- CES 2025: A Garmin Instinct is AMOLED-re váltott
- CES 2025: 6 centiméteres akadályt mászik meg ez a porszívó
- CES 2025: Ötletes és bivalyerős külső akkut hozott az Anker
- CES 2025: Piacra kerül végre a kifejezetten vékony Velia okosgyűrű
- CES 2025: Vagy rúd, vagy morzsa, vagy robot, de mindenképpen porszívó
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- CES 2025: Ötletes és bivalyerős külső akkut hozott az Anker
- CES 2025: Vagy rúd, vagy morzsa, vagy robot, de mindenképpen porszívó
- Az Oppo is rápróbál a kompakt csúcskategóriára
-
Mobilarena
Sony Xperia P - fémtestvér
Új hozzászólás Aktív témák
-
darvinya
titán
SD kártya P-n?
Az a sok wav honnét került oda, csak ben egy illegális három betűs navi?(a fő mappájába kell 1db .nomedia file)
Amúgy mindenek meg kell lennie a könyvtárra.
pl: Music, Alarms, Notification, stb. azokba berakni a helyére valót.Aztán törölni a LOST.DIR mappát a belső memóriából.
(#10801) szende_Robi
Hát nem is azért kell.
Hanem azért, hogy ne lássa a WALKMAN app.[ Szerkesztve ]
Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
DaDa
senior tag
válasz Newlachka #10796 üzenetére
Köszi, valószínűleg az lesz, csak technikailag érdekel, hogy csak az én telóm hagyja magánkívül a .nomedia-t vagy ez Xperia gyári ICS betegség.
"A világ különleges és bonyolult, akárcsak egy pók hálója. Ha megérinted egy fonalát, remegése végigfut az összes többi szálon. Mi nemcsak megérintjük a hálót, hanem bele is szakítunk!" - Gerald Durrell
-
DaDa
senior tag
Üdvözlök mindenkit! Karira kaptam egy Xperia P-t és lenne egy kérdésem. Mind a gyári walkman mind az album progi folyamatosan benyomja a nem oda illő képeket, hangokat. Megjegyzem, hogy nem vagyok kezdő androidos és végigolvastam mindent, de nem találtam megoldást. SZóval a baj az, hogy hiába teszem be a .nomedia "file-t" a könyvtárakba akkor is ott van a lejátszóba. Hogy tudom újra indexelni a könyvtárakat? Próbáltam már cashe-t törölni, újraindítani, még a nomedia appot is leszedtem, hátha az én file-ommal van a baj. Semmi eredmény. Ott van 160 apró kis wav meg minden. Megnéztem és ezeket az sdcard-ról szedi nem a belső memóriáról. El tudom ezeket tüntetni? Másnak is volt ilyen problémája?
Köszönöm előre is a megoldásokat.
Boldog karácsonyt!
"A világ különleges és bonyolult, akárcsak egy pók hálója. Ha megérinted egy fonalát, remegése végigfut az összes többi szálon. Mi nemcsak megérintjük a hálót, hanem bele is szakítunk!" - Gerald Durrell
-
Blamazs
senior tag
válasz kengyel #10792 üzenetére
mar megy a frissites, csak le kell toltse a fw-t meg aztan meglatjuk. remelem nem nyirom ki a telot vele.
akksi ido javulas nem lenne rossz, mert nekem 1 napot megy el, bar mostanaban hasznalom is, hogy raerek az unnepek alatt
ha felment a telepites, akkor biztonsagi mentesbol vissza lehet rakni mindent, vagy erdemes ujra rakni kezzel a dolgokat? -
darvinya
titán
Vagy ez előtti 50 hsz belül
-
calamites
őstag
válasz bluemirage #10789 üzenetére
Eléggé idegesítő, ráadásul minden képnél meg kellene csinálni.
-
freemanone
addikt
válasz bluemirage #10788 üzenetére
CWM telepítéséhez root jogosultság szükséges. Ha jól vettem ki, azt nem csináltad meg.
Ezt esetleg az első hsz-be is bele lehetne tenni, hogy előfeltélel a root.
[ Szerkesztve ]
-
őstag
-
őstag
Hogyan rontsd el a telefonod kameráját, ha unatkoznál, mint én?
Az első hsz.-ban leírt flashtool-al az 544-et lecseréltem B.1.54-re. Ennek persze semmi értelme nem volt. Hiszen minden tip-top működött. Nem tudok hibáról vagy gondról beszámolni. Vigyorogtam rendesen az elmúlt hetekben azon akik váltottak és közben jött el a "kamera blama" (ez még rímel is) De unatkoztam így karácsony másnapján. Sokáig vártam vele, bíztam, hogy a Sony javítja a 4:3-as kamerahibát. Ami ugyan elkerülhető, ha valaki 16:9-ben fotóz, de akkor is ez blama (nem bug! nálam az kisebb hiányosságokat jelent). De mivel az 1.hsz-ban volt javítás, egy CWM alóli korábbi kamera lib felrakása... így hát gondoltam mehet az 1.54-es.
1., Tehát az 1.54-es felrak (harmadszorra kapta el a fonalat )
Majd folytatva az első hsz-t, gondoltam az ott leírt módon CWM alól telepítem a kamera javítást.
2., Tehát CWM telepít.. a .bat file-os megoldás egy vicc, főleg a rendes feedback vagy verify hiánya miatt.
3., telefon újraindít, közben vadul nyomkod hangerő le gomb. Nem történik semmi. Azaz de...! Előbb utóbb kéri a PIN kódodEzután a 3. lépést megismételtem 4x, aztán a második lépést 2x, majd a 3. lépést
Ennyit erről Ezalatt 10%-ot esett az akksi.A kamerablama személyes szívás nálam: Hirdetésszervezőként dolgozva gyakran kell 4:3-mas kép. Illetve az mindig 4:3-ban kell. Malac, autó, családi ház, bútor... miegymás... 16:9-es pedig privátban kell: nyaralások, családi élmények stb... ezek jellemzően TV-n vagy monitoron landolnak.
Van az 1 hsz.-ban leírton kívül más módszer javítani a kamerát?
[ Szerkesztve ]
Meliora sunt bono inimica
-
calamites
őstag
válasz Danny750 #10786 üzenetére
Engem az sokkal jobban zavar, hogy belépek a fényképezőhöz, és beállítom az ISO értéket, majd átlépek a képstabilizálóhoz, azt is bekapcsolom, és mire megyek vissza lecsekkolni az ISO-t már megint autómata. Akkor beállítom az ISO-t, és addigra a képstabilizáló kapcsol ki.
Mindeközben nem kapcsolom ki a kamerát, és nem is lövök képet.
Ez mi a f@szért lehet?
-
Danny750
őstag
válasz werszomjas #10783 üzenetére
Volt Sola-m.....a kamera rettentő, használhatatlan! P-vel viszont lehet szép kèpeket lőni sztem!
>>iLoveMyiPhone5s&BeatsSolo2<>AlFA&HoNdA&BmW<<
-
Blamazs
senior tag
Azt tudja valaki, hogy ez a forum olvashato tapatalk alkalmazassal is?
Felraktam a P-re de nem talalom hogy hozhatnam be rajta.
Ez az akku dolog engem is erdekel, lehet ujrahuzom sus-al az egeszet, pedig mar nagyon jol belaktam a telefont. -
kengyel
nagyúr
válasz werszomjas #10783 üzenetére
Viszont érdekes a dolog. A telefonban visszanézett képek nálam szépek . Ha felrakom az asztali pc-re ott van vége a minőségnek. Viszont a videó minden nézetben jó minőséget takar. De nekem még így is bejön a telefon
kengyel
-
werszomjas
addikt
-
kengyel
nagyúr
válasz calamites #10778 üzenetére
Na nálam teljesen ugyan ez a helyzet. 24-órája megy a telefon, és még van 77%-az aksiban ! Tökéletes aksiidő ,rossz kamera még 6MP-ben is. A videó 1080p-ben tökéletes. Alkalmazások ,menük akadás mentesek és gyorsak. Navigáció/ GPS/ Wifi- hibátlan. Szerintetek várható valami javítás a kamera irányában ?
kengyel
-
PHARD
tag
Én feltettem a .54-es verziot,azota akadozik,meg ha bemegyek egy alkalmazásba és onnan kilépek,a föképernyönek is idó kell,hogy összeáljon.Mit csináljak?Nem használhatatlan,meg elég gyors is,csak eléggé zavar,hogy asszony smart2-je pattogosabb mikor föképernyőre visszamegyek
P30 pro-Mate10 lite-Lg g2-Xperia P-Xperia x10
-
NY_A
őstag
Sziasztok!
Üdv mindenkinek. Rég jártam itt, de még így is sok ismerős "arcot" látok.
Az utóbbi időben elég nehezen kommunikál a telefonom a Cisco routeremmel. Hol látja, hol nem, és aztán a puszta véletlen dönti el, hogy csatlakozik-e. A routeren belül Ilyenkor próbálkozom a network mode állításával B/G, illetve B/G/N között mert ez megoldást jelent, de csak egy ideig. Ez összefüggésben lehet a 6.1.1.B.1.54 rommal? Pár napja tapasztalom ezt, így a router hibája mellett ez is felmerült mint hibaforrás. Más tapasztal hasonlót ezzel a rommal?
-
calamites
őstag
válasz maszat07 #10774 üzenetére
Nekem az 544-es volt fent, csináltam egy bizt. mentést, majd rendszer visszaállítást. ezek után sus-al felraktam az 54-es végűt. A kamera tényleg szar 4:3-as aránynál, de az aksiidő jelentősen megugrott.
Igaz én használom a bővített készenléti módot. Lassan 2 napja megy majd 4 óra kijelzőhasználat volt és 60% körül állok.
-
darvinya
titán
válasz Newlachka #10771 üzenetére
Flash Tool és Flashtool között óriási a különbség.
Flash Tool -t az a Sony adta ki, hogy aki nyitotta a bootloader-t ismét feltudjon rakni frissítéseket amit a Sony adott ki
Flashtool az meg egy modingok által készített Flash-helő és fastboot, stb. program.
-
maszat07
tag
Leírná valaki pontosan hogy hogyan kell megcsinálni ezt az akksi újratelepítést! köszi előre is!
Úgy pofonváglak, hogy csokorba szeded a villanyoszlopokat és felköszöntöd vele a trafóházat!
-
Newlachka
őstag
válasz razorka777 #10772 üzenetére
jól van ezt nem tudtam tudom
-
Newlachka
őstag
válasz razorka777 #10769 üzenetére
igen ha nem kell nyitni a bl-t a flash toolhoz akkor jó,de ha igen akkor gari ugrott..
-
kengyel
nagyúr
válasz perzeus #10765 üzenetére
Szia ! Nekem 8-napja van birtokomban a P ! Megmondom őszintén nagyon jó döntés volt amikor erre a készülékre esett a választásom. Sokat olvastam fórumoztam és nem bántam meg a döntésem. Röviden egy karakteres ,gyors naprakész készülék, jól összeszerelve. A T-nél vettem és azonnal tudtam frissíteni az 54-re 15-perc alatt fent volt. Most igaz rámentem a SUS-al de aki ajánlotta az nagy köszönöm szót érdemel mert nálam az aksi sokkal tovább bírja. Röviden hidd el nincs mit gondolkozni ezen a készüléken.
kengyel
-
Newlachka
őstag
válasz @ngryb1rd #10767 üzenetére
Srácok!Akinek az akksiideje nagyon keskeny, az SUS-sal telepítse újra!
Nekem hatalmas változás van.
25.ikén 0-órakkor vettem le a töltőről és azóta 24% merült(20 perc telefonálás,és olyan másfél óra netezés volt max)
szerintem ez nagyon drasztikus javulás a 12-15 órás üzemidőhöz képest -
@ngryb1rd
csendes tag
Rendelt valaki Ujgsmben Sony xperia p-t? Aki rendelt mondja már el nekem mi jár hozzá!
KöszönömGoogle Nexus 7 - 4.2 JB___Sony xPeria P silver - 4.0.4 ICS
-
escape
aktív tag
válasz perzeus #10765 üzenetére
Nem tudom neked melyikre fog frissíteni, ha SUS-szal(Sony Update Service)csinálod, szerintem lehet választani. Sosem láttam még az említett progit.
Csak azt tudom leírni, amit én is csináltam. Megrendeltem nexteltől, megjött pickpackra, hazavittem, kb 10 perc nyomkodás után jelzett, hogy lehet frissíteni, wifin keresztül meg is csinálta szépen, kivéve, hogy a befejezés szövegnél nem jutott tovább, de restart megoldotta. Ez volt az 544-es ICS. Független.
Egy hete kb jelzett, hogy van .54-es, de ezt még nem frissítettem, mert kamera problémák vannak, illetve a tiszta telepítés a javasolt, és ezzel még várnék. Majd ha nagyon unatkozok, lementek mindent, és legyalulom, SUS-szal frissítem majd. Majd...[ Szerkesztve ]
Azért kell sportolnunk, hogy szép, izmos halottak legyünk. - Egyelőre hadjárat...
-
escape
aktív tag
válasz perzeus #10761 üzenetére
Én azt javaslom, hogy csak az 544-ig frissítsd. A .54-essel vannak még gondok, de az előző verzió egyelőre nekem hibátlan.
Újat még nem akartam bevállalni, nincs kedvem tiszta telepítéshez, megint mindent felrakni. Eddig egy Galaxy Ace-szel nyomultam, ott kiéltem magam, ez meg egy szuper cucc, csak használni akarom.Azért kell sportolnunk, hogy szép, izmos halottak legyünk. - Egyelőre hadjárat...
-
darvinya
titán
válasz Pikkolo^^ #10754 üzenetére
Tudod a Kapcsolat app-ban van egy „Saját” bejegyzés.
Ezáltal gyorsan lehet küldeni eNévjegy kártyát ami fénykép is van.
De, ha gmail, FB, Outlook, Hotmail ebből kettő Exchange is be van hozva alapértelmezettnek akkor nincs kép.Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
Pikkolo^^
addikt
válasz darvinya #10753 üzenetére
A gmail szinkronizálást kivettem, mert azok a névjegyek már régiek, ennek ellenére mindig előbukkannak ha olyan hív aki azon van rajta. Érdekes ez a rendszer :-)
Nálam nincsen káoszt, minden névjegyet megfelelően szinkronizált az outlook.com-al és az FB-vel is. Nem tudom mire gondolhatsz.
-
darvinya
titán
válasz Pikkolo^^ #10744 üzenetére
És ezt mind a „Saját” névjegyhez rendelve a Gmail és FB-vel együtt.
Szinkronizálás és levél olvasás teljesen más mikor a saját névjegyhez.
Amin az Exchange tartalmaz „Saját” névjegy címkét.
Garantált a káosz.
Melyik legyen az alapértelmezett „Saját”?
Exchange? -nincs Play támogatásMade Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
Terence12
tag
válasz perzeus #10743 üzenetére
Hali. Nekem volt solam. Es jelenleg P van es igy egyertelmuen mondhatom hogy a P a jobb... sola-baneleg sok a gyartasi hiba... amugy megfelelo beallitasokkal es a feleslesleges alkalmazasok torlesevel ill. Tiltasaval nagyon szep es folyamatos mukodesre kepes egy sola is... viszont sok a hardverhiba vagy en futottam bele szar szeriaba...
-
nokia112
csendes tag
A Sola igen jó telefon, játszadoztam egy példánnyal sokat. Egyáltalán nem bóvli cucc, teljesen rendben van, ha nem akarsz extra játékokkal játszani. A böngészős élménye kb. olyan, mint a P-nek, a menü sebességében sem vettem észre nagy eltérést. Az pedig külön érdekes, hogy a kijelző felett mozgatva az ujjadat mozog az élő háttér, meg a honlapok legördülő menüi. Tehát, hanem érzed, hogy neked muszáj valami messziről is felismerhető, RAM-mal jócskán elengedett cuccot venned, a Sola kitűnő választás. Én is sokat vacilláltam a két telefon között. Nálam a meglátni és belezúgni dolog döntött I love P
[ Szerkesztve ]
Alcatel OT 302 -> Nokia 3410i -> Nokia 3220 -> SonyEricsson w800i -> SonyEricsson w910i -> Nokia (Tubi) 5800 -> SonyEricsson Xperia X8 -> Sony Xperia P ~ eddig
-
nokia112
csendes tag
Őrület, de írtam ide, hogy gondom van és rá 5 percre meg tudtam oldani Mágikus ereje van a fórumnak
Alcatel OT 302 -> Nokia 3410i -> Nokia 3220 -> SonyEricsson w800i -> SonyEricsson w910i -> Nokia (Tubi) 5800 -> SonyEricsson Xperia X8 -> Sony Xperia P ~ eddig
-
nokia112
csendes tag
Hatalmas gondom van. Karácsonyra meg lett a P-m és imádom, de nem csatlakozik fel a netre mobil hálózaton és nem értem, hogy miért. Wifi csodásan szuperál, de amint kimegyek a körzetéből, megáll a net és nem is jelzi, hogy látna bármilyen hálózatot. Adatforgalmat természetesen beindítottam, szóval elvileg midnennek mennie kéne. Van valakinek ötlete? Magentáéknál van havi 1 giga netem.
Ha valaki tud valami ötletet, írna privátban? köszi
-
wattafaka
senior tag
válasz darvinya #10738 üzenetére
Ez végre megoldást szült, el sem hiszem. Kiszedtem az exchange-ből a hotmail-t, és most már minden príma. Ezer köszönet mindkettőtöktől.
Egyébként azért volt exchange-ben, mert mikor hozzá kellett adni egy mail-t, akkor ez a négy lehetőség állt fenn:
-t-email
-t-online
-exchange active sync
-egyéb
Én anno is az egyéb-re mentem, és ahogy végigmentem a beállításokon, a végén echange lett belőle[ Szerkesztve ]
-
wattafaka
senior tag
válasz escape #10737 üzenetére
A tegnap(előtti) screenshot-on csak be voltak írkálva, mint adatok, az nem hiszem, hogy bezavar. Ami konkrétan e-mail cím a telefonhoz van csatolva, az az előző kommentnél látszik az első képen
Egy gmail-es
Egy hotmail-es, ami facebookhoz és messengerhez is kapcsolva van. Namármost mindháromnál másik a profilkép. De elvileg, ha csak a gmail-esnél megyek rá a szinkronizációra, akkor nem kéne problémáznia azon, hogy több is hozzá van rendelve. De hát simán lehet hogy nincs igazam. -
darvinya
titán
válasz wattafaka #10736 üzenetére
Csak egy kérdés.
A Hotmail mióta Exchange?
Azt a normál Mail-be kell rakni, különben összezagyvál mindent.
Exchange-ből is lehet névjegyeket importálni.Amúgy nem az összest kell szinkronizálni, csak a Kapcsolatok-ra kell rátapizni.
(#10739) wattafaka
De problémázni fog.
Ezért írtam, hogy a Hotmail ne legyen Exchange-be.
[ Szerkesztve ]
-
escape
aktív tag
válasz wattafaka #10736 üzenetére
Mintha a tegnap(előtt?) készült screenshotokon azt láttam volna, hogy több mél cím is van rendelve a Saját-hoz. Hotmail, gmail, freemail. Mi lenne, ha azokat lecsatolnád, és csak a gmail maradna? Vagy mindháromra beállítod külön a képet? Nem vagyok benne biztos, hogy működik, csak ötletelek.
[ Szerkesztve ]
Azért kell sportolnunk, hogy szép, izmos halottak legyünk. - Egyelőre hadjárat...
-
wattafaka
senior tag
-
darvinya
titán
válasz wattafaka #10734 üzenetére
De nem kell bekapcsolni az AutoSync-et!!!!
Mert akkor nem tudsz azonnal szinkronizálni!!!Nem kell újraindítani!!!
Kapcsolat app:
Mert a „Saját” nem kerülbe a gmail fiókba!
Saját profilképet csak avval füzi össze.Amúgy ICS alatt a gmail fiók 96x96 konvertálja képeket.
[ Szerkesztve ]
-
wattafaka
senior tag
válasz darvinya #10733 üzenetére
úgy csináltam igen, hogy beléptem a fiókok és szinkronizálás menübe, azt ott bekapcsoltam ideiglenesen, aztán külön rámentem a gmail-es fiókra, ott pedig menü - szinkronizálás most (ki volt pipálva minden kategória, szóval ez sem lehet baj), aztán restart. Van net persze, otthoni wifi-re vagyok rácsatlakozva, meg frissíti is minden kategóriánál a szinkronizálást a pontos dátumra és időre.
És még így is semmi :/Meg egyébként miért kellene a Kapcsolatok app-on belül képet beállítani, ha elvileg a gmail fiók szinkronizációja után egyből be kellene hogy szívja a profilképet?
[ Szerkesztve ]
-
darvinya
titán
válasz wattafaka #10730 üzenetére
Amit a escape mondott. -pipa
Gmail acount szink. -nem pipa, mert nem az autoSync kell, hanem az azonnali a fiókon belülDe gondolom van net a sync alatt.
Nem kell újraindítani a készüléket.
[ Szerkesztve ]
-
lajbi101
tag
Sziasztok! Megtudná valaki mondani ezeket az értékeket?
AnTuTu
Linpack
Quadrant -
wattafaka
senior tag
válasz darvinya #10644 üzenetére
Megcsináltam, amit escape mondott (látható is a képen az egyik kommentemben), aztán újraindítottam. Semmi.
Beléptem Google+-ba, van beállítva profilkép minden. Újraindítottam, semmi.
Beálltások, fiók és szinkronizálás (időlegesen bekapcsoltam), g-mail fiók - szinkronizálás most mindenre. Újraindítás. Semmi...
Én már tényleg nem tudom mivel kellene még próbálkoznom -
kengyel
nagyúr
Egy nagyon rövid tesztvideó itt megnézhetitek Szerintem nem lett rossz .
kengyel
-
Mr.C
őstag
válasz James Dean #10725 üzenetére
eddig nem találtam, ráállok mostmár, de sztem az ilyen 20 mp -> 1 giga
[ Szerkesztve ]
sudo rm -rf /*
-
kengyel
nagyúr
Na látok valami javulást a SUS- telepítése óta. Ennyi nyomkodástól jobban merült az aksi Most viszonyt jobban bírja-. Csak el ne szóljam magam
[ Szerkesztve ]
kengyel
-
Mr.C
őstag
válasz James Dean #10720 üzenetére
Be tudom állítani köszönöm, ezt csak azért irtam mert felirattal (elméletileg) jobban dolgozik a CPU mint anélkül.
Amugy meg felesleges az 1080p felbontás az ilyen egérmozinak, kivéve ha HDMI-n kiviszed a jelet. De ha már FullHD-val boldogul, akkor a sima avikkal is.
Szeretném egyszer BD50-el is tesztelni csak nincs hozzá helyemsudo rm -rf /*
-
lajbi101
tag
Van már a t-mobilos verzióra Android Ics hivtalosan?
-
Mr.C
őstag
válasz lajbi101 #10718 üzenetére
Egyáltalán nem akadoznak a HD játékok (max a legújabbak, gondolok itt Modern Combat 4, Batman), csomó videó van Youtube-on ezekről.
HD videó nekem ment (1080p .mkv kiterjesztés igaz felirat nélkül, MX video playerrel), van 1x 2x amikor kicsit látszik hogy szenved a masina, elgondolkodik, de élvezhetősudo rm -rf /*
-
lajbi101
tag
Sziasztok! Most tervezek egy ilyet magamnak! Komolyabb játékok akadoznak? Gondolok itt az asplath 7 re, Modern combat 3 stb. Videókat gond nélkűl játsza?
-
Bitpalace
senior tag
DHCP be van kapcsolva
MAC filter ki van kapcsolvaB/G-re van állítva
Encryption: TKIP + AES
Key Renewal: 3600
WPA and WPA2 Personal védelemMost egyenlőre úgy néz ki hogy jó, de nem akarom elkiabálni. Ezeken kívül még kell néznem valami beállításokat?
[ Szerkesztve ]
-
Lucifer1985
csendes tag
válasz freemanone #10708 üzenetére
Widget locker a képernyőzár jól testreszabható és sokat tud szinte bármelyik widget kirakható vele, nekem a transparent clock van kirakva meg névnapok
a launcher az a lightning launcher ami nagyon jól szerkeszthető rengeteg beállítási lehetőséggel érdemes kipróválni és megnézni a playstoreban a videót róla -
freemanone
addikt
válasz darvinya #10712 üzenetére
vagy a wifi-vel telített zajos környezetnek.
Viszont továbbra is tartom, hogy hagyja N módban és állítson be 1 vacak fix IP-t a telefonon és menni fog.Bitpalace (#10711): wifi-re amikor csatlakozol pipáld ki az alsó kis négyzetet (angol droidom van ott advanced) majd DHCP-ről állítsd át static-ra és írd be a fix ip-t, a router ip címe az alapértelmezett átjáró, network prefx-hez a 24 tökéletes, dns-ekhez pedig az ott szürkével látható google dns-t használd.
[ Szerkesztve ]
-
darvinya
titán
válasz freemanone #10708 üzenetére
Csak akkor lenne ennyire szar, ha átállítás után a másik eszköz nem lenne szar.
Idézem:
„ Próbáltam. B/G -re tettem, akkor laptopnál szarakodott,”Ha egy kis változtatás ilyet okoz az már a router hibája.
(#10711) Bitpalace
LAN kábelen keresztül gép böngészőn keresztül beírod router beállítási címét. [ Cisco EPC3925 beállítások ], de UPC-s.
A lényeg, hogy itt meg van minden, ha ez a router-ed van.[ Szerkesztve ]
-
Devergo7
tag
Sziasztok!
Van egy kis problémám, felraktam a legújabb firmware-t, a 6.1.1.B.1.54-et.
Sajnos a kamera félfekete képeket csinál, ami rendkívül bosszant.
A topik legelején leírt szoftverfrissítésnél található 6.1.B.0.544-et vissza rakhatom flashtool-al?
Előre is köszönöm szépen a válaszokat!
Mindenkinek örömökben gazdag BOLDOG KARÁCSONYT kívánok!
Devergo7 felhasználónak 6 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon!
-
freemanone
addikt
válasz Lucifer1985 #10698 üzenetére
milyen lockscreen-t használsz?
(#10703) darvinya: szerintem meg az android wifi kezelése 1 kalap kaka. az nem megoldás, hogy G módban kell használni a wifi-t mert a szar droid nem hajlandó N módban is működni -.-'
Egyébként akinél nem megy N módban állítson be fix IP-t ahoz a wifi AP-hez, mert ott akad el általában. És nem a router szar. ICS alatt erre van is lehetőség könnyen és fájdalom mentesen. Idegbajt is kapnék ha nem menne wifi N módban a telefon itthon. -
maszat07
tag
Nagyon megvagyok elégedve evvel a telefonnal akksi és mindenféle szemszögből nagyon jó, az x10 mini pro-m nak az akksija nem egész egy nap alatt teljesen lemerült, ezt egész nap szekálom, és így is több mint 1 napot kibír! most pedig hogy frissítettem pláne megvagyok vele elégedve ezzel az új androiddal sokkal gyorsabb.....
Úgy pofonváglak, hogy csokorba szeded a villanyoszlopokat és felköszöntöd vele a trafóházat!
-
-
-
darvinya
titán
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót
SONY Xperia P
Készülék tulajdonságai:
Operációs rendszer
Android GB 2.3
Android ICS 4.0.4 -2012. aug.
Android JB 4.1.2 -2013. ápr.
Kijelző, megjelenítő
LED-TFT WhiteMagic technológia
16 millió szín
qHD (540x960) felbontás
4" (~275 ppi)
Processzor, képmegjelenítő
ST-Ericsson NovaThor U8500 1GHz
Mali-400
Memória, tároló
1 Gb RAM
16 Gb tároló
(2 Gb alkalmazásoknak, 11.3 Gb egyéb)
Micro SD bővíthetőség nincs
Egyéb
Unibody ház
3.5 jack
microUSB 2.0
microSIM
microHDMI
Bluetooth 2.1+EDR (up to 3.0)
WiFi
NFC
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- CES 2025: 3D V-Cache és AI az új Ryzeneken
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- Nők, nőügyek (18+)
- Apple notebookok
- Milyen TV-t vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Mini-ITX
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- További aktív témák...
- Xiaomi 12T 8/128GB // Újszerű // ÁFÁS Számla+Garancia//
- Samsung Galaxy S23+ 8/256GB // ÚJ // ÁFÁS Számla+Garancia//
- Samsung Galaxy S23 128GB és 256GB // ÚJ // ÁFÁS Számla+Garancia //
- iPhone 16 Pro Max 256GB fehér White Titanium
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 33 töltéssel 2025. 10.30-ig Apple jótállás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest