- CES 2025: A Garmin Instinct is AMOLED-re váltott
- CES 2025: 6 centiméteres akadályt mászik meg ez a porszívó
- CES 2025: Ötletes és bivalyerős külső akkut hozott az Anker
- CES 2025: Piacra kerül végre a kifejezetten vékony Velia okosgyűrű
- CES 2025: Vagy rúd, vagy morzsa, vagy robot, de mindenképpen porszívó
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- CES 2025: Ötletes és bivalyerős külső akkut hozott az Anker
- CES 2025: Vagy rúd, vagy morzsa, vagy robot, de mindenképpen porszívó
- Az Oppo is rápróbál a kompakt csúcskategóriára
- Huawei P10 - pisztácia nem is volt
-
Mobilarena
Sony Xperia P - fémtestvér
Új hozzászólás Aktív témák
-
őstag
válasz kengyel #11998 üzenetére
a lokációdnak megfelelö beállitásokkal tudod testreszabni a telefonodat.
Otthon mást csináljon mint a munkahelyen, vagy éjszaka..stbNagyon jó
Precision M7710_&_Precision M7740- CPU: 9980HK, RAM: 32GB/3200MHz, GPU: RTX5000, IGZO 4K-UHD, SSD: 2TB Force MP510, 2TB ADATA XPG SX8200 PRO, 1TB SK HYNIX Class 50 SSD
-
Imike20
senior tag
Ti melyik mappába szoktátok menteni a zene számokat? Én pl a media mappába rakok minden video, zene! Csak egy valamit nem értek elindítom a walkman alkalmazást majd a nagyítóval keresek egy zenét beírom és megtalálja klikk rá és az írja a media nem játszható le! De ha a file managerbe megkeresem majd klikk rá ugye a walkman alkalmazás indítja el és a szám el is indul... no ezt nem értem miért van..........
Xiaomi™ 13 Pro + Xiaomi™ Flipbuds Pro + Xiaomi™ Smart Band 8
-
őstag
Sikerült olyannyira testre szabni a Llama-val, hogy akku idöre 10 napot ir ki :-)
Precision M7710_&_Precision M7740- CPU: 9980HK, RAM: 32GB/3200MHz, GPU: RTX5000, IGZO 4K-UHD, SSD: 2TB Force MP510, 2TB ADATA XPG SX8200 PRO, 1TB SK HYNIX Class 50 SSD
-
s4tch
veterán
Ez tényleg jó, ez van abban a módosított ROM-ban is, amit most használok. Gyors, szép, jól konfigurálható.
-
d3kk
senior tag
Eszméletlen jó ez a moddolt system ui!
amint látjátok már benne van a small apps is
(#11979) Imike20:
Nincs javítva a cam 8 MP-s sötét sávos hibája, de megoldható a 1.54-es javítási eljárással. Amúgy meg ajánlom figyelmedbe az XPERIA GX cam-modját P-hez. (a feltöltő szerint gyorsabban fókuszál a Cybershot modnál is..)
[ Szerkesztve ]
-
kengyel
nagyúr
Szerintetek simán rátölthetek egy 30%-os aksira ? Mert estére kell a telefon és 30-on áll jelenleg.
kengyel
-
S. Szabi
őstag
válasz werszomjas #11958 üzenetére
Én is a zöldgolyóra gondoltam, azt hittem arra írta, hogy már nincs
[ Szerkesztve ]
-
razorka777
veterán
válasz werszomjas #11946 üzenetére
Nálam az akksi a "szokásos".aktív használat 1 teljes nap.
Mikor vettem a telót,mondtam a srácnak,hogy ebbe ugye microsim kell?(tök ártatlanul,mintha nem tudtam volna.)
Mondja igen,adjam oda és kivágta ingyen.Én olcsón megúsztam.Samsung Galaxy A52s 5G&A72
-
d3kk
senior tag
Gyarilag forgathatova valt a launcher az 1.75 ben.. Ez tok jo
-
d3kk
senior tag
-
darvinya
titán
válasz Dave1984 #11955 üzenetére
Ez érdekes, mert én csak 60%-on hallgatom a zenét és jó hangos.
Igaz nekem nincs gyári füles(az vennék, ha valakinek van felesleges), így egy átalakítot X1 headset kábel és Panasonic RP-s típusú füles van.Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
d3kk
senior tag
Valaki használ valamilyen modot az UMS támogatás beállításához? mert nekem az sdmounter app nem műküdik 1.75-ös "új" fw-n..
[ Szerkesztve ]
-
S. Szabi
őstag
válasz werszomjas #11936 üzenetére
Igen, One V-t is néztem, de annyira nem tetszik, abból a szériából inkább a One S kéne, de nekem nagy. Nagyon ragaszkodok a 4"-hoz. Apple-t sosem szerettem, nekem eléggé unszimpatikus márka, elismerem, hogy jó, de...
Az N9-et is néztem, nagyon jó a formavilága, de a Windows Phone se szimpatikus, kivéve a megjelenése, de az nagyon, most a Blade-n is Launcher7 fut, és az Xperia P-re is ez a sors vár Úgy tűnik számomra nem nagyon akad vetélytársa a P-nek.Hogy-hogy csak Sony logó van? Lemaradtam? Tudtok mutatni képet?
[ Szerkesztve ]
-
Dave1984
őstag
válasz Nordschleife #11949 üzenetére
én ma vettem át pickpack pontban.
Amire figyelj,hogy a blokkot ne hagyd a boltban,mint én:-)
Mondjuk picit csalódott vagyok,mert elég halk a walkmam,illetve avi filmeket mxplayerrel jobban akadozva játsza le,mint a Minim,illetve a gsm antennát nagyon könnyű learnyekolni:-(
Ezek ellen keresek megoldást.Dsp manager t már találtam rá,de sajnos van ebben a telefonban valami vezérlő,ami nem enged hangositani egy bizonyos hangerő felett!
Szerkeszt: korábban leírtam nekem hogy lett microsimem:-D[ Szerkesztve ]
Nekem a tudat nem ad szabad utat
-
werszomjas
addikt
válasz Nordschleife #11949 üzenetére
Nézd meg minden benne van-e a dobozban:
Tok, HDMI kábel, Töltő, USB kábel, Headset, Telefon.
Meg én lecsekkoltam, hogy a dobozon lévő IMEI szám ugyan az-e mint a telefon IMEI száma (alsó kupak levesz, és ott az IMEI) majd megnéztem hogy a számlán is az az IMEI szerepel-e. Kb ennyit kell megnézned.
Illetve vigyázz a dobozzal, ez az új fajta doboz nincs külön külső dobozban, és mivel nincs leragasztva, könnyen nyílik a doboz, ki ne essen a telefon.
[ Szerkesztve ]
üdv
-
Nordschleife
csendes tag
Elvileg holnap jön meg a Nexteltől a telefonom. Nagyon nagyon várom már!
Az átvételnél van valami különös, amire figyelnem kell a szokásos dolgokon kívül? -
darvinya
titán
Túl jó a telo így kevés a panasz.
Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
csacsi67
addikt
-
darvinya
titán
Xperia S topik 15000 felé jár, ideje belehúzni.
-
Deck
titán
válasz razorka777 #11932 üzenetére
Kernelek flashelésénél is No Final Verificationon legyen? Vagy ott mindegy?
PS5
-
kengyel
nagyúr
válasz werszomjas #11936 üzenetére
Manapság már az 1GB ram alap főleg ilyen felszereltségű telefonoknál. A fémházzal meg teljesen igazad van extra .
[ Szerkesztve ]
kengyel
-
werszomjas
addikt
válasz S. Szabi #11933 üzenetére
Fémházas telefonokból nem sok van.
One V esetleg, de annak gyenge a hardvere.
A 4" is eléggé kizáró tényező manapság
Amiket esetleg a P helyett számításba vehetsz, szintén 1GB RAM-os, max 4"os készülékek:
iPhone 4, 5
Galaxy S III Mini
Nokia N9
Motorola Atrix 4GHa nem kell az 1GB ram, akkor kicsit nagyobb a választék. (512MB-tól)
[ Szerkesztve ]
üdv
-
Gyurma23
aktív tag
Sziasztok!
Erre a hibajelenségre valaki?
Köszönöm előre is! -
S. Szabi
őstag
válasz werszomjas #11930 üzenetére
Köszi!
Amúgy szerintetek megéri még ilyen telefont venni (februárra tervezem a dolgot). Az érdekelne inkább, hogy nem jön-e valami frissített változat belőle. Nem tudni ilyesmiről? Leginkább ami megfogott benne az a kinézete, meg, hogy fémből van., meg nekem ez a 4" a határ, ez az a méret, ami pont jó. Viszont a Sony Ericsson logó nem kéne rá, kicsit elrontja az összhatást, de ez legyen a legnagyobb baja
-
razorka777
veterán
Root:Innen "letöltöd és kitömöríted a fájlokat. Flashtool segítségével felflasheled a 6.1.B.0.599-es kernelt a telefonodra. Ha ezzel megvagy, akkor futtasd a 'runme.bat' fájlt a 'Root_with_Restore_by_Bin4ry-XP' mappából. A menüben a 2. opciót válaszd, majd kövesd az utasításokat. Ha kész a root flasheld fel a 6.1.1.B.1.54-es kernelt és kész is."
Mi lett az Lww sorsa?
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy A52s 5G&A72
-
őstag
válasz darvinya #11925 üzenetére
Azt nem is néztem még bevallom őszintén.
Annyi infó jön így is a telefonról, hogy csak rakogatom össze hogy mi hogy jobb..stb.Ami nagyon tetszik ez a Llama program. Anno Wifi-s változatban használtam a Blackberry-n mire megálltam a McDonalds-nál, behúztam a kéziféket, már volt net a telefonon..:-)
Amire még a sok infó után se tudok rájönni, hogy hogy tudok ROM-ot, és mivel rátölteni, láttam az XDA-n egyet, amit szeretnék. [ROM][All Bootloader][28/12][B.1.54]Xperiance Lite v1.0 [28/12]
De valahogy mindent ami a telefonon van, nevek, névjegyzékek, sms-ek..stb valahogy le is kellene menteni, és feltenni a ROM-ot, majd a mentésből ezeket visszatölteni.
Nem tudom van-e erre mód, és hogyan.? Millió a leírás ,de egyik se igazán szájbarágós,és padlóra nem akarom küldeni a telcsit.
-
werszomjas
addikt
-
S. Szabi
őstag
Tudja valaki, hol lehet esetleg kapni ezt a telefont gyártói garanciával? Remélem jól tudom, hogy az jelenti, azt, hogy nem csak az adott boltban érvényesítheted a garanciát. Az árukeresőn nézegetem, de nem találok olyat, vagy csak nem veszem észre. Vagy az is jó lenne, ha valaki tud Győrben egy boltot, ahol 70 körül van az ára.
[ Szerkesztve ]
-
darvinya
titán
válasz werszomjas #11923 üzenetére
Telon a Súgó app-ban van.
-
-
werszomjas
addikt
válasz kengyel #11916 üzenetére
Te hol találtad meg a regisztrációt???Én akartam regelni a telefonom, de nem tudom hol kell, a Sony oldalán csak mindenféle más termékük regisztrálható.Nahát, most nézem, mára bekerültek a rendszerbe a telefonok
szerk: mégse, a telefonokat most sem találom, csak a tabletek kerültek bele a regisztrációnál a kategóriák közé
[ Szerkesztve ]
üdv
-
őstag
Annyit olvasni erről a SUS-ról , így a SUS úgy a SUS , hol lehet letölteni? Tudtok egy linket adni?
-
Gyurma23
aktív tag
Sziasztok!
Kérdésem a következő lenne:
Felteszem töltőre a készüléket nyomogatom közben ugye narancssárgán villog a kis lámpa..... lezárom és kéken villog..... Utána feloldom megint narancssárga...... Rendben van ez igy??? Egyre jobban kiidegel ez a készülék -
kengyel
nagyúr
Már kérdezni akartam tőletek, hogy érdemes e , regisztrálni a Sony oldalán ? Van valami előnye ?
kengyel
-
darvinya
titán
válasz razorka777 #11913 üzenetére
És akkor mi van, hogy visszazárod.
Az új SUS már nézi a DRM kulcsot ami nyitáskor elveszik és nem kapod vissza záráskor.
Ezért lett a Sony-tól a Flash Tool program, de ezt leírja a leírásában.Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
darvinya
titán
válasz Dave1984 #11907 üzenetére
Miért nem nyitod hivatalosan?
Ott Sony honlapja.
Ha nyitod úgy is ugrik a DRM kulcs és ha GSM gari szerizese rádugja a SUS-ra az egyből kidobja, hisztizik érte.
Ennyit a házi nyitásról.
De bővebben ott van Lasy Logout-ja.És igen alig gyorsabb. ?
Pedig sokkal gyorsabb, értem itt, hogy nem zár be app-ot ahol az 512 már igen.
Visszatérve már nem kell előről kezdeni mindent.Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
d3kk
senior tag
válasz razorka777 #11909 üzenetére
ja de most esik le hogy zárt nem nyithto bl-em van szoval még várat magára
-
d3kk
senior tag
válasz razorka777 #11906 üzenetére
amúgy mik nem működnek rendesen CM 9.1 -ben? mert mondjuik a gps-t nem használom..
[ Szerkesztve ]
-
Dave1984
őstag
válasz csacsi67 #11904 üzenetére
No problem
Azért ahhoz képest,hogy ez két magos meg 1 giga Ram van benne Mini picit megturbózva alig lassabb.
Illetve az antenna alul nincs igazán jól védve,mert simán leárnyékolom,ha úgy fogom(nem kell marokra fognom se,elég ha alsó részt a tenyerembe veszem.Nekem a tudat nem ad szabad utat
-
d3kk
senior tag
válasz razorka777 #11903 üzenetére
Azt egyértelműen NEM lehet. OK
(még NEM)
szerK: úgy látom xda-n van pár elvetemüldt dev akik teszik a dolgukat rendesen szóval simán megoldják.. volt már ettől nagyobb problémám is szolgáltatós teloval anno
(HTC Hero.. öhhöm akarom mondani T-mobile G2 touch. ez kb 3 éve lehetett és arra is azt mondták hogy nem lehet downgradelni erre megcsináltunk egy GOLDCARD Downgrade nevezetű eljárást és tádáá sikerült. volt benne risky rendesen de ment )
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót
SONY Xperia P
Készülék tulajdonságai:
Operációs rendszer
Android GB 2.3
Android ICS 4.0.4 -2012. aug.
Android JB 4.1.2 -2013. ápr.
Kijelző, megjelenítő
LED-TFT WhiteMagic technológia
16 millió szín
qHD (540x960) felbontás
4" (~275 ppi)
Processzor, képmegjelenítő
ST-Ericsson NovaThor U8500 1GHz
Mali-400
Memória, tároló
1 Gb RAM
16 Gb tároló
(2 Gb alkalmazásoknak, 11.3 Gb egyéb)
Micro SD bővíthetőség nincs
Egyéb
Unibody ház
3.5 jack
microUSB 2.0
microSIM
microHDMI
Bluetooth 2.1+EDR (up to 3.0)
WiFi
NFC
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Windows 10
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Mini-ITX
- Vírusirtó topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Path of Exile (ARPG)
- CES 2025: Feltekeri kijelzőjét a Lenovo ThinkBookja
- További aktív témák...
- Xiaomi 12T 8/128GB // Újszerű // ÁFÁS Számla+Garancia//
- Samsung Galaxy S23+ 8/256GB // ÚJ // ÁFÁS Számla+Garancia//
- Samsung Galaxy S23 128GB és 256GB // ÚJ // ÁFÁS Számla+Garancia //
- iPhone 16 Pro Max 256GB fehér White Titanium
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 33 töltéssel 2025. 10.30-ig Apple jótállás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest