Hirdetés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Fold3 5G - foldi evolúció
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Magisk
Aktív témák
-
leslieke
Jómunkásember
válasz guest666 #9241 üzenetére
Navi mellett megy a beépített böngésző és az Opera Mini is.
A gyári navi a Route66, gyorsan elindul, első indítás után sokáig, akár 15 percig is keresgél GPS-jel után, a következő alkalmakkor ez 1-2 perc. A helyzetmeghatározása pontos. 30 napos próbaverzió, ami az első indítástól ketyeg.
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az első háromnak fáj az ára!
-
ImI87
őstag
válasz guest666 #6779 üzenetére
Mondjuk hozzáteszem, nekem direkt semmilyen segítő opció nem volt bekapcsolva, csak a natúr GPS vevő. Következő alkalommal majd kipróbálom a netes segítséget is.
peterk:ég megvárom az NDrive-ot, aztán amelyik jobb lesz, arra előfizetek, legalábbis egy magyarországi navigációt.
Amúgy egy iGo haználatára semmi remény nincsen? Csak simán nem adják ki Samsung mobilokhoz, vagy ennek az új oprendszer az oka?[ Szerkesztve ]
-
válasz guest666 #997 üzenetére
A SAMOLED nevetve helybenhagyja a TFT kijelzőket a napon is.
Nagyító híján vízcseppel nézegettem a pixeleket, nem tudom egyértelműen megmondani, mit látok. Úgy tűnik, mintha átlósan is lenne egy halvány mintázat. Fehér képnél a zöld erősebbnek tűnik, de ahogy néztem, megvan a piros és a kék is normálisan.
Azt biztos, hogy se nem szellemképes, se rózsaszín árnyalata nincs a képnek, még alacsony fényerőnél se (Nexusnál meg Legendnél ez volt a szitu).
[ Szerkesztve ]
“All nothings are not equal.”
-
Laccyka.
csendes tag
válasz guest666 #991 üzenetére
Sajnos tényleg nem működik.
Amit még észrevettem: tegnap panaszkodtam, hogy nem tudtam telepíteni a Samu Apps frissítést, mert hibát dobott... Ma reggeltől már nem figyelmeztet, hogy lenne. Lehet visszavonták?
Samsung Wave | Marha jó kereseti lehetőség -> Érdeklődni priviben!
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest