Hirdetés
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Fotók, videók mobillal
- Telekom mobilszolgáltatások
- Megjelent a Realme GT7, a márka legolcsóbb csúcsmobilja
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
judas13
addikt
válasz
vodrosjozsi #12 üzenetére
Én meg úgy látom, hogy humoruknál vannak. Ja nem.
(Nem Samsung lesz a kövi telóm mindentől függetlenül. Csak a jegyzőkönyv kedvéért írtam).
-
pg1966
senior tag
Na ma legalább tényleg megjött a One UI 7.0 S24U-ra.
-
cezarlacrone
aktív tag
Mire megjönne az S23 Ultrára, addigra már tudunk kihozni S25 Ultrát yetteltől....
-
csakany2001
senior tag
Várom is júliusban az A9+-ra, nem mintha a mostani verzió rossz lenne. De kíváncsi leszek.
Samsung tény hogy nem sieti el a dolgokat, de remélhetőleg hibamentes is lesz.
Én is fokozatosan próbálom ez az androidra való átállást, első körben tablet, utána S26.(feltéve ha lesz AF-es ultraszéles végre a simában is) -
MrOomen
tag
válasz
LosBlancosRM #27 üzenetére
Samsung "párti" vagyok így is, de te meg elvakult ha szerinted minden frankó ahogy van. Van hova fejlődni, az elmúlt éveik után nem is keveset, nagyon megúszósra vették a figurát.
Határidő nem volt, de vérciki a helyzet mondjuk a 2020/21/22-es frissítési hullámok után. -
hapakj
őstag
válasz
LosBlancosRM #37 üzenetére
Szóval szerinted is ennyire lószar forrás a Mobilaréna meg ez a fórum?
-
István971
tag
Hát ezen már meg sem lehet lepődni, végülis ez a normális.
De jó hogy elfelejtettem már ezt a telefont és az egész cirkuszt ami ezzel jár. -
hapakj
őstag
válasz
LosBlancosRM #34 üzenetére
Forrás: Mobilarena
-
hapakj
őstag
válasz
Fél év.
-
Viktor77
titán
válasz
LosBlancosRM #31 üzenetére
Én nem szídok semmit, elvagyok én 6.1-gyel (S23), tényleg poén volt.
-
Viktor77
titán
válasz
LosBlancosRM #29 üzenetére
Inkább elküldöm újra a smiley-t a mondatom végéről, hátha leesik:
-
Viktor77
titán
válasz
Fél év.
-
Lajmund
őstag
-
h4h01
senior tag
Szarul csinálják, de legalább sokáig
Azért kíváncsi leszek, hogy egy most bemutatott A36 v. A26 hardvere mit fog tudni mondjuk 5 év múlva..
-
MrOomen
tag
Nem tudlak cáfolni, nem is szeretnélek
A baj a gyártóval van hogy ígér aztán b*szik teljesíteni. Nettó illene ha már a hardvert képtelenek fejleszteni, árat nem csökkentett, sőt ígéretekre csak nagyobbra tartotta a markát. (Kutatás, fejlesztés költségről se igen kéne beszélni). Pedig én nagyon szurkoltam... -
-
vodrosjozsi
addikt
Zseniális h egy tavalyi középkategóriás telefon ami nem is AI specifikus azért nem kapja meg az egyáltalán nem AI specifikus kövi szoftvert mert nem tudják megcsinálni rendesen az AI miatt
Kész röhej ez a samsung. -
Lajmund
őstag
Így van a legtöbben le se szarják mi fut a telon csak rendesen működjön. Valamilyen szinten én is így vagyok vele de már egy éve olvasom hogy ez meg az lesz a 7-be és màr tényleg röhejes hogy mindjart itt a 8 sőt már cikk is van rola itt is és mi még a hetet várjuk.
Igazából most minden olyan stabil és fluid ezzel sincs bajom de na.
-
Jadro
veterán
Amennyiben már sikerült elég nagy volumenű mindent befogadó, "ez nem bug, feature" maszlagot benyelő vevőkört kialakítani, akkor kb semmi.
Már nem az a világ van mint a Nokia idején. Persze innen is lehet esni (Sőt innen még nagyobbat!) csak ahhoz sorozatosan kell olyanokat bakizni, amit nem bocsájt meg a nép. Lassú víz partot mos.
Ez a szakmai fórum nem tükrözi az átlag felhasználót. Nekünk jobban fáj a frissítéssel való bénázás, mint ha kivesznek pár kedvenc emojit. Az emojit hiányolók viszont sokkal többen vannak.
A többség szerintem azt se tudja megmondani, milyen adroid verzió fut a készülékén, nemhogy a OneUI verziószámát.
-
Móci
addikt
Én nem hiszem el, hogy, májusban megkapja a telefonom. Igaz, már le is szrom. Ha nem építkezésre költenénk, cserélném ezt a csodát...
-
judas13
addikt
Várjuk ki a végét.
-
Lajmund
őstag
Összefog az jönni megtudjátok csinálni!?
Csak május az uj idöpont XD Én simán elhiszem azt a pletykát hogy a 7 és az android 14 kimarad és egyböl megy a 15 és a 8. Engem inkább az érdekelne. Kibirom nyárig.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Az indiai ütemterv szerint a Galaxy S23-nak viszont májusig várnia kell.
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Adobe Lightroom topic
- Gyúrósok ide!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Futás, futópályák
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) G.Skill Trident Z RGB 3600MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Honor 9X Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 64GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G5 34 VA 165Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- 104 - Lenovo Legion 7 (16IRX9) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4070 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest