Hirdetés
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Yepp: korlátlanság és streaming-modell a Yettel adatforradalma
- Google Pixel topik
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Telekom mobilszolgáltatások
Aktív témák
-
leslieke
Jómunkásember
válasz
guest666 #9241 üzenetére
Navi mellett megy a beépített böngésző és az Opera Mini is.
A gyári navi a Route66, gyorsan elindul, első indítás után sokáig, akár 15 percig is keresgél GPS-jel után, a következő alkalmakkor ez 1-2 perc. A helyzetmeghatározása pontos. 30 napos próbaverzió, ami az első indítástól ketyeg.
-
ImI87
őstag
válasz
guest666 #6779 üzenetére
Mondjuk hozzáteszem, nekem direkt semmilyen segítő opció nem volt bekapcsolva, csak a natúr GPS vevő. Következő alkalommal majd kipróbálom a netes segítséget is.
peterk:ég megvárom az NDrive-ot, aztán amelyik jobb lesz, arra előfizetek, legalábbis egy magyarországi navigációt.
Amúgy egy iGo haználatára semmi remény nincsen? Csak simán nem adják ki Samsung mobilokhoz, vagy ennek az új oprendszer az oka? -
válasz
guest666 #997 üzenetére
A SAMOLED nevetve helybenhagyja a TFT kijelzőket a napon is.
Nagyító híján vízcseppel nézegettem a pixeleket, nem tudom egyértelműen megmondani, mit látok. Úgy tűnik, mintha átlósan is lenne egy halvány mintázat. Fehér képnél a zöld erősebbnek tűnik, de ahogy néztem, megvan a piros és a kék is normálisan.
Azt biztos, hogy se nem szellemképes, se rózsaszín árnyalata nincs a képnek, még alacsony fényerőnél se (Nexusnál meg Legendnél ez volt a szitu).
Aktív témák
Hirdetés
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Pro Max - Gold - Használt, szép állapot
- iKing.Hu - Samsung S24 Ultra - Gold - Használt, karcmentes
- Új Apple iPhone 16e 128GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- iKing.Hu - Motorola Edge 50 Ultra - Nordic Wood - Használt, karcmentes
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Pro Max - Deep Max - Használt, karcmentes
- Egyedi ékszerdobozka
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- AKCIÓ! Gigabyte H510M Intel i3 10100F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 3GB GDDR5 Rampage Shiva 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest