblámpa appot én nem törlöm mert néha használom.
[ Szerkesztve ]
kengyel
-
wallace
tag
A telefonválasztós témához:
Gondoltam megosztok egy tapasztalatot, azzal kapcsolatban, hogy mennyire jó választás volt a P. Bő 1 hónapja még erősen gondolkoztam, hogy P vagy Galaxy S Advance, céges Voda árlistán nettó 5 ezer forint volt a különbség a 2 teló között és tényleg nehezen tudtam dönteni, majdnem Samu lett belőle, de végül a fémház, az elegáns külső, a nagyobb kijelzőfelbontás és az 1 GB memória miatt a P-t választottam. A Samunál nagyon szidták a pentile matrix kijelzőt, de nekem előtte Samu Wave-em volt, szóval számomra ez nem volt negatívum, egészen tegnapig amikor a kezembe került egy S Advance. Hááát majdnem lehánytam a kijelzőt, nem túlzok, a P kijelzője után az a felbontás, pentile matrix-al fűszerezve, úgy nézett ki, mint amikor fémreszelékkel meg mágnessel játszottunk ált. suliban, tényleg döbbenetesen ocsmány volt. Nyilván nem tűnik annyira rondának, hogy ha nem szokik hozzá az ember egy jobb minőségű kijelzőhöz, de így katasztrófa volt és a P kijelzője még csak nem is világbajnok felbontású... Csak azért meséltem el ezt a kis tapasztalatot, hátha tudok segíteni annak egy picit, aki még mindig vacillál a választással... -
Newlachka
őstag
Szia
A válasz:
fogod magad bekocogsz egy média marktba megtapizod őket aktív simi simi
nekem antutval 6997-et nyomott az alap telefon,hogy kielégítsem a válaszod.
Itt a többség nem azért vesz SONY-t mert veri az Lg XDHKTSCT vagy tökmindegy milyen telefont vagy EGY SAMSUNG GALAXY s825t-(hasra ütöttem.)
Vagy azért mert megfogta a külseje,és konkrétan letojja,hogy egyenlőre bugos.Együtt él vele.
Vagy éppen azért, mert világéletében SE vagy SONY-ija volt van,és tudja mi az,hogy 4 év múlva is telefon.
Röviden tömören ennyi.
Ezeket ha firmware-zed és elkúrod, megcsinálod magadnak,kisebb küzdelem árán,és nem kell egyből szaladni a márkaszervízbe.
Személy szerint,akármennyivel is veri egy Samsung vagy egy LG ezt a telefont, nem érdekel.
Ez tetszett, erre volt pénzem, ezzel kell együtt élnem. -
törölt tag
Legyen béke, 4.0.4-gyel a Quadrant Standard teszt 2386 pontot hozott. Antutu meg 6800 körül, ha jól emlékszem, azt tegnap futtattam.
-
skynet666
tag
Nem egy erőgép a konkurenciáhozl képest, de hétköznapi használat során ebből semmit sem érezni. Ez azért is van, mert a piac többet várt a bevezetéskor. Azért ma egy ilyen hardver bőven elég kell legyen sok mindenre... Az ICS is jól optimalizált, nekem nem akad sehol sem.
Neked kell valóban döntened. Ha erőgép kell, mert telefonon fejtesz kódot, akkor felejtsd el. Ha egy igényes házban lévő, gyönyörű, tűéles képernyőjű, jól használható telefon kell, akkor jó választás lehet. És többekkel ellentétben én továbbra is tartom, hogy mobilos szinten jó a kamerája, továbbá a multimédiás rész is kimondottan jó. Én is munkára vettem (megbízhatónak, smooth-nak kell lennie, jól kell kinéznie mert meg kell jelenni vele), arra tökéletesen alkalmas.
-
neorow1
aktív tag
Ha ezzel kezdted volna akkor nem olyan választ kaptál volna, amilyet kaptál, csak vannak itt olyan emberek akik kezdettől fogva a topikban vannak és hányingert kapnak a sok melyik telefont vegyem kérdéstől. Ha jót akarsz magadnak akkor azt se kérdezd meg, hogy mennyit megy az akksi átlagos használattal, mert akkor felkelés lesz.
Ja és ha megkérhetlek ne általánosíts a felhasználókat illetően.
[ Szerkesztve ]
-
KDOG
tag
Komolyan felidegesít, hogy nekem kell megmagyarázni, miért nem kell lebaszni a másikat, amiért kérdez valamit, amit nem ért, és akkor leírni, hogy miért kérdezek rá..... Annyira magyar....
Nem gondoltam, hogy erre a quadrantra ennyire megy az ugrás. Elég lett volna annyi, hogy az X és Y paraméter miatt számol hülyéket, és normál teljesítményben mondjuk közel azonos a két telo (ezt jó lenne tudni), és akkor lett volna egy köszi, meg egy vásárlás, de nem... most elvi háború indul, és közelebb nem jutott a téma, a "miért" hez.
-
KDOG
tag
Látom nem ment át az energia.
Pont inkább azt néztem, hogy egy kamera képén vannak itt az emberek feltüzelve.... mikor a tescos 10ezres jobb képet csinál, az összes ilyen fos telefonnál, már csak az érzékelő mérete miatt is, aki ilyenre gerjed az nem ép....Ezt az akadás dolgot sem én írtam, viszont az még bladen sem akadt... nem bug ként szerepelt adott hozzászólásban, sorry, hogy nem tudtam hogy a sony X launcher az X gyári háttérképpel az X bug miatt akad..... Ha az csak egy sw gond, lesz*****m.
Elég érdekesnek tartottam, ezt a quadrantot... mert minden tesztnél ott van... Gondolom oka van. Antutu meg társai alapján simán megközelíti az S-t, de ezt az egy eredményt nem értettem. Mi okozza ott ezt az eredményt? Ezért volt az alap kérdés. Felmerült bennem a kérdés, hogy nem-e a 2.3 miatt, mert egy sokadik telefon tesztjében ilyesmit emlegettek. Egyéb iránt megjegyezném: nem a telefonnal villantok a bkv-n ülve(lol) mint amiért sokan veszik ezeket a kütyüket, és naponta egyszer a kis kihajtós bársonytokból előhuzzák, nyomnak rajta nidfórszpidet, fészbukkkra kiposztolják milyen kemény az élet. Igen keményen használom, mivel munkaeszköz. Potyog is lefele, abszolút nem tokban vannak hordva (kijelző fóliákat havonta cserélgetem, mert már nem lehet olvasni). Eddig csak samsung (L700), htc (sok model még az spv500 tól, amikor itthon a htc re azt mondták, 'egészségedre'), Zte (csodálatos mit ki nem bírt....) telefonokat nem tudtam kinyírni... és az egyikori SE al igen komoly gondok voltak (t68 kinyirtam, P800-900-910i kinyirtam -vagyis magukat pl töltés hibák, és soha többet, aztán K széria beficcent 2 napra)... kezembe vettem, és riccs-repp-ropp műanyag... Ezért is féltem kicsit ettől a telefontól, és ezért kérdeztem rá itt, hátha valami érthető választ kapok és NEM LEBASZÁST. 2éve nem nagyon érdekel a téma, csak most, hogy megint aktuális a csere.
"Ha a kijelző ilyen frankón sikerült, akkor joggal várhatnánk el, hogy a hardver többi eleme is villantson valamit, de itt már nem fogunk ennyire örvendezni. A burkolat alatt ugyanis nem a Qualcomm, de még csak nem is az Nvidia megoldása mocorog, hanem az ST-Ericsson NovaThor U8500-s processzora számolgatja a dolgokat, amely egy kétmagos CPU, 45 nm-es csíkszélességgel készül, Cortex-A9-es mag, s egyébként egyáltalán nem gyenge cucc, legalábbis a gyártó szerint 20 megapixeles kamerával is lépést tudna tartani, illetve a Mali 400-as GPU segítségével lekezeli (felveszi és lejátssza) a fullHD felbontású videókat is."
Kicsit ellentmondásos.
Gondoltam értelmes választ kapok, de mindig meg kell lepődnöm, hogy itt leginkább WOW, CS meg egyéb színvonalas játékok rajongói táboroznak.
Ja és mielőtt jönne, hogy akkor miért ilyet veszek: mert használnom kell netre is, általában 2évente amikor lehet cserélek, nem éppen 30ezres eldobhatóra, mert a 2év alapfeltétel. Ezért szeretnék 1giga ramos darabot, mert ha kijön rá valami friss rom, a lusta programozókat ismerve az 1giga is kevés lesz... márpedig 2 év alatt sok minden történik. (lásd blade nél is már ha csak egy picit jobbat választok, sokkal többért, akkor lenne flash... igaz nem munkához, de ráérős időben híreket nézni jó lenne az úton.)
[ Szerkesztve ]
-
s4tch
veterán
Sajnos igazad van, ez tényleg egy kalap szar, nem nyom eleget quadrantban.
Abba ne menjünk bele, mennyire van értelme szintetikus teszteket futtatgatni telefonon, de jól értem, te komolyan azt várod, hogy szintetikus tesztekben egy telefon hozza egy másik, jóval erősebb hardverrel rendelkező telefon szintjét?! A One S másik ligában játszik, mint a P, ezt a két adatlap összehasonlítása, vagy egy teszt közepesen figyelmes elolvasása után lehet tudni. Erősebb SOC, másfélszeres órajel, erősebb GPU a HTC előnye. Ezzel együtt a P is tökéletesen használható.
ICS alatt CSAK a gyári cosmic flow háttérkép akad CSAK a gyári launcherrel. Más háttérkép a gyári launcherrel, ill. ez a háttérkép más launcherrel nem akad. Ez egy bug, van, akit zavar, én leszarom, Novát használok.
Ezzel együtt azt mondom, ne vegyél P-t. Ez alapvetően egy kellemes topik, nem hiányzik, hogy valaki azon lamentáljon heti 2x4000 karakterben, hogy nem nyom quadrantban ötezret ez a szar, bezzeg a One S...!
-
neorow1
aktív tag
Végre megtértél, ezt már szeretem
KDOG: nem akad semmi, teljesen smooth az egész Holo launcherrel. Gyárival is csak annyira apró döccenések vannak, hogy csak akkor veszed észre ha direkt figyeled. A teljesítményről még annyit, hogy eddig nem találtam olyan játékot ami kifogott volna rajta, Vice City, Most Wanted is tökéletes pl.
[ Szerkesztve ]
-
KDOG
tag
Srácok....
Üdv.
Nos segítsetek, és ne elfogultan
HTC One S-t akartam venni, de most nincs. Viszont jelenleg sürgős lenne a mobil csere egyéb okokból. Vodkánál csak ezt a P-t találtam, mint alternatíva... jó a méret, és a felbontás, bár nem amoled (igen nekem az tetszik, még ha fikázva is van).
Viszont kicsit lehangolt a quadrant teszt.
De a mobilarenás tesztben még nem 4.0 android volt rajta, hanem valami 2.3 ami tudtommal a dualcore procikat furán kezeli, az S-en pedig már a 4.0 volt. Az a kétszeres különbség kicsit zavaró számomra.
Ennyire gyenge a hardver ? 2 éve szoktam telefont vásárolni (most a Blade kerül nyugdíjba, ahhoz képest persze tudom, hogy nsx a sebessége). Lehetséges, hogy hw terén csak egy desire x a készülék?
Valaki esetleg 4.0 alatt lefuttatná ezeket a teszt progikat?
Akkuval visszaolvastam pár oldalt, de mindenki egy számomra felesleges kérdésen csámcsog, a kamerán (eddig talán 3x használtam mobilt fotózásra).
Illetve a teszten valamiért a gps fikát kapott... na azzal most hogy is vagyunk?Köszi előre is
-
Zigi
senior tag
válasz Pikkolo^^ #11071 üzenetére
Kösz ez biztos jól fog esni a páromnak, mert ő lőtte. De az is hozzá tartozik, hogy gyönyörű szép napos idő volt és ezeknek a szenzoroknak a fény a mindene. Kicsit borús az idő és vége a dalnak a beltérről nem is beszélve. Beltérben én mindig derítő vakuzok, nappal is hogy legyen valami + fény. Bár sajnos a P vakuja eléggé sárgás fényű, jobbat tenne a képeknek egy kicsit hidegebb tónus.
kengyel
Azért az sem normális, hogy hetente újra húzogatod mert merül az akku.......fogadjátok már el végre hogy gyenge az aksi és fos a droid
darvinya már a zseblámpa appot is letöröltetné me'r spam érdekes az asszony Tipo-ján nem spam, a haverok telefonján nem spam ...hagyjuk már ezt... lassan mindent le kell törölni a telefonról mert merül. Meg "minek szinkronizálsz fontos ember vagy" igen én az vagyok! pl. a lányomnak ha üzen hogy mikor érek haza. Az asszonynak ha valamit hozni kell hazafelé a boltból és még hosszú a lista....
Okostelefonként 1 napot bír a telefon. Telefonként többet is ezt aláírom, de ne várjunk már csodát egy 4" kijelzővel szerelt 1265mA es akkutól..............
( szégyelje magát az a mérnök aki ezt megálmodta és az is aki jóváhagyta)[ Szerkesztve ]
-
zsoltzsolt
addikt
A sonymobile.com-on írta egy srác a következőket:
"Got an update to the phone.(6.1.1.B.1.54) even though i already had tht in my phone..Size was just 0.6MB..i installed it and after that the camera bug has disappeared..Guess you guys will get that update soon..Thank you sony.."
Dec 28, 2012 4:41 AMErről tud valaki valami pontosabb infót? Elérhető már ez itt is?
(a fazon Sri Lankán Lakik:
"I'm from Sri Lanka.." -
TomWexX
addikt
-
Newlachka
őstag
válasz razorka777 #11062 üzenetére
azt csinálom..
Xperia P
középen vannak,hogy melyik készülékekhez jó ez az akku.. hátha valamelyik alapból nagyobbat kap.. bár ebben nem bízom -
darvinya
titán
válasz Newlachka #11058 üzenetére
Az telot könnyen szétszedem, mert van szerszámom.
De a leragasztot aksi már más tészta.
Azt nem is olyan egyszerű roncsolás mentesen leszedni.Ha procit húzod akkor négyezetesen nő a fogyasztás, ha 2x-ére emeled az órajelet.
Így a berakott aksi is hamarabb fog merülni mint alapon.Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
Newlachka
őstag
én nem értem minek az állandó szinkronizálás.
ennyire fontos ember vagy?
"spórolok" amivel csak lehet
van úgy,hogy 30 percenként lövöm be a wifit vagy az adatforgalmat, van,hogy 2 óránként.
fényerő beállítva olyanra ami kényelmes(igaz szemüveges vagyok,az erős fény bántja a szemem)+ az,hogy automatikusan változtatja a fényerőt össze vissza
amin most gondolkodtam(délelőtt a régi ARc-omra tettem ICS-t flashtoollal+root+ kernel-igaz ez nem jött össze)
hogy ha rootlom akkor garancia megmarad?-de így nem tudom a procit húzni.
ha kernelt cserélek ahhoz kell a nyitott bl?- ha igen akkor garancia ugrik..
nem lassú egy telefon,de azért szeretném megtapasztalni a határokat,de 2 évet nem fogok várni míg garancia van rá..
egy kis felvilágosítást szeretnék valaki jártastól
illetve.. megoldható-e az,hogy mondjuk egy 1750-es akksit beleszuszakolni?mert neten találtam 1500mAh-st P-be,de az S akksija nem férne bele esetleg? -
kengyel
nagyúr
válasz razorka777 #11056 üzenetére
Nem raktam fel még. Gondolkozom egy visszaállításon, vagy várok még egy töltést. Most ilyen 8-10%-os esésem van.
[ Szerkesztve ]
kengyel
-
kengyel
nagyúr
válasz James Dean #11051 üzenetére
Én ezen már nem eszem magam Tavasszal veszek egy fényképezőt és ez a része is megoldva. A telefon kamerája meg hirtelen fotókra tökéletes lesz. Nálam most megint az aksi szarakodik.
[ Szerkesztve ]
kengyel
-
James Dean
csendes tag
válasz kengyel #11049 üzenetére
Kolléga linkelt pár fotot GB-vel talán?
Azok elfogadhatók nem tökéletesek de jók.
Sajnos akárhogy állítgatunk nem jó egyenlőre a kamera.ICS alatt. Én is végigongoráztam az összes beállítást de 10-ből 8 kép egyszerüen nem lesz jó.És ez nem a fényviszonyok miatt van.Mert sok fénynél is rosszak a képek.
Vidi viszont elsőrangú.
A hang is remek. -
kengyel
nagyúr
válasz James Dean #11048 üzenetére
Igen sajnos egyenlőre ilyen lett . Próbálgatok állítani mindig egy kicsit , de szebb nem igazán lesz.
kengyel
-
Damage401
senior tag
Köszönöm, am jó képek
[ Szerkesztve ]
Siemens MC60>Sony Ericsson K300i>Sony Ericsson K750i> Sony Ericsson C902> HTC Desire > Nokia C7> Sony Ericsson Neo>Sony Xperia P>HTC Desire X> Sony Xperia L>Nexus 4>LG G2>Sony Xperia Z1 Compact> Sony Xperia Z3 Compact> Apple Iphone 6>Sony Xperia Z5 Compact>Samsung S7
-
Damage401
senior tag
válasz razorka777 #11043 üzenetére
Ezt aláírom. Sony Bravia Engine 2 meg tudja rendesen dobni Vagy egy Samsungon
Razor: kedvedért felkutattam
Sony Ericcson Neo ICS képek:
Nos és egy összehasonlítás mindkettő készüléken GB volt mikor videót készítettem:
SE Neo VS S Xperia PSiemens MC60>Sony Ericsson K300i>Sony Ericsson K750i> Sony Ericsson C902> HTC Desire > Nokia C7> Sony Ericsson Neo>Sony Xperia P>HTC Desire X> Sony Xperia L>Nexus 4>LG G2>Sony Xperia Z1 Compact> Sony Xperia Z3 Compact> Apple Iphone 6>Sony Xperia Z5 Compact>Samsung S7
-
kengyel
nagyúr
válasz razorka777 #11043 üzenetére
A videó minősége szép. Felvettem Az ünnepeket a gyerkőcökről , és gyönyörű színekkel ,és élesen csinálta meg. És mindezt ugye 1080p-ben rátettem a gépre full hd-ban visszanézve igényes mozi volt A kamera nem bántható .
[ Szerkesztve ]
kengyel
-
Damage401
senior tag
Kedves Zigi,
Ez a két kép mikor készült milyen rendszer volt rajta?
razor: elég sokat macerálom a beállítást, hogy jobb képet hozza ki. DE videó felvétel előtt le a kalappal, ott meg a távoli beszéd hangok kicsit rosszabbak, Neon nem volt gond ott 2 mikrofon volt.
Szerk.: Nem várok egy kompakt gép minőségét, de Neos tapasztalatom alapján ha ICSn jó algoritmussal szép képet készít,(relatív mi a szép tudom, de olajfestmény nekem nem szép)akkor egy 2012 Modellén várjuk már el ugyan azt a minőséget sőt +1 kicsivel megtoldva. Ezért is frissítettem, hogy hátha megoldódik. Mert láttam az átmenetet.
[ Szerkesztve ]
-
Damage401
senior tag
válasz razorka777 #11039 üzenetére
Azért a fotós topikban mikor felraktam egy GBvel és egy ICS készült képet a GB javára több szavazat érkezett mint ICSre. Nos nem tudom mennyire szoktál telefonnal fényképezni, de szerintem GB alatt nem olajfestményt készített mint most az ICS, ráadásul 8mpx nem is lehet használni, nincs szinkronba a vakuval is. 3 ból 4. sikerül 8mpx lőni. 6mpx szoktam ez végett használni, de még mindig olajfestmény.
-
Damage401
senior tag
válasz kengyel #11036 üzenetére
[ Szerkesztve ]
-
kengyel
nagyúr
válasz Damage401 #11034 üzenetére
Vajon GB-vel milyen képet csinálhatott ? Mert én azonnal frissítettem ,és nem próbáltam ki azt a lehetőséget.
(#11035) Zigi ! Igen azoknál a képeknél a színek is rendben vannak. De némi mosottság ott is kandikál Főleg ha nagyítva van. Ha megnyitod alapon ,és nézed akkor király. Na majd nyáron a Balatonon
[ Szerkesztve ]
kengyel
-
Damage401
senior tag
válasz kengyel #11033 üzenetére
Szerintem itt a szofter algoritmusa is hozzá tesz, hogy kaka legyen. Mert párom SE Neo is ICS van. Ugyan azon beállítással ugyan azt a tárgyat/tájat elkészítve: NEO:2-4MB tömörítésű .jpg készít. P meg még mindig nem éri el a 2 MB sehogy sem. Ezért is nem értem hogy ICSvel miért ilyen ratyi a kép.
-
Zigi
senior tag
válasz kengyel #11027 üzenetére
Röviden jók.
Bővebben pocsék Az ég kiégve csutkára, rengeteg zaj, ráadásul az első kép bemozdult, az Ignis rendszáma olvashatatlan.... és még sorolhatnám
De megnyugtatlak amint kisüt a nap megtáltosodik a P kamerája. A napsütéses képek+videók "nagyon" jók és a makrója is igen csak kimagasló a P-nek. -
rbalint88
addikt
aki ismeri MAGICBOX kollégát személyesen vagy eléri telefonon, szóljon már rá, hogy wtf, mert 14-e óta nem lépett be
-
rbalint88
addikt
válasz TomWexX #11029 üzenetére
Ha ráér jövőre, akkor ott már rugalmasabb leszek. 3-án lesz vizsgám, 4.-e meg már terv szerint el van (khm), úgyhogy 4-én estefelé is lehet egy kupakosztogatósdi. ha valaki már vasárnap készülne átilluminálni az újévbe (ezúton is gratulálnék neki a kiváló sportteljesítményhez, én már öregnek érzem magam ehhez )
-
Ferenczi Áko
addikt
A mobilaréna 2012-es évértékelőjének 7. oldalán, ahol a kijelzőket elemzik, az Xperia P WhiteMagic technológiáját is megemlítik! Grat!!
Honor 200 Pro - Playsation 5 - Honor Watch Gs Pro - Hisense 55U8QF & 65U8QF
-
rbalint88
addikt
válasz calamites #11024 üzenetére
MEGJÖTTEK A KUPAKOK, LEHET ÖRÜLNI, MERT KÉTSZER VAN KARÁCSONY!
Remélem mindenki utalta a pénzt, és semmi nem áll az útjába annak, hogy akinek postán kell küldjem, feladjam holnap az összeset.Pöstiek: vasárnap este 7-8-9h Blahán Corvin áruház előtti parkoló vagy Nyugati pu parkoló kinek lenne jó?
-
Blamazs
senior tag
Majdnem meglett a 2 nap keszenlet a telomon. 1 nap 22 ora utan szolt hogy toltest ker
A tapasztalatom az, hogy ha az ember ki akarja preselni belole a 2 nap uzemidot, akkor azert kompromisszumot kell kotni az okostelefon mibenleteben. Ugyhogy nalam marad az 1 teljes nap, es kihasznalom a telefon azon tulajdonsagait, amiert is vettem
Mindezek ellenere tenyleg jot tett neki a sus-al valo ujrahuzas, ezt batran ajanlom masoknak is. -
calamites
őstag
Ma délután elgondolkoztam arról, hogy mire is használom az okos-telefonomat, és megpróbáltam egy sorrendet (értékrendet) felállítani.
1. netezés
2. telefonálás
3. videó
4. játék-fényképezés
5. zenehallgatás
6. navigációBiztosan kihagytam valamit, de KB ez az erősorrend. 5-10 éve még azon gondolkoztam volna, hogy kell egy teló, egy fényképező (jó videóval), mp3-4 lejátszó, navi, és akkor még nem is neteztem, és játszottam.
Mindezt mobilan gyakorlatilag bármikor bárhol.
Sokan szapulják a telefon fényképeit, én megpróbálom inkább az előnyeit észrevenni. Ha javítanak rajta boldog leszek, ha nem akkor megszokom.
[ Szerkesztve ]
-
őstag
válasz Rosszarcu01 #11018 üzenetére
Az ICS jó, a 2 mag és az 1GB RAM miatt szépen fut rajta
Nem Gorilla Glas. Van egy szinte láthatatlan gyári fólia a kijelzőn. Emiatt bizonyos mértékig karcálló. Sokak vettek rá még egy fóliát.Meliora sunt bono inimica
-
darvinya
titán
válasz Rosszarcu01 #11018 üzenetére
Más Launcher-rel igen.
Nem GG-s a kijelző.
Jobb számomra mint a GB.Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
nokia112
csendes tag
válasz James Dean #11015 üzenetére
köszi szépen! Tényleg nem tudtam, hogy a frissítés ennyit jelenthet ilyen szempontból.
Alcatel OT 302 -> Nokia 3410i -> Nokia 3220 -> SonyEricsson w800i -> SonyEricsson w910i -> Nokia (Tubi) 5800 -> SonyEricsson Xperia X8 -> Sony Xperia P ~ eddig
-
darvinya
titán
válasz Rosszarcu01 #11012 üzenetére
Hát bug-ja. -hmm elfogult vagyok érdemi választ nem tudok adni
ICS a legfrissebb, JB 2013. májusáig érkezik rá.Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
Rosszarcu01
tag
Mi a típushibája, bugja a telónak? Melyik a legfrissebb droid rá ami elérhető?MEddig várható a frissítési támogatottság a Sony részéről?
MEg be lehet-e állítani, hogy ha a menübe belépek, akkor ne a főképernyőn lévő kép legyen a háttér, hanem vmi egyszínű vagy snassz fekete?
[ Szerkesztve ]
-
nokia112
csendes tag
Azhogy van az, hogy az arénások P-jének AnTuTu tesztje 5363 pontot hozott ki, ami önmagában már elég jó, viszont nekem itthon 6976 pont jött ki?
Alcatel OT 302 -> Nokia 3410i -> Nokia 3220 -> SonyEricsson w800i -> SonyEricsson w910i -> Nokia (Tubi) 5800 -> SonyEricsson Xperia X8 -> Sony Xperia P ~ eddig
-
darvinya
titán
válasz kengyel #11005 üzenetére
Navi még talán jó, hogy van kilépés gomb.
Az elemlámpa app az spam, hiába van kilépés gombja. - Nekem az elemlámpa rész a SystemUI-ban 5 Kbyte, akkor mi lehet az app-ban 2-5MB-ban?
Opera-ban van kilépés gomb, csak be kell állítani.Screenshot lőttem a 7 órás időszakról és, hogy a képernyő mennyire zabás.
Viszont az is látszik, hogy az Android Op. Rendsz. egyenlő a Tétlen állapottal.
(Én fényes módban és automattán használom a fényerőt)[ Szerkesztve ]
Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
kengyel
nagyúr
válasz darvinya #11002 üzenetére
Igen ebben egyet értek veled ! Na most a két navigációnak megvan a kilépés gombja. Az idáig oké. A zseblámpa az szintén rendelkezik kilépés gombbal. A böngészőt most leszedtem ( opera ) és maradt a gyári és a google chrome. Még ilyen van a gyáriból hogy origo amit nem tudom hogy törölhetek e ?
Egy navit kilőttem és igen szinkronizálva vagyok a google fiókkal
[ Szerkesztve ]
kengyel
-
Terence12
tag
válasz darvinya #10991 üzenetére
Annyira nem drasztikus... ha nem törli az internal storage-t csak simán a gyári visszaállítást kér akkor nem gáz, feltéve ha az adatai szinkronizalva vannak a google fiokjaval! Akkor még az utolsonak fentlevo appjait iss visszapakolja a rendszer! De tény hogy kissé időigényes megoldás. A widget nem kezdőoldalra elhelyezése amugy tényleg jó ötlet...
-
Maxentius
addikt
Több, mint 11k hsz... alig bírom követni a tempót, jól nyomjátok!
Samsung Galaxy S22 Ultra | JBL E65BTNC
-
darvinya
titán
válasz kengyel #11001 üzenetére
Mivel pontos nevet nem írtál így kapásból 5 app is gond lehet.
1 zseblámpa app -ezek legtöbbje spam app és gmail szinkront rongálja
2 navigáció app -ami állandóan bekéri a GPS adatokat, ha nincs kilépés gombja
3 böngésző app - adatokat zabál, ha nincs kilépés gombja(#11003) Maxentius
Kell az Első Helyezés, mint a legjobb fórum.
[ Szerkesztve ]
Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
kengyel
nagyúr
válasz darvinya #10999 üzenetére
A használat többsége telefonálásból, és GPS-használatból áll. Mellette folyamatos g-mail,és időjárás szinkron jellemző. A telepített app-ok egy zseblámpa, 2db navigáció, egy böngésző, fájl kezelő és a gyári beépített. Most lettem figyelmes arra, hogy a gmail szinkron hol dolgozott hol nem.
calamites ! Ezeket én is rendszeresen megcsinálom.
[ Szerkesztve ]
kengyel
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót
SONY Xperia P
Készülék tulajdonságai:
Operációs rendszer
Android GB 2.3
Android ICS 4.0.4 -2012. aug.
Android JB 4.1.2 -2013. ápr.
Kijelző, megjelenítő
LED-TFT WhiteMagic technológia
16 millió szín
qHD (540x960) felbontás
4" (~275 ppi)
Processzor, képmegjelenítő
ST-Ericsson NovaThor U8500 1GHz
Mali-400
Memória, tároló
1 Gb RAM
16 Gb tároló
(2 Gb alkalmazásoknak, 11.3 Gb egyéb)
Micro SD bővíthetőség nincs
Egyéb
Unibody ház
3.5 jack
microUSB 2.0
microSIM
microHDMI
Bluetooth 2.1+EDR (up to 3.0)
WiFi
NFC
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- CES 2025: 3D V-Cache és AI az új Ryzeneken
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- Nők, nőügyek (18+)
- Apple notebookok
- Milyen TV-t vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Mini-ITX
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- További aktív témák...
- Xiaomi 12T 8/128GB // Újszerű // ÁFÁS Számla+Garancia//
- Samsung Galaxy S23+ 8/256GB // ÚJ // ÁFÁS Számla+Garancia//
- Samsung Galaxy S23 128GB és 256GB // ÚJ // ÁFÁS Számla+Garancia //
- iPhone 16 Pro Max 256GB fehér White Titanium
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 33 töltéssel 2025. 10.30-ig Apple jótállás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest