Hirdetés
Aktív témák
-
zack
nagyúr
válasz
renato #18701 üzenetére
Pár hsz-el lejjebb volt róla szó. A Bada 1.2-től fog indulni. Tehát elvileg ha megkapjuk a frissítést, nálunk is müködnie kellene.
Sztem a novemberi hónapban el kell indulnia.
Jól időzít a Samsung ha tényleg így lesz...A karácsony előtti szezon minden gyártónak egy ziccer. Ennél jobb hype meg nem is fog kelleni ha beindul. A júzerek fogják reklámozni a fícsört, újságolva a barátoknak, kollégáknak fórumtársaknak, ami még brutálisabb eladási hullámot fog indítani.Ez az igazi marketing, nem amikor Jobs papa beleböffent a mikrofonjába.
Ha pedig kipipálják a social hub hibát, onnantól kezdve a többi nagyobb problémát simán fogják tudni orvosolni. 2011 Q2-ben lesz a Bada és a Wave 1 éves. Kíváncsi leszek marad e addig az eddig felemlegetett hibákból...Hardveresen 2011-ben is meg fogja állni a helyét, a szoftveres gondok pedig mindig orvosolhatóak. Lásd 5800 kinetikus görgetés.Majd 1 évig ment a rimánkodás, petíciók tömkelegét küldték a Nokiának, és láss csodát, megoldották.
Mindenesetre jövőre jó lenne az első Samsung Wave találkozót összehozni, mellette jókat dumcsizni, iszogatni. A Wave-vel kapcsolatos problémákba ütköző tagoknak személyesen segíteni, tanácsot adni stb.
-
SlyChocolate
senior tag
-
válasz
renato #18675 üzenetére
Ha 3210-ről váltottál, akkor persze hogy istencsászár telefon , egyébként viszont nem ér annyit mint amennyire a fellegekbe emelik!
Nagyon sok telefonom volt (félévente cseréltem, egyedül az i8910 volt nálam 1 évig)De már tényleg nem fogok ide írni, mert itt csak a jó tulajdonságait szabad dicsérni, ha valakinek valami nem tetszik benne, akkor azt meg leosztják!!
Köszönöm!!
-
válasz
renato #18097 üzenetére
Hat, ez sajnos nem ilyen egyszeruen mukodik a Wave-en, bocs hogy ezt sugalltam az elobb. Az a baj ezzel a telefonnal (bar neha elony lesz belole), hogy nem lehet atmozgatni a mar telefonon levo nevjegyeket Exchange-re, ugyhogy ezt kezzel kell elotte megcsinalnod, szerencsere csak egyszer. Ha a Kiesszel kimented a nevjegyeket, elvileg egy kupac VCF fajlt kapsz, amit a Google Contacts weboldalan be tudsz tolteni. Ha egyszer felvitted az osszeset, onnantol mar konnyu dolgod van.
-
válasz
renato #18049 üzenetére
1) A JI2-t szerintem megéri feltenni. Frissítésnél, ha nem döglik meg a Kies, nem vesznek el az adataid. Ettől függetlenül vagy lokálisan, vagy fenn a cloudban megéri biztonsági mentést tartani a névjegyeidből - én pl. mindenhol Google-lel szinkonizálok, nem helyben taknyolok.
2) A Samsung Appsot simán tudod használni a telefonon most is.
3) Nope.
-
Varszegig
veterán
válasz
renato #18049 üzenetére
JH3-ról épp jó frissíteni JI2-re, mert az a bugfixes verziója.
A névjegyes kérdésedet nem értem.Nefretiti:
1, Videótelefonálásra
2. Én szoktam tudni telefonálni szerintem. De az 1.2-ben már nem lesz korlátozás állítólag.
3. Van FIFA, nem olyan régen linekltem akkor épp 1 euroért adták. (Real Football 2000 néven, de Fifa licenszekkel.)
4. Működik. Push időpontjára mit adtál meg?
5. passz
6. JI2 -
vendingo
veterán
-
Varszegig
veterán
válasz
renato #16856 üzenetére
eu gari azt jelenti, hogyhazai samu szervizben elhajtanak, a boltba viheted vissza, ha az közben megszűnik akkor IJ. el kell döntened megéri-e neked a hazai gari azt a 15-20e ft-ot. Meg ha esetleg az eu garis nem magyarországra szánt, akkor eleinte gondjaid lehetnek a frissítéssel. (ld. multiloader, registry hack, és társai...)
-
-
Z_A_P
addikt
Lehet, de az nem alap program lesz, hanem bada, azaz nem futhat hatterben parhuzamosan, stb. Viszont nem rossz ez, forgasd el a telod lejatszas kozben, maskepp mukodik akkor.
A kepnezegetes kozben is lehet ugy scrollozni, hogy 45 fokban megbillentjuk (ne tovabb, mert akkor atfordul a kep), es akkor arra scrolloz amerre billentjuk -
Nem. A készülék méretének semmi köze ahhoz (elvileg?), hogy mekkora a tárhelye. Magyarországon a 2 GB-os verziót forgalmazzák a közeljövőben csak.
A prémium az, hogy beépítve támogatja a Google Talkot és a Windows Live Messenger protokollt, valamint nem kell kézzel ActiveSyncet beállítani, csak beírod a Google fiókod nevét, és azonnal lehúzza a névjegyet, naptárat satöbbi. Valamint mindezt push szinkronizálni is tudja. (Tehát ha valahol változik valami, azt azonnal megkapod mindenhol.)
A basic módban csak emailt tudsz a Google-től hozni, és azt is csak úgy, hogy neked kell nyomkodni a gombot, hogy jöjjön már. Vagy időzítve.
Számomra a GTalk/MSN teljes hiánya a legnagyobb probléma.
Az ok nyilvánvalóan a pénz: a prémium dolgokhoz szükséges szerverhátteret a Samsung biztosítja. Csak az a baj, hogy alternatíva meg nincs, illetve hogy más platformokon ezért nem kell fizetni, mert alap.
-
Z_A_P
addikt
Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi 14 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- ÚJ Lenovo LOQ 15IRX9 - QHD 165Hz - i7-13650HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 - 3 év garancia - HUN
- magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintőkijelző
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest