- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Google Pixel topik
- Mobil flották
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Most a Galaxy S25 FE megjelenésére tippelnek
Hirdetés
-
Mobilarena
Sony Xperia P - fémtestvér
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
perzeus #19590 üzenetére
Véleményem szerint az ION sokkal nagyobb és más szempontból is más osztályba tartozó versenyző. Így ha az alumíniumot nem számoljuk, akkor az Xperia S-el illene összehasonlítani!
Ha viszont az összehasonlítás alapját kizárólag a fém képezi (van itt elég fémfetisiszta), akkor maradjunk is annál. Azaz a külsőnél. Itt viszont már szubjektív a pálya. Melyik fém telefon tetszik?
Nekem a P, mert kisebb, az ION túl nagy lenneTovábbá alig van ezüst fém telefon a piacon... így hát elég egyedi.
-
d3kk
senior tag
válasz
perzeus #13849 üzenetére
ha valamit nem látsz, legyen az zene a lejátszóban, vagy kép a galériában, akkor ellenőrizd az adott mappát ahol a látni kivánt file-ok vannak és ha vana mappában egy .nomedia nevezetű mappa avagy file akkor töröld és egy mediascan, vagy restart után tádááá immár láthatóak a stuffok
((( de az sem hülyeség hogy a zenéket a Music a képeket pedig a DCIM mappában tároljuk..
)))
(#13851) csacsi67 ::
nem én mondtam
-
d3kk
senior tag
válasz
perzeus #13744 üzenetére
Köszi a bókokat
Amúgy tessék a hatalamas több napos keresés után szerintem te is megtaláltad volna
látom ügyes fiú voltál és végeztél vele
Remélem ezzel a leírással ami az 1. hsz.-ben volt található
ééés köszönjük PH! a 0. hsz-t!
Sokaknak spórolsz ezzel felesleges hsz-eket
-
TomWexX
addikt
-
darvinya
titán
válasz
perzeus #10946 üzenetére
Menj be és panaszkodj a SIM-re, hogy eldobja a hívást, hálózatot, néha SIM hibát ír ki a telo.
Ekkor ingyenes a csere.
Telenor már csak microSIM-est ad újonnan.Ha 2 évnél öregebb a SIM kártyád akkor ingyenes a csere minden ok nélkül.
(#10950) bubus66
Miért kell nekiesni ollóval amikor ingyen is meg van.
Avval csak magával szúr ki az ember.Igen is adhat bolt gyártói garit.
Fel kell hívni a forgalmazót és bediktálni IMEI -t és megmondják.A T gari meg átverés.
1+1 év, ami 6 hó teljes+6 hó alkatrész + 1 év T-s.Nagyon jó üzlet.
-
kengyel
nagyúr
válasz
perzeus #10946 üzenetére
Na azzal nem vagyok tisztában. Én T.s vagyok és díjmentesen cserélték a kártyát. Hívd fel a díjmentes számukat és azonnal megtudod.
Bubus ! erre gondoltál ?
-
kengyel
nagyúr
válasz
perzeus #10765 üzenetére
Szia ! Nekem 8-napja van birtokomban a P ! Megmondom őszintén nagyon jó döntés volt amikor erre a készülékre esett a választásom. Sokat olvastam fórumoztam és nem bántam meg a döntésem. Röviden egy karakteres ,gyors naprakész készülék, jól összeszerelve. A T-nél vettem és azonnal tudtam frissíteni az 54-re 15-perc alatt fent volt. Most igaz rámentem a SUS-al de aki ajánlotta az nagy köszönöm szót érdemel mert nálam az aksi sokkal tovább bírja. Röviden hidd el nincs mit gondolkozni ezen a készüléken.
-
escape
aktív tag
válasz
perzeus #10765 üzenetére
Nem tudom neked melyikre fog frissíteni, ha SUS-szal(Sony Update Service)csinálod, szerintem lehet választani. Sosem láttam még az említett progit.
Csak azt tudom leírni, amit én is csináltam. Megrendeltem nexteltől, megjött pickpackra, hazavittem, kb 10 perc nyomkodás után jelzett, hogy lehet frissíteni, wifin keresztül meg is csinálta szépen, kivéve, hogy a befejezés szövegnél nem jutott tovább, de restart megoldotta. Ez volt az 544-es ICS. Független.
Egy hete kb jelzett, hogy van .54-es, de ezt még nem frissítettem, mert kamera problémák vannak, illetve a tiszta telepítés a javasolt, és ezzel még várnék. Majd ha nagyon unatkozok, lementek mindent, és legyalulom, SUS-szal frissítem majd. Majd... -
escape
aktív tag
válasz
perzeus #10761 üzenetére
Én azt javaslom, hogy csak az 544-ig frissítsd. A .54-essel vannak még gondok, de az előző verzió egyelőre nekem hibátlan.
Újat még nem akartam bevállalni, nincs kedvem tiszta telepítéshez, megint mindent felrakni. Eddig egy Galaxy Ace-szel nyomultam, ott kiéltem magam, ez meg egy szuper cucc, csak használni akarom. -
Terence12
tag
válasz
perzeus #10743 üzenetére
Hali. Nekem volt solam. Es jelenleg P van es igy egyertelmuen mondhatom hogy a P a jobb... sola-baneleg sok a gyartasi hiba... amugy megfelelo beallitasokkal es a feleslesleges alkalmazasok torlesevel ill. Tiltasaval nagyon szep es folyamatos mukodesre kepes egy sola is... viszont sok a hardverhiba vagy en futottam bele szar szeriaba...
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót
SONY Xperia P
Készülék tulajdonságai:
Operációs rendszer
Android GB 2.3
Android ICS 4.0.4 -2012. aug.
Android JB 4.1.2 -2013. ápr.
Kijelző, megjelenítő
LED-TFT WhiteMagic technológia
16 millió szín
qHD (540x960) felbontás
4" (~275 ppi)
Processzor, képmegjelenítő
ST-Ericsson NovaThor U8500 1GHz
Mali-400
Memória, tároló
1 Gb RAM
16 Gb tároló
(2 Gb alkalmazásoknak, 11.3 Gb egyéb)
Micro SD bővíthetőség nincs
Egyéb
Unibody ház
3.5 jack
microUSB 2.0
microSIM
microHDMI
Bluetooth 2.1+EDR (up to 3.0)
WiFi
NFC
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Építő/felújító topik
- Windows XP
- Teljes verziós, ingyenes mobil játékok és alkalmazások
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 ProMax 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3147
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3146
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3145
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3141, 95% Akkumulátor
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Beszámítás! Lenovo IdeaPad Gaming 3 Gamer notebook - R5 7535HS 16GB DDR5 512GB SSD RTX 3050 6GB W11
- Apple MacBook Air 13 2017 A1466 512Gb SSD / i7 / 8GB RAM / 12 hó jótállás
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest